Saturday, October 16, 2010

~ BaJeT 2011 ~

Semalam masa semua orang tak ada kat opis sempat la angah berjimba2 ngan layari tenet.. bos pagi dah kuar opis mate angah lak cuti.. so apa lagi jimba2 la angah kat opis..
Tetiba lak angah teringat nak online  live apa lagi nak tahu ada apa yg terbaru utk rakyat aduh tak sabar angah dibuatnya...


ambik kat opis pun jadi heheh live tue




punya khusyuknya angah tengok hehehe...

korang nak tahu apa yg lebih & kurang leh la layari Berita Harian ye

P/S : aduh masa utk angah nak tido lama leh.... hehehe....





20 Budak comei:

sarah-najwan said...

akak tgk blog aje angah..lengkap blogger2 ni ulas..hehe

MamaYatie said...

ooo...curi tulang..hahaha

afzan said...

ada berita gembira tak bajet taun depan?

maCy said...

ni tgk camera lg banyak ni angah. hik3

Mr Noble said...

cukai perkhidmatan naik, cukai tv berbayar naik, bosannya!

cEro said...

waktu bajet 11,
cero tido di bilik...
hehehe

farah nordin said...

bestnya..... sempat lagi tu buka tenet kt opis.. live lagii... hehe...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tgk bajet ek..
suke dgr intipati je..
nk2 bab bonus!!!!
huhuhu, beyyeh, 500 pn jadik laa..
cuti banak 3 bulan, yabedabedooo... =). Rezeki, Alhamdulillah..

Cma Shiema said...

he3..gomen staff mesti suke kan ngan bajet 2011 ni..:)

annfrendly said...

wah.. angah siap tengok secara live lagi..
ann tak tengok pun.. boleh pulak terlupa..hehhe

AngahSayang2314 said...

sarah: ye kak zie hehehe tertinggal lo hehehe

AngahSayang2314 said...

kak yatie tak cuti tapi masa free hehehe

AngahSayang2314 said...

afzan tanya angah bole la... hehehe

AngahSayang2314 said...

macy tengok camera hehehe

AngahSayang2314 said...

noble tak pe la nak buat macam mana kan????

AngahSayang2314 said...

cero keruk..keruk yeee hehehe

AngahSayang2314 said...

farah hehehe ada masa free hehehe

AngahSayang2314 said...

leiya ye ke?? keje gomen ye.. tue yg syok yeeeee

AngahSayang2314 said...

cm tul tue kan?? hehehe

AngahSayang2314 said...

ann masa nie dah bosan gilooo tau sorang tak ada opis hehehe

Related Posts with Thumbnails