Thursday, July 1, 2010

~ CeLeBrAtE BirThDaY AloNg ~

Hai..hai..hai... angah nak ucapkan jutaan....@ lebih senang berjuta-juta la.. pada korang kerana sudi beri wish pada akak angah.. ye..Semalam angah ada kata nak buat celebrate along abah yg ajak kan???? Semalam balik je keja,siap2 terus gi ke sebuah tempat...jeng..jeng....... iaitu di PANTAI JERAM,SELANGOR.......
oppsss sorry ye angah lupa pic sebab masa dah sampai tue gegirl ya..allah hanya tuhan jer tahu dia punya lasak dia.. sampai tak menyempat2 nak pic gambar tempat tue. Bila tiba di sana semua sudah siap di order & hidang..
Cuma tunggu group abah & mak je tiba..Menu yg sempat angah dapat tangkap...
ini lah menu yg angah sempat snap.. yg lain ada lagi tapiiii.....tak sempat sebab masa tue gegirl larikan diriii.....

Ohhh tidakkkkkkk..... angah makan pun ngan tak senang duduk sebab gegirl sekarang dah semakin aktive...Fuhhh.... dalam makan punya makan sampai lupa angah nak snap gambar kitaorang sekeluarga...hahahaa
Yang angah sempat snap gambar nie...

Siapa punya pinggan????? makan tak bersih???ketam tak habis??? 

28 Budak comei:

pawaka19 said...

wah kak ngah..biasa org suka makan kek masa birthday..ni bantai seafood ..mmg sedapla..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Sanggup Berkampung Demi Selebriti Twilight Saga Eclipse"

kakcikseroja said...

Mesti Angah punya pinggan tu, kan? Seronoknya makan-makan. Layan karenah anak tu, perkara biasa.. tu baru sorang tu.. :)

mama zharfan said...

salam ziarah :)

pls vote for my lil ariff
u need to write 'vote 02' at this link:
http://damiaqish.blogspot.com/2010/07/top-8-green-cutest-baby-cute-contest.html

E L L A said...

sis angah, i giv u dat awrd :)

Zura said...

sedap ikan bakar tue...

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga hari ini lebih baik
dari semalam..
yummie..sedapnya
makanan laut tu
saya mesti tak tolak
he he..

جزاك اللهُ خيراً

NICK IRFAN said...

perghhhh!! sedapnyer menu2 makanan dlm entry akak ni....

LYaFRINA said...

wowww..makan.baikk punya.. best nampak kerang bakar tu...
ishhh..pinggan tu msti angah y punya kan?? heheheeee

E.d.Y said...

wwwoooowww..banyaknye makanan...huhu

AngahSayang2314 said...

pawaka: tukar selera lak asyik kek jer dah naik jelek nie...

nak tahu kenapa tunggu ye???

AngahSayang2314 said...

kakcik: yup angah punya pinggan hehehe.. memang pun baru 1 belum 2,3,4 & 5 nie pun dah macam 10 org poning

AngahSayang2314 said...

mama: ok

AngahSayang2314 said...

zura : nak ke ikan tue hehehe

AngahSayang2314 said...

ella: thanks ok nanti angah ambil ye

AngahSayang2314 said...

abg zul :ye la rezeki jgn di tolak bala jgn di cari tul tak??

AngahSayang2314 said...

nick: memang sedap tau tapi sayang akak tak sempat ambil gambar yg lain lagi

AngahSayang2314 said...

lya: yup tue angah punya hahaha memang sedap

AngahSayang2314 said...

edy: banyak lagi tak ambil gambar

NICK IRFAN said...

eh! ade lagi ke ingatkan menu yg akak letak je? hehe

Ann said...

sedapnyer dpt makan2 same2 ngn famili....dh lame xmkn ngn diorng

iyllienaz said...

pergh..sedapnya angah..tengok gambar je dah terus berbunyi perut..haha..bila angah nak belanja??

annfrendly said...

OMG... terliur ann tengok.. sedapnya.. ann memang syok abes kat seafood nie... best betol.. eh.. family angah rajin buat makan2, berkumpul sama-sama meraikan hari special kan.. sangat mesra.. bestlah :)

Yana@Nana said...

SALAM angah.. kenapa lah menu makanaN yg sungguh menyelerakan ..

yana gah diet heheh,, tak lah gah mengemukkan badan.. lagi nampak makanan.. TAK TAHAN...!!!

AngahSayang2314 said...

nick: ada kenapa nak????

AngahSayang2314 said...

ann: memang sedap kenapa ye ann tak dapat makan ngan keluarga ye??

AngahSayang2314 said...

iyllienaz: keruk..kerak.. hehehe perut eyli dah berbunyiii

AngahSayang2314 said...

annfrendly: memang syok abis tau.makan2 angah tahu ann suka seafood tue yg saja jer buat n3 nie

AngahSayang2314 said...

yana: diet nak kawen ke?? hahahah biasa la.. sabar ye nanti dah kawen hentam jer

Related Posts with Thumbnails