Thursday, October 21, 2010

~ MaDe In JaKaRta ~

Hari isnin hari tue angah kan x keje layan la... kerenah gugurl nie... Kejap tu..kejap ini serba serbi kena layan kerenah si kenit nie..
Tetiba lak angah baru teringat yg masa angah ada gi Bandung & Jakarta awal tahun dulu angah ada beli something untuk gugurl nie...Masalahnya angah ada gak cari kat sini kalau2 jumpa.. nak lah angah beli lagi 1 untuk letak kat umah mak.. tapi tak jumpa...Sebab gugurl suka duduk kat pelampong nie.. 
Sah2 lah ia memang buatan from indondesia kan..
Korang mesti pelik apa dia kan????
inilah dia kerusi pelampong... 

layan nyer layan tetiba lak angah suruh dia buat aksi kejap macam gini...kejap macam gitu..yg gugurl pun ikut jer la... mama dia suruh buat apa kan??? 
ada macam2 warna suka lak dia ngan pelampong nie...

Korang rasa org dewasa bole duduk tak?????? apa tak bole??????bole la... ia memang tahan lasakkkkkk...
masa angah beli harga nya...  100,000 rupiah bila tawar punya tawar dapat lah 20,000 rupiah kalau kira2 duit malaysia masa angah beli dulu dalam 7- 8 ringgit la.. lebih kurang macam tu la... tapikan memang berbaloi2 la... 
Korang nak beli tak??? untuk korang ke?? anak ke??? bole...bole...bole.. apa lagi gi jakarta la... hehehehe......(jgn mara yeeeeeee gurau jerrrrr)


P/S: Fenin nak kongsi ngan korang story apoooooooo layan yolah yo.. pic gugurl nie hehehehe

59 Budak comei:

M a W a D D a H said...

comelnye gugurl dia duk atas pelampong comel itu..nice..

g jakarta erk..xde ke sourvenir tuk adah...:)


p/s: lama xsinggah sini...

Lady SharpShouter said...

haha comelnya gugurl.cukup cukup dia je dlm tu. cuba amik gambo angah lak dok atas tu.cukup2 gak ke camne. hehe

kakcik said...

Ok la tuuuuuuu...... :)

E.d.Y said...

buat kerusi atas pelamin pun lawa tu..hehe

AngahSayang2314 said...

adda dah lama la... ..thanks hehehe

lama tak singgah sini hehehe singgah2 la selalu hehehe

Rizziela said...

Ingatkan angah nak bagi satu kat Haziq..nak g kat sana x mampu lagi la

AngahSayang2314 said...

lady dia memang comel duk kat situ tapi kan lagi comel kalau mama duk kat situ hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik buat la macam saidah.. hehehe

AngahSayang2314 said...

edy nak ke?? edy belom kawen kan???
hehe

Zaidah said...

pergi jakarta tak cakappun yer...senyap aje...huhuhuhu

AngahSayang2314 said...

kak ziela macam mana nak bg haziq angah beli pun dari bulan 3 nie dah bulan 10 macam mana.. hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zai angah pergi dah lama dahhhh tak kan angah nak bagitahuuuu

LyNn HaMzAh said...

alahai angah...apesal la x beli lebih...leh gak jual2 kat malaysia nie...

zulkbo said...

salam..
alahai comelnya..
suka budak tu..he he

Sarah Syazwani said...

aiyaa apsal x beli lebih..buat bisnes kt mesia kompom ramai org nk beli..comell

AngahSayang2314 said...

lynn macam mana nak beli lebih nie dah lama la... angah beli... baru kini hubby kuarkan...

AngahSayang2314 said...

salam abg zul..

heheh tue la memang dia suka pun...

Rinna said...

Alaaah tomeinye..gugurl...bestnye dapt duduk kerusi pelampung tuh

daisy said...

aku nak beli la..nanti senang nak terjun sungai

AngahSayang2314 said...

sarah tue la tak terpikir la... kan dah lama da nanti angah pergi angha beli lagi yeee.. hehehe

AngahSayang2314 said...
This comment has been removed by the author.
AngahSayang2314 said...

kak rinna heheh thanks...

akak nak try ke?? mai umah angah ye

AngahSayang2314 said...

daisy beli..beli jgn tak beli yee

Cma Shiema said...

hye angah.....:)
comelnye gegirl...
dok atas tu lg le comel..si seri klu srh posing jgn harap le..
he3..--nk pjm plmpung gegirl bole..nk tumpang duduk...

Sarah Syazwani said...

angah sorila...x bwk duit byk pun ke padang tu byk cuci2 mata jek

Amy Syaquena said...

salam angah...

amboi sukanya gugurl ye..

LadyBird said...

comelnye.... nak pinjam leh x?

AngahSayang2314 said...

cma nak tumpang ye bole jer.. meh la sini hehehe thanks cma hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah angah gurau jer jgn ambil serius sangat ye

AngahSayang2314 said...

salam amyyyyy

heheh dia memang suka pun

AngahSayang2314 said...

lady nak ke ambik la hehehe

CiK QiQi said...

heheh..comei3...cm mak nye..keh3....
bak nk 1...keh3333
gurau je angah=)

aibaks said...

wa... tapi kecik la plak..inat nak wat kosi santai lepak depan tb layan kelembai jam 8.30 malam.. huhu

Kuman Chaos said...

mesti penat nak tiup tu
kuman "Bee.." Entry

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

fooooo pink colour... khas buat gegirl....

kerusi rupanya .... pada mulanya ingatkan pelampung bila tengok jelas-jelas lahhhh kerusi upanya....

jangan plak tercucok jarum ke atau bende tajam bocor pancit plak karang.....

Fiqas said...

comel nya....
len kali angah g, beli byk terus...blh share ngan kitorang semua ni... :)

deqlis said...

salam angah..
deqlis dah add link angah tau..

rerajin laa singgah eceh3x..

pawaka19 said...

jauh gak tu..dari harga asal, by the way..comel gegirl kak ngah

New Entry "Si Penggila dan Si Buang Tebiat , Remi Gaillard"

Kamariah Awang said...

Penjelasan komen Angah pada entry Jom Tengok Mira Main Puzzle, sudah dibuat. Sila layari...

cEro said...

Angah!!
Comel!!!!
nak duduk!!!!

ProfHariz said...

Kerusi pelampung? Cam best je angah nak try :P

annfrendly said...

alolololooo.. cutenye gegirl...
ann suke gambar yang dia macam malu2 tu.. sambil pegang telinga dia.. cute bangat..

pelampun tu pun comel..
bile angah nak bawak gegirl labuhkan pelampong tu kat swimming pool??

Sharinginfoz said...

comel juga benda alah tu

velasrizal said...

kalo tau angah beli benda alah tu, mesti i pn nk kirim sama

Isteri Suka Berleter ?

AngahSayang2314 said...

qiqi comel macam mama dia yer.. hehehe qiqi tak bole la... nanti meletop heheh

AngahSayang2314 said...

aibaks kecik sebab tue la.. kalau bontot kecik bole apa hehehe

AngahSayang2314 said...

kuman bukan angah tiup tapi hubby hehehe

AngahSayang2314 said...

nizam kenapa tak caya yee.. hehehe
tue la kena berhati2

AngahSayang2314 said...

fiqas insya allah kalau ada rezeki memang nak kesana lagi hehehe

AngahSayang2314 said...

deq yup tunggu yeee hehehe

AngahSayang2314 said...

pawaka yup memang jauh beza kan??? thanks hehee

AngahSayang2314 said...

kamariah hehehe

AngahSayang2314 said...

cero sapa angah ke???

AngahSayang2314 said...

hariz nak ke bole jer hehehe

AngahSayang2314 said...

ann cute kan?? angah pun geram jer tengok hehehe

AngahSayang2314 said...

sha memang comel hehhee

AngahSayang2314 said...

rizal ala tak yah takut hehehe

d_tieah said...

Kalo tgk angka mcm besar je duit indonesia tp nila dia rendah sgt kan..
Huhu..

iyllienaz said...

hahaha..comel je gugirl..

Related Posts with Thumbnails