Friday, October 29, 2010

~ PaNtanG BeRsALiN ~


Tajuk jer buat korang gempak kan??? ye la kena la buat macam org dalam pantang tul tak?? Korang pun bole tahan gak kan??Macam2 angah terima komen dari korang semua... 

Mejoriti ada yg minta angah cuba dulu product tue bila dah LULUS baru la.. korang terkedek2 nak follow angah kan??? betul tak?? Korang ingat angah barang uji kaji ke?? hehehhee... Tak pe la... demi korang2 ye.. yang angah sayang .. angah tak kisah..kalau angah bagi tiap2 hari status tentang diri angah nanti korang bosan lak..tul tak?? so jom kita lupakan jom..... next week baru angah akan update balik.. ok...


Al-maklum la... korang pun sedia maklum mana yg dah gaji tue seronok la... tapi angah still tak gaji lagi nie.. aduhhh nie dah 29.10.2010 nie.. tapi still tak dapat lagi...
Lepas tue mula la... berangan2 bila gaji nak buat apa....

Tiba-tiba.... angah terbayang gambar kat sebelah nie aduhhhhhhh chicken teriyaki..... sedapnyerrrrrrr........
lepas tue terbayang lak yg ini AYAM KFC.....aduhh lagi la tergugat...

last sekali angah teringat yg nie MCD  ermmmmm glup..glup..glup telan air liut jer la..... ahhakkkk
ye la mana tak telan air liur kata nak slim melim abis la tergugat slim melim angah tul tak????abis la.. kalau macam tue..... So bab duit org kata kalau nak makan kat atas nie small pcs la.... takat makan sorang  lepas la.... tapi nak belanja korang opppppsssssss sorry ye... cukup2 jer..sebab kan angah dah kata kat atas tue...Apa yg bole angah buattttt tolongggggggggggggggggggggggggggggggggggg............................ nak makan...nak makan.....

P/S: Sebab apa angah tak sabar nak tunggu hari sabtu??? sebab angah nak balas dendam... angah kalau time keje tido tak cukup... tido kul 12 la... kadang2 tue jer cepat..cepat pun kul 10.. bagun lak tak yah cakap la... kul 5 angah dah bangun..Nak tido lama cikitttttttttt..........dendam tido mesti terbalas ahhakkkk hehehe 

48 Budak comei:

sarah-najwan said...

shedapnya..lapo ni..huhu

POSH76 said...

camno leh terbayang mende yang sama heboh gak nak cari subway hehe

Mrs. Asida said...

asid pun nak kurusssssss.. tp tulah kena berpantang nafsu dulu.. huhu susah!

kakcik said...

Angah.. kalau nak kurus, benda2 dalam gambo tu tak boleh makan tau... hehehe... :)

Jamiel said...

Smuanya sedap..
Weekend hari untuk rest..
X salah kalo spend untuk tido..
tapi jgn lupa pada family..
hu3..

AngahSayang2314 said...

sarah tue la angah pun lapo gak...

AngahSayang2314 said...

posh belanja leh hehehee

AngahSayang2314 said...

asid tahan...tahan...

AngahSayang2314 said...

kak cik sedap tueeeeeeee sob..sob...

aibaks said...

uih.. saba ngah.. jgn di ikutkan nafsu.. hehe..

nota kaki: "Mejoriti ada yg minta angah cuba dulu product tue bila dah LULUS baru la.. korang terkedek2 nak follow angah kan??? betul tak?? Korang ingat angah barang uji kaji ke?? " best plak dengar tag dari angah camni.. cam kenal je sape tu.. hehe

AngahSayang2314 said...

jamiel tue la kan??? tido puas2 kan??

Lady SharpShouter said...

wo wo wo. tetibe cek terbayang subway jugak. haha.blanje la lady angahhhh. hehe.

AngahSayang2314 said...

aibaks betul tue kan??? tapi bole tergugat kan???

tapi kan aibaks betul apa.. terasa ke.... heheh kalau tul sorry ye

AngahSayang2314 said...

lady kau nie kan angah dah kata belum gaji macam mana nak belanja

CiK QiQi said...

angah ku syg..hehehhe..sabo ye angah....kena bkorban sikit kalo nk pe yg kite nk tu.hehehe

xpe.....bygkn ape mknn yg angah bpantang tu ala2 mknn2 sdp 2.ehhehe

p/s: qiqi pon nak bpantang gak...namo mam bnde2 ni sgt

velasrizal said...

kt sini pn sama..bila nk dpt gaji je mula teringin mkn mcm2...

Diskaun Tol Deepavali 2010

~ PIJA ~ said...

sedap sungguh melihat makanan2 itu...

Fiqas said...

alamak aiiii...angah....biar betul ni...sabar2...sat g trn 10kg naik 30kg...cam mana???

p/s:- statement angah tu buat daku tersengih la pulak..:)

Fiqas said...

alamak aiiii...angah....biar betul ni...sabar2...sat g trn 10kg naik 30kg...cam mana???

p/s:- statement angah tu buat daku tersengih la pulak..:)

alinac lover said...

hope pasni leh turunkn berat tu..mkn diet la sket

oke hari sabtu pakat2 tido lama sket ek..hehe

FareedSairi said...

hahaha. ni yg sy susah nak menyelim.dok diet, geng kat umah tibai benda plik2.mana leh tahan.ngahaha

mahira oya said...

waduh fast food bagai..
angah kene make it real..
oya susah part2 nk bg komitment ni..

Cma Shiema said...

angah...lau nk kurus,menu2 yg angh dok trbyg2 tu wajib pntang tau..
ha3..ayam kepsi tu nmpk sooodap....

zulkbo said...

salam...
woittt..sapa nak bersalin ni?
he he..sedapnya makanan..lapar
la pulak melihatnya..

AngahSayang2314 said...

qiqi betul tue sabaooo banyak2 kan??? cedih dalam bersemangat nie

AngahSayang2314 said...

eh rizal pun sama hehehe

AngahSayang2314 said...

oh kak pija sabar jer la.... yg bole cakap

AngahSayang2314 said...

fiqas heheh betul tue...

kenapa terasa yeee

AngahSayang2314 said...

yong tue cadang2 macm tue la gamatnyer

AngahSayang2314 said...

fareed jom kita berdiet yeee

AngahSayang2314 said...

oya sedih nie tapi nak gak... heheheee

AngahSayang2314 said...

cma tak leh tahan la.. hehehee

Tomato Gurl's Life said...

sedapnya..tp mood diet..no fast food..hehe

Gayahspears said...

wah.. sedapnyer.. da la Gayah tgh lapo nih..
hihi.. Gayah polo angah jugak ya... salam knai...jum tukar link :)

AngahSayang2314 said...

tomato tue la kan?? sedap kan?? sabar jer la

AngahSayang2314 said...

gayah.... sabooo jo lahhhh

Kuman Chaos said...

MekD tu banyak issue sebenarnya.. dah cancel dari list saya dah eheheh
kuman "shout?.." Entry

Sharinginfoz said...

lama betul tak makan subway

NICK IRFAN said...

sedap plak menu akak tayang kat entry ni mengelegak je perut sy tgk... hehhe

mr.curly said...

angahhh..agaknye skg ni tgh musim mkn gamaknye ye..hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

arggghhh! tu sume gambo2 tu kasi tekanan je kt ktorg kt sini..lapa!lapa!lapa!



angah kejaammmmmmm!!! hahahaha!

annfrendly said...

sekali sekala takpe angah..
fuh.. nanti ann pun nak mendapatkan subway.. sedapnyyeeeee

AngahSayang2314 said...

kuman ye ke?? citalah sikittt

AngahSayang2314 said...

sha jom makan jom

AngahSayang2314 said...

nick tue la....ermmmmm

AngahSayang2314 said...

curly tue la pasal

AngahSayang2314 said...

anis sorry la........ hehehee

AngahSayang2314 said...

annn tue la pasal....

Related Posts with Thumbnails