Thursday, October 14, 2010

~ sLiM..sLiMmIng..~

Hehehe korang nie kelakar la... ada yg cakap appointment doctor la... appointment tue la... emmmm semua salah....Sebenarnya semalam angah ada dapat buat 1 rawatan free kat salah 1penaja iklan kita iaitu

Ini lah appoiment angah semalam hehehe...

Sampai saja di sana layanannya memang begitu excellent la kalau bagi angah tapi kalau korang mmm no komen..Oppssss angah terlupa la.. nak bawa laling angah semalam tuk snap2 tapi pada korang yg rasa nak macam " Tiru macam saya" hehehe bole la try kalau masih ada lagi hehehe.....cepat..cepat...
Apa yg angah bole katakan Terimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaaaasihhhhhhhh banyak2 ber million2 kat Cres & nufnang sebab kalau nuff tak kuarkan ikhlan nie macam mana angah bole dapat free tul tak???
(alamak bodek namakkkkk hehehe)..So apa lagi rebutlah perluang cepatttttttttt


P/S : Hari ini suara angah dah tak ada langsung sedih nak cakap pun sakit tekak..lak tue dada angah tengah sakit sangat akibat batuk... Tolong...tolong...tolong.....Any pertua???air dah minum macam2 air tapi sura makin lama makin hilang........




55 Budak comei:

sarah-najwan said...

selamat slim berslim yer...untung dpt free..tapi akak da slim mlim..

petua sakit tekak tu..akak tau air limau nipis aje..lain2 xtau..sabar deh..moga cpt baik..

Lady SharpShouter said...

sakit tekak? ala, ciannya angah. petuanya, ialah pegi wat rawatan spa tu lagi skali. haha. tetiba kan? haha

angah, cite la wat treatment ape kat sana?

Kuman Chaos said...

banyak minum ayaq + blajar guna sign language.. :D
kuman "Darfur.." Entry

LYaFRINA said...

huhuhuu.. bestnya..
dpt layanan superstar g2...
kat sini ada k ehh.. k kat kuantan ada.. kna check ni..
lps ni gebuss la tubuh angah..

angah.. byk minum air asam jawa.. insyallah, x perit sgt tekak tu.

LyNn HaMzAh said...

bestnyer...lynn nak sangat gie kuruskan badan tapi x berpeluang lagi la..huhuhu...apesal x der suara plak angah hari nie?

POSH76 said...

besskan yang penting depa tak tipu...free is free hehe

kakcik said...

Angah dah cuba goreng beras tanpa minyak sampai perang atau sedikit kehitaman, kemudian rendam dalam air masak sejuk - biarkan semalam, kemudian minum selepas selawat 3 kali. Kalau belum, cubalah buat untuk 3 hari berturut2. InsyaAllah.

~ PIJA ~ said...

rugi den tak try...kot laa dpt mcm awak jugak..huhuu...:)

AngahSayang2314 said...
This comment has been removed by the author.
AngahSayang2314 said...

lady rawatan spa tue x ada kena mengena pun

AngahSayang2314 said...

sarah: kak masalah malam tadi dah minum pun

AngahSayang2314 said...

kuman nak kena yeeee.... dah terlebih minum air daaaaaaaa

AngahSayang2314 said...

lya apa lagi try search cepat hehehe..

thanks lya

AngahSayang2314 said...

lynn nak buat macam mana dah free gi yolah hehehe

AngahSayang2314 said...

posh betul tue

Kie-yu said...

Kie-yu dah register tp lom dpt call lg
nk gak cubaaa

AngahSayang2314 said...

pija tue la kan??? rugiii hehehe

AngahSayang2314 said...

kie tungguuuuuu hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik terima kasih banyak2

pawaka19 said...

hehe mmg kene pegi klinik beli ubat kat sana kakngah..tu jelah petuanya

Sarah Syazwani said...

bestnyer..da lama x memanjakan diri..ade org nk bg free x?? hehe

Nurhayati said...

wah kalau slalu buat ni..harus vogue

AngahSayang2314 said...

pawaka tue la kan??? thanks dik

AngahSayang2314 said...

yati bukan vogue tapi meletop uuu hehahaha

AngahSayang2314 said...

sarah memang best hehehe

e.l.i.z.@ said...

alamak..mcm penah tgk iklan tu..tp nape eli wat derk je ek hehhehe..
mcm best tu angah..dh la tgh tensen ngan asgment..boleh gak p rilex dgn free heheh

sama la kita angah..eli sakit tekak gak..tp suara menten ada lg ehehheh

maslinamansor said...

mahal tak...?

*bertanya dengan bersungguh2..

NICK IRFAN said...

eh! kat tmpt sy pun ada dorg buat mcm ni tp dorg buat terapi je...

aibaks said...

wa...angah dapat sponsor gi wat rawatan kecantikan yer? bestnyer. camne angah wat? aibaks nak gak try.. hehe

AngahSayang2314 said...

eli tue la lain kali clik jer kat ikhlan org hehehe.. memang best tau..

ye ke angah dah tahap kronik nie

AngahSayang2314 said...

mas so far tawaran selepas tue ok gak RM 888 12 sesi tapi angah tak ambil pun sebab angah nak guna duit kalau tak dah ambil dah

AngahSayang2314 said...

nick ye ke?? memang best hehehe


yup angah dah kronik sian angah kan???

AngahSayang2314 said...

aibaks apa lagi benda free buat la hehehe

Erieq said...

pegi spa. free utk 1st session aje @ next session kena bayar?
samala. sakit tekak jugak.
tapi semalam lagi gi pekena aiskrim kat mcD

Rinna said...

Waahh bestnya angah..dpt free masg yer.. kalau best leh pegi lagi tuh kan.. :)

Amy Syaquena said...

salam angah...

wah bestnya kenapa angah x ajak amy semalam, leh jadi tukang fosto..eh silap tukang amek gambar hehehe

ProfHariz said...

Sakit tekak selalu air jawa je kak.. Hey kak.. macam mana feedback slimming tuh okey x?

New Entry ProfHariz
SI A Aku Betul ! Si B Aku Yang Betul ! ! ! Siapa yang betul?

zulkbo said...

salam..
badan panas dalam tu..
cuba makan benda2 yang sejukkan
panas dalam contoh yogurt,air limau nipis..jangan ais tau..

alinac lover said...

wawawa..mcm besh je tuh ek~

Cma Shiema said...

weee....bez nyer angh...jelez2..dpt g free treatment..

Mario said...

mium air asam jawa...

maCy said...

wah. seronoklah angah ya :)

sakit tekak jangan minum ais ok? :)

Mr Noble said...

haha! ok2 :D

mahira oya said...

angah dpt free ke..bestnya...nak jugak...sob sob x dpt..

AngahSayang2314 said...

erieq : heheh betul tue??

ye ke sakit tekak

AngahSayang2314 said...

rinna bole tapi duit nak guna nie baik dahulukan yg penting dulu

AngahSayang2314 said...

salam amy

amy nak jadi photo2 ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

hariz ok jer tak ada apa2 pun cuma ada perubahan gak la..

AngahSayang2314 said...

abg zul thanks ya.. tue mungkin kot angah cuba gak nie

AngahSayang2314 said...

alic best hehehe

AngahSayang2314 said...

cma eh memang best la nak tak lagi hehehe

AngahSayang2314 said...

mario dah minum tapi still macam nie wa....wa...wa...

AngahSayang2314 said...

macy memang best sangat

AngahSayang2314 said...

noble apa yg ok nyer

annfrendly said...

beruntungnya angah.. free..
ann tak pernah gi spa...
sob..sob..

Related Posts with Thumbnails