Saturday, October 23, 2010

~ LiMaU SaM-SaM~

Hari isnin & selasa angah tak keje korang tahu tak org yg jaga anak angah tue gi mana??? iskkk orang yang jaga anak angah tu mak angah sendiri.. Dia gi bercuti2 malaysia.. almaklum la... adik angah dua org dah abis exam yg penting kan??? 1 UPSR & 1 lagi PMR so dia bawa lah diorang gi Cameron highland...
Angah tanya lah kenapa gi time org keje???
"pergi time org keje senang hotel murah" 
" nak shopping pun murah"


Betul gak kan??? kata abah angah...


balik tue dia bekalkan angah pati air strawberry, keledek & limau
uittt angah pun pelik gak kenapa di bekalkan benda2 nie sayur tak ada..
Dia leh kata apa..


" ala gi jer pasarraya kan banyak sayur fresh"
"bezanya bukan dari tanah"


sabar jer la...
nie la rupa limau sam2 tue tahu tak kenapa sam2 sebab bila bawa turun ke bawah masam.. tue yg sam2 hehehe..

P/S: Pagi tadi angah buat nasi lemak.. sambal ayam.. hubby bertambah2 katanya sedap hahaha.. ada ciri nak berniaga nasi lemak tak?? hahaha

24 Budak comei:

el said...

tgk limo sam2 tu rs sam2 je lidah ni...:)
lawak tul parents angah...:)

LYaFRINA said...

ooo.. cuti...
bestnyer... mkn limau tu byk2..
ingatkan apekebenda la sam2 tu...

dulu angah ada kata ada jual baju online kan.. ada link x???

Fiqas said...

angah, limau tu apa rasanya? masam ek? nampak cam sedap je..
nasi lemak, meh la skit nak rasa sedap ke tak...:)

Rizziela said...

wah! bila nak belannja akak makan nasi lemak angah ni...

noreed said...

ok lah tu angah, after mkn nasi lemak mkn lima sam2 tu. bg buang lemak santan yang dah goes in dlm bdn...hehhehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo limau sam2 ingat apo bondo lahhhh..

tapi aku suka lah plak yang masam-masam ni tah tak tau lahh tekak masing-masing kan...

eeeemmmm aku pun cadang nak gi melancong nanti bulan 11 ni nak gi berkelah lah tidor kemah tepi laut buat family day skit ....

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

dulu kat kampung aku tu belakang umah ada pokok limau madu... tapi masamnya issshhhh mak aku nak tebang tapi aku tak bagi. coz buah dia banyak jatuh terbuang aje.... coz aku suka makan... cuma perut aku kalau makan banyak jadi tak sedap lahh....

Cma Shiema said...

sedapnye limau tu...nak nak.

Cma Shiema said...

sedapnye limau tu...nak nak.

E.d.Y said...

hubby saje nak jaga hati kot...hehe

E.d.Y said...

ANDA DI TAG..:)

zulkbo said...

salam..
nampak pun macam
masam je limau tu..
ermmm..pecah air liur
ni..he he

annfrendly said...

hahahaa.. sabar jelah jawapan tu..
kelakar..

eh kenape ek bile buah2 bawak turun dari cameron terus rase masam??
mak ann pun cakap macamtu..
ann tak pernah gi cameron seumur hidup ann.. hari isnin ni baru nak pegi.. akak ann bawak.. nasib baik.. kalau tak boleh kempunan taw..

AngahSayang2314 said...

el sedapkan kalau sesekali makan masam2 nie.. hehehe

AngahSayang2314 said...

lya yup memang cuti hehehe

AngahSayang2314 said...

fiqas masam2 manis sedapppp.. eh nak ke meh sini mai umah angah try nak?? hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zie nak ke?? meh lah dtg umah hehehe

AngahSayang2314 said...

nor tue la kan??? sedap tue bila dah makan kan betul tue hehehe

AngahSayang2314 said...

nizam kalau macam tue kan?? apa lagi gi lah melancong hehehe.. lepas tue kau ada kata buat tanaman kan kenapa tak besar kan???

AngahSayang2314 said...

cma nak ke?? arr ambil lah

AngahSayang2314 said...

edy kau jangan ye.. tak abis2 kau kan??

AngahSayang2314 said...

edy kena gak ke???

AngahSayang2314 said...

salam abg zul heheh sabar2 heheh

AngahSayang2314 said...

ann kelakar kan??
apa lagi gi lah cian ann tak pernah naik cameron hehehe

Related Posts with Thumbnails