Friday, October 22, 2010

~ GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" ~

Sebenarnya dari sehari2 angah nak joint content dari yong nie tapi ada jer.. tergugat org kata kan??? maka hari yg terakhirlah angah joint yong....Yong sorry yeeeeee lambat joint!!!hari ini merupakan tarikh terakhir hehehe... tapi ada masa kan???kan???

DARI DAMANSARA PERGI KE POKOK SENA,
SINGGAH SEBENTAR DI SUNGAI PETANI,
PRODUK SLIMMING INI MUJARAB KATANYA,
KALAU TAK CUBA MANA NAK JADI.


Korang nampak kan product nie?? ermmm jom ikut angah Kenapa & Apa tujuan angah nak barang nie??? jom...

1. Angah nak badan angah kembali seperti zaman anak dara uuuu pakai baju pun saiz S. Baju lama2 mana yg angah sayang still simpan dalam almari baik2..
Kurus kan?? tapi tak la kurus macam kat bawah nie
-
-
-

nie terlalu kurus..


2.  Masa angah mengandungkan gugurl korang tengok badan angah macam mana??
gemuk mendadak kan?? segala2 ketulan2 lemak melekat di bahagian2 yg Tak sewajarnya.. malah selulit2 yg ada pun kalau di biarkan menjadi tepu yg menebal nanti kan??Itu org kata kalau dah beranak badan kalau tak jaga naik nanti..
Sehinggahlah angah pergi ke Cres utk mencuba rawatan Slimming.. baru jer last week n3 nyer angah buat..

LEPAS BERSALIN KENA BERTUNGKU,
SAMBIL BERTANGAS UNTUK BADAN,
BARANG2 INI ADA DI ALINAC KU,
YANG PENTING BAWA DUIT & BADAN.

3. Slimming pun angah dah pergi.. diet pun dah buat tapi still tergugat tue. lotion slimming ermm tak yah cakap lah dah banyak product angah guna pun sama gak tapi angah takut kalau angah biarkan badan angah bole jadi macam nie...
uittttt lari hubby nanti...

Dengan itu angah nak Yong Bole tolong selesaikan masalah angah nie hehehe....

BARANG2 & PERKHIDMATAN SUDAH TERSEDIA,
CUMA MEMILIH JENIS APA,
KALAU DUIT BUKAN PUNCANYA,
BUKA BLOQ ALINAC ORDER AJA...

Apa lagi jom la kita joint content nie hari nie tarikh tutuppp sampai pukul 12.00 malam




P/S: Yong angah sahut cabaran yong amacam...

40 Budak comei:

kakcik said...

Badan kakcik pun bagai dipam2 ni... :(

POSH76 said...

wah selimla...good luck yer...moga2 angah menang hehe

AngahSayang2314 said...

kak cik wah.. dah tembam la nie ye...

AngahSayang2314 said...

posh thanks hehehe entah menang entah tidak entah hehehe

E.d.Y said...

wah..kurusnya dulu2

Amy Syaquena said...

salam angah...

good luck ye semoga angah menang..

Rinna said...

Wahh bagus tuh masuk contenst slim menyelim.. tapi akak tgk angah tak de laa gemok mana pun.. comey apa gitu gebu jerk.. :)

zulkbo said...

salam Angah..
tak pe lah kalau tak turun pun
hati mau happy ..tu tandanya hidupmu bahagia...


New Entry "Hikmah Dalam Wuduk"

AngahSayang2314 said...

edy tue dulu2 tapi kini dok lagi hehehe

AngahSayang2314 said...

salam amy

thanks hehee

AngahSayang2314 said...

kak rinna kadang2 tue cemburu gak tengok org kurus hehehe

AngahSayang2314 said...

salam abg zul

betul tue yg penting bahagiaa

MamaYatie said...

good luck...nak kena diet gaks ni..badan mengembang tak hengat dah ni..huhu

~ PIJA ~ said...

tetap comel..hehee

Lady SharpShouter said...

gd luck angah. takut tgk gambo yg kurus bebeno tu. uuuu

aibaks said...

angah da try ka? de beza? nti aibaks nak rekomen kat isteri aibaks plak..

shark said...

gud luck untuk angah:)
yeay

AngahSayang2314 said...

kak yatie apa lagi diet cepat hehee

AngahSayang2314 said...

pija kau perli angah yeee

AngahSayang2314 said...

thanks lady.. takut kan?? hehhee

AngahSayang2314 said...

aibaks belum lagi nak free baru cuba hehehe

Sharinginfoz said...

all the best

alinac lover said...

waaa angah..kurus nya dolu2..

xpe..usaha penting..nk slim mmg take time..kalo g slimming center pon blom tentu dpt slim cpt..sbb mmg kena amik masa..biar smulajadi gitu!

anyway..thanks join..

gud luck ya..

siap berpantun lg..yong suka!!

mr.curly said...

go angah go!!!..u can do it!!..hehe

Cma Shiema said...

he3..angah mase kurus tu x somey cket..skrg dah makin gebuss..bru nmpk auranyer....he3..tp jgn kurus sgt cam pic keding tu udah ler..
selmat berslim2~

LadyBird said...

angah.. lady nak sikit isi angah.. lady ni kekurangan berat badan.. xtahu dh nak naikkan mcmn, nanti kalau pregnan nanti pasti susah kan?

sob3x.. (mcmla dah kawin, kih3x)

annfrendly said...

hahahaa.. terhibur ann baca entri angah ni taw.. pandai angah buat ann ketawa....

siap berpantun lagi.. kelasss...
ann doakan angah menang yer...
(",)

M a W a D D a H said...

gud luck angah...:)

pasti lebih slim pasti kalu cuba produk tu...;)

velasrizal said...

tibe2 teringat nk diet lah..

Isu Wayne Rooney Selesai; Sambung Kontrak 5 tahun Dengan Manchester United

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

eeemmm orang lepas bersalin cam tu lah nak kena pantang sikit....

alinac lover said...

angah..tahniah~

http://www.alinaclover.com/2010/10/keputusan-giveaway-jom-slim-ala-alinac.html

AngahSayang2314 said...

alinac hehehe.. saja jer suka2 angah sahut yong cabaran yong hehehe

AngahSayang2314 said...

curly go..go..goo ale..ale..ale.. hehehe

AngahSayang2314 said...

cma jgn lah malu lah hehehe

AngahSayang2314 said...

lady nak ke?? ambil la... hehehe tapi kan?? kan?? kelakar la lady nie heheh

AngahSayang2314 said...

ann kelakar kan?? hehehe... angha pun baca tergelak..

ann terima kasih hehehe

AngahSayang2314 said...

addah heheh kelakar kan?? hehehe

AngahSayang2314 said...

Rizal kau nak diet yer apa lagi cepattttt

AngahSayang2314 said...

nizam tak leh la.. tergugat gak hehehe

AngahSayang2314 said...

alinac sukanyerrrrrrrr alhamdulilla thanks yong

Related Posts with Thumbnails