Thursday, October 7, 2010

~ iKeA Di GeGaR ~

Nie sebenarnya kisah last week gak la.... angah tujuannya nak cari tempat letak beras....Bagi idea kat hubby.. apa kata kita gegarkan ikea nak??? Sebab angah suka cari barang kata sana barang2 memang nampak simple tapi.... ia unic sikit bagi angah .1st je masuk mesti masuk bahagian showroom dulu..(kalau korang pernah masuk mesti tahu la kan) jalan punya jalan kaki pun kepenatan selepas tue apa lagi..... jalanlah menuju ke....cafeeeeeeeee
ya.. gegarkan cafe ikea capai meetball 15 pcs & chicken wing 5 pcs
jem dia angah tolak ..tak suka itu jem
Sempat la angah snap2 hehehe gambar kecik yg sedang makan meetball dia suka...hehehe tiru mama nampak..

Bila dah menjamu selera apa lagi teruskan lah angah gegar ikea.. Oppsss lupa lak angah nak snap gambar bekas beras yang angah beli hehehe.. nanti2 angah letak dalam n3 nie yeeeeee.......

P/S: Rindunya ngan hubby oooo tidak..tidak..tidak..... hubby keje malammmm minggu nie....cedihhhh......ngan rumah pun rindu dah berapa hari tak ke kajang.......now tidor umah makkkkk... tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk I Miss U hubbyyyy..auwwssss hehehee...


33 Budak comei:

sarah-najwan said...

penah sekali pi ikea zmn dok KL dulu..best sgt2..semua kene round..mabuk u..tgk brg2 dia..

alinac lover said...

wow...cm sdp je tuh~

afzan said...

amboi.. shopping sakan kat ikea nampak

aibaks said...

sedapnye menu angah tuh.. ehe

AngahSayang2314 said...

sarah tu la kan??? angah kalau ke sana eee macam nak capai jer semuuuaaaaa hehehe

AngahSayang2314 said...

yong memang cedapppp

AngahSayang2314 said...

afsan bukan shopping sakan lo tapi terlebih sudah hahahaa

AngahSayang2314 said...

aibaks nak ke hehehe?? lain kali jgn makan roti canai yooo

zulkbo said...

salam...
tu dia..confirm
bergegar nanti..he he
sedappp nampak makanan?

AngahSayang2314 said...

salam..

yup dah bergegar dah hehehe...

eh sedap abg zul gi try

Salmia said...

teringin nak p ikea. huhuhu kedah apa yg ada..

Zaidah said...

makanan mantap...sambil bershopping...memang dah bergegar pastu tunggu meletup aje...

p/s rindu tu tandanyer sayang...hehehe

POSH76 said...

wow sedapla meat ball tukan ....hehe

Kancilbiru said...

bila tah nak merasa meatball ikea ni..huhuhu

AngahSayang2314 said...

salmia meh datang sini jomm

AngahSayang2314 said...

kak zai ya tunggu meletup jer hehehe

AngahSayang2314 said...

isma yup memang sedap hehehe

AngahSayang2314 said...

kancil gi la cepat merasa hehehe

Amy Syaquena said...

salam angah..

i like ikea..kalau gi memang borong sakan la...


jemput ke sinar raudah

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/i-want-to-change-my-life-can-i.html

Rizziela said...

dah lama x jejak kaki kat IKEA

Sharinginfoz said...

nampak sodapnya

AzketOm said...

sedap nampaknya makanan kt IKEA. saya kalau ke sana belasah hot dog!! sedap.

Mr Noble said...

haha! dah lama tak makan situ. tp situ meja slalu penuh aa

velasrizal said...

xpe hubby keje mlm je siang nanti dia ada la..

annfrendly said...

angah.. nampak macam sedap aje dressing meatballs tue...
nyummmy...
mesti lawa bekas beras tu kan..
ann tak pernah gi ikea...

laaa.. ciannye... rindu kat hubby..
nanti hubby balik peluk puas2 taw..

AngahSayang2314 said...

amy tue la kan???? apa lagi soping la

AngahSayang2314 said...

kak zi apa lagi gi la jejak

AngahSayang2314 said...

sha sodappppp

AngahSayang2314 said...

az ye ke tak pernah try hot dog

AngahSayang2314 said...

noble betul tue kena pandaiii hehehe

AngahSayang2314 said...

rizal mana jumpa wa..wa..wa..

AngahSayang2314 said...

ann cedihnyer dengar.... cian dia... eh best apa.. meetball tue heehehe bekas tue bole la..

maslinamansor said...

ehe.... asal hubby keja malm jer, mesti rindu-rinduan yer... hehehe

Related Posts with Thumbnails