Wednesday, October 20, 2010

~ BeRsEpAh-SePaH ~

Rindu...rindu..rinduu ngan korang semua.. terima kasih banyak2 korang2 semua atas nasihat yg korang beri pada angah...alhamdulilla tekak & suara angah dah pulih sepenuhnya.. terima kasih korang2 semua..... muahhhhhhhhhh..tue yg angah sayang ngan korang semua... hehehhee 2 hari angah menyepi tanpa berita di rumah angah nie.. malah sedih sangat2 UV angah terlalu merundum sekali..
Angah tak kesempatan nak update blog & ke rumah korang.. tapi tak pe kalau kesempatan hari nie angah akak cepat siapkan kerja & datang ke rumah korang ye... tunggu angah tau..tau..
Sampai jer pagi tadi ambikkkk punya bersepahnyer meja.... kojer berlambak2 tapi tak pe angah akan cuba siapkan hari ini gak..
meja bersepahhhhh tue pun dah siap susunkan sikit...

oklah angah nak sambung buat keje nie nanti2 angah singgah umah korang ye.. tapi nak tanya nak bagi angah apa ye????

P/S: Pening kepala.... x tahu nak mula yg mana 1????aduhhhhhhhhhh 

58 Budak comei:

sarah-najwan said...

hhhee..patutlah lama xtgh angah kat blog akak..xpe..keje tu buat slow2..buat yg penting dulu..hepi2 working..

ainihussin said...

bg kasih syg jerk angah..ok???hehe~

zulkbo said...

salam..
sibuk nampaknya ye?
utamakan yang penting dulu lah..
moga selalu sihat di sana..


New Entry "Palestine Will Be Free?"

Amy Syaquena said...

salam...

welcome back dear windu bangat same angah...

Rinna said...

Alahamdullillah dah sihat yer..tekak tuh..bagus laa.. :)

kakcik said...

Jangan sampai tersilap buat kerja tu, ya Angah? :)

LYaFRINA said...

hehehhehee..
xpe angah.. memahami..
kita kan bekerja..
apa2 pun harusla utamakan kerja kan..
sbb tu mata pcarian kita.. kalo kerja x bnyak blhla smbil buat kerja sambil jenguk2 blog.

siapkan keje dulu.. dah settle blh la jln2...

alhamdulillah... angah dh sihat
:- )

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

rindu jjugakkk dgn angah.. sb angah dh bertambah sibuk and so me:(( takpela, as long as we still keep in touch itu dh cukup meringankan rasa rindu kan kan kan? haha.. btw, take care of ur family and urself ekk!! chaiyokk, camat bekerjaaa;))

MamaYatie said...

tak per..time pree nnt terjah arr..biasa la kalo dah keja ni ada time busy & pree

afzan said...

takdela sepah sangat tu angah

shark said...

waaaa
bnyak btuil kain putih tue
heheh
bila nk kasi warna kain putih tu angah

AngahSayang2314 said...

sarah: kak zi tue la kan..nak tolong tak???

AngahSayang2314 said...

aini alamak hehehe

AngahSayang2314 said...

salam abg zul heheh thanks...

AngahSayang2314 said...

amy heheh me tooooooo hehehee

AngahSayang2314 said...

kak rinna alhamdulilla hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik tak silap cuma tutttttt hehehe

AngahSayang2314 said...

lya.. terima kasih la bebanyak2 hehehe betul kata lya

alhamdulilla dah sihat dah lya kan???

AngahSayang2314 said...

fifiy cayokkkkk hehehe... me 2,3,4, sampai 10 bole hehehee

AngahSayang2314 said...

betul tue kak yatie pree jer kan??? hehehe

Kamariah Awang said...

Ya Allah..., kalau dekat boleh gak tulun...!

CiK QiQi said...

hehehehe...yea2..angah come back..keh3

cayok2 angah..stat yg mn angah slesa dlu..jgn png2 kn pale..kang magrain lak..keh33333

Sharinginfoz said...

baguslah dah ok kan, hmmm sekali sekala meja bersepah ok juga kan

AngahSayang2314 said...

afzan ehhh tue dah kira bersepah tueee

AngahSayang2314 said...

shark perli nampak ehehehe

AngahSayang2314 said...

kamariah perli ke apa no hehehe

AngahSayang2314 said...

qiqi yup angah come back hehehe..

tapi kan qiqi dah settle dah hehehe

AngahSayang2314 said...

sha wa..wa.... perli nampakk hehehe

Rizziela said...

tak per angah..buah sikit2 dulu..lama2 habislah tu

Kuman Chaos said...

mejas epah tandanya buat kerja.. :D
kuman "Windows Live Writer.." Entry

maslinamansor said...

xpe... bereskan kerja dahulu. Kerja itu penting.. :)

aibaks said...

wat ler keje plan2 yerk mek... kang takut selsema blk sbb byk habuk kt meja tuh.. hehe

AngahSayang2314 said...

kak ziela thanks dah siap dah pun hehehe

AngahSayang2314 said...

kuman kau perli nampak ehehe

AngahSayang2314 said...

mas dah pun selesai hehehe

AngahSayang2314 said...

aibak kau panggil angah mek ye.. isk..isk.. tak patut tak ada habuk punnn dah pun selesai hehehe

LyNn HaMzAh said...

welcome back angah...tak per...buat dulu mana yg penting...

AngahSayang2314 said...

lynnn me tooo heheheee

Zaidah said...

utamakan yang penting dulu....jangan stress

AngahSayang2314 said...

zaidah yup betul tue kak...

POSH76 said...

patutlah u senyap ajer...kita pun windu gak hehe

alinac lover said...

waaa..rileks2...

slow2..jgn lupa join GA yong ek..kot2 ada rezeki ke kan..dpt la set slimming~

Cma Shiema said...

الحمد لله...
dah sihat angah..
hehe3..settle pelan..dah siap kje bru leh blogwalking sampai penat..
-hu3..bz sgt td..bru dpr on9..:(

Lady SharpShouter said...

keh keh keh. ni barulah blogger sejati, biar sebuk blogwalking harusss jugaak. huhuhu

pawaka19 said...

hehe moga2 kak ngah dpt handle masalah ni sedikit demi sedikit yea..

mahira oya said...

dimulakan dgn bismillah...
mmg ade masenya rase serabut..byk sgt keje meja pn sepah..

E.d.Y said...

bagus la bersepah..maksudnya kita ni buat keje..kalau meja kosong je, maksudnya makan gaji buta la..hehe

E.d.Y said...

bagus la bersepah..maksudnya kita ni buat keje..kalau meja kosong je, maksudnya makan gaji buta la..hehe

AngahSayang2314 said...

posh senyap2 bermakna tue hehehe miss uuu muaahhh

AngahSayang2314 said...

lady bukan sejati jer tau lebih dari tue tau hehehe

AngahSayang2314 said...

mahiya bismillah..
hehhee tue perkara biasa hehehe

AngahSayang2314 said...

alinac slow..slow.. hehehee

AngahSayang2314 said...

cma tak pe yg penting dahulukan apa yg penting dulu kan???

AngahSayang2314 said...

pawaka betul tue... thanks ye mel

AngahSayang2314 said...

edy kalau dah tak ada keje nak buat macam mana gak kan?? kena gak lah gaji butoooooo hehehee

bun_nee said...

salam singgah blog angah.. dah sihat ye.. keje akaun ke angah ni? bnyak gile keje tuh.. hope slow2 buat ye

AngahSayang2314 said...

salam singgah2 lah selalu hehehe..
sihat dah kak lebih kurang macam tue la..
heheh tengah slow2 la nie hehehe

annfrendly said...

lama jugak tekak angah nak sembuh...
kerja pun boleh tahan melambak2.. padahal baru cuti bape hari.. kesian angah....

Related Posts with Thumbnails