Monday, October 11, 2010

~ Apa WaRna MerAh Tu ?? ~

Hehehee buat suspend jer kan??? tajuk jer dah gempak kan??? Ye la sebenarnya last week mak angah gi Cameron highland. Sempat lagi la.. angah dapat present dari mak hehe.. last week dia bagi warna merah...merah.. la korang tak tahu ke??? nie dia warnah merah..merah tueeeeee
Strawberry.....yummyyy
Sempat lagi la... ngap2 lepas angah ngap2 lupa lak nak snap gambar bila dah abis buah tue ooppp oooo terlupa sudah...

P/S: Kalau hari isnin jer mesti tak ada mood adoiiiii .....mood tak adooo



52 Budak comei:

POSH76 said...

I luv strawberry tooo hehe

kakcik said...

Mood Angah dah hanyut ke Sungai Klang, ya? :)

Kie-yu said...

masam2 manis
sedap bila lalu kt tekak :D

Lady SharpShouter said...

aiyok merah menggoda. ai likeeee.. nak sikit?? huhu

Rinna said...

Hmm..sedapnya..tgk strawberry..tuh mengancam sungguh..walaupun sebenarnya..rasanya masam kalau dah turun kat bawah..nie..

ainihussin said...

kite suke mkn stabeli cecah ngan gule..bez2!!hehe~

Zaidah said...

samalah kita...moodnyer melayang2...huhuhu

sarah-najwan said...

smalam pon akak beli stroberi ni..masa preggykan mek sarah..buah ni aje kegemaranku..nyummy walau masham..kecur air liurku..

shark said...

waaaa.
walaupn dalam mlaysia..
nk g cameron pn susah
hehee
mintk sket angah:)

Rizziela said...

sedapnya angah...dahlama akk x makan strawberi segar

AngahSayang2314 said...

isma suka yeee hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik tue la bukan sungai klang jer tapi sungah rajang dah nie hehehe

AngahSayang2314 said...

kie-yu heheh dah macam cerita lak hehehe

AngahSayang2314 said...

lady nak ke nah ambik la hehehe

Sarah Syazwani said...

kalau celup ng cokelat mmg sedap..menyelerakan.slurppp

AngahSayang2314 said...

kak rinna yup memang mengancam tapi apa kan daya hehehe dapat free ngap jer la...

AngahSayang2314 said...

aini suka yeeee hehehe

AngahSayang2314 said...

zaidah nak duk umah leh hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah heheheh

AngahSayang2314 said...

shark tak bole heheh dah dalam perut hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zie apa lagi tunggu gi cepat tesco cari heheh

Amy Syaquena said...

sedapnya angah meh anta sini sikit...

AngahSayang2314 said...

sarah celup2 hehehe

AngahSayang2314 said...

amy nak ko???

aibaks said...

bestnye strawberry tuh... hehe

LyNn HaMzAh said...

sedapnya strawberry...nyum nyum...

Cma Shiema said...

cedap2:)

annfrendly said...

nyumm sedap makan dengan whipped cream

kak ina kl said...

ooo tentu rasa strawberry ni manis kan..akak skrg suka celup dgn coklat..sedap

Mr Noble said...

cepat la wiken! :D

pawaka19 said...

wow kak ngah..makan sedap2 aje..

New Entry "Kapal Terbang Yang Terbang Seperti Burung"

deqyalalink said...

ni kalau kakngah makan sorang tak ajak deqya memang tanak kawan lahh kannn hehehe

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

hamboiiii nampak sedapnyerrrr... dulu pernah beli banyak masa gi cameron tapi bila bawa balik kat Johor stawberry ni lembik semacam mungkin terkena panas agaknya jadi lembik masa simpan dalam bonet kereta dan kepanasan kut....

but suka stawberry bersalut coklat... uhhhh best

yebbit + . + said...

wahh. sedappnye. mkn ngan cokelattt. yummmyyy

E.d.Y said...

wah...kalau celup coklat lg sedap tu..nak sikit...hehe


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..xde pic convo xpe, leh buat ucapan convo untuk sesiapa, lepas tu letak gambar org yg dah convo tu...

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

LYaFRINA said...

nak jugok !!!

LYaFRINA said...

nak jugok !!!

n@jwamz said...

yummmyyy!! love it too...
angah...nak sket boleh....?hiks

AngahSayang2314 said...

aibaks nak ke hehehe

AngahSayang2314 said...

lynn yum..2

AngahSayang2314 said...

cma sedapp

AngahSayang2314 said...

kak ina tue la kan sedap kan???

AngahSayang2314 said...

ann semua pun sedap ann

AngahSayang2314 said...

noble kenapa lak???

AngahSayang2314 said...

pawaka hehehe nak ke???

AngahSayang2314 said...

deqya nak ke?? meh sini cepat ada nie cepat

AngahSayang2314 said...

nizam best kan??? hehehee

AngahSayang2314 said...

yebbit nak ke hehehe

AngahSayang2314 said...

edy cedapppp malu la... nak letak gambar org yg convo hehehe

AngahSayang2314 said...

lya dah sihat ke?? nak ambil la...

AngahSayang2314 said...

najwa meh la ambikkk

e.l.i.z.@ said...

sedapnye stoberiiiii

Related Posts with Thumbnails