Tuesday, July 27, 2010

~ MeNgidAm GCB McDonald ~

hahahaha.. n3 angah kali nie buat gempak kan???kan??? korang mesti teringat / terfikir angah nie mengandung kan??kan?? ermmm tak ada maknanya ye..tuan2 & puan2 semua angah sebenarnya tak mengandung tau saja jer nak bagi tarikan pada korang hehehehe.. ok berbalik pada cerita GCB nie..
Angah bila nampak jer iklan kat TV mesti angah desak kat hubby nak makan nie la... bole tak mr.hubby
ermmm yum..yum... bila angah baca n3 org terliur nie sampai melelih hehehe tak ada la.. teruk sangat ke apa angah nie sampai macam tue.
akhirnya dapat gak angah makan GCB nie last week angah lepas kan dendam kau Sabtu angah makan GCB lepas tue hari ahad angah hentam lagi wooowwowowowwooo memang sedap sangat la... betul kata kawan angah Ermmmm sedapnyer macam nak lagi jer hari nie ehhehehee


apa lagi snap kat kerusi la..  hehehee

P/S angah nak makan KFC la pulak hehehe......

42 Budak comei:

Ch@ Ch@ said...

mengidam lain mcm je ni angah..
heheheheheh~

b.E.L.L.e said...

wah!!!!macam best jer..tapi belum berkesempatan nak makan GCB neh.. T_T

zulkbo said...

salam..
kalau tak mengandung tak di panggil mengidam..di panggil teringin..kalau mengandung pun apa salahnya..tahniah!he he

mahira oya said...

hehe..byk mende mengidam nih..

LYaFRINA said...

angah..sama lps tgk kt iklan tu..lya terasa nak makan... nanti nak dapatkan jugak..

Ann said...

jgn amalkan sgt makan fastfood ni, angah..xelok tuk kesihatan..hehe

Affan Ruslan said...

Salam ziarah.

Angah, GCB tu apa? hehe. ketinggalan lak. hehe

makan kadang2 takpe lah kot, kalau selalui kang tak elok untuk badan kan? hehe

Rizziela said...

So far akak belum terasa nak makan lagi. Mungkin lepas ni akan cuba gak

pawaka19 said...

wow..mel tak rasa lagi GCB..macam sedap jer..hehe

"Dark Vader ( Star Wars ) Merompak Bank"

Rinna said...

Hmm..nak kena gak laa try gak aaa burger GCB nie..tgk Angah dah goda nie.. hehehe

sis shuhada said...

betul ke sedap? nk kena try gak ni.

NICK IRFAN said...

sedapnyer... mahal x kak? cdg nk beli gak...

Zura said...

blm makan lg...bilelah nk rase GCB nie

AngahSayang2314 said...

cha2 hehehe saje jer buat gempak n3 hari nie hahaha

AngahSayang2314 said...

belle kalau kata angah macam mana rasa angah kata memang best jer hehehe

AngahSayang2314 said...

abg xul uittt ke situ lak gi nyer tak de nyer tahniah2 hehehe

AngahSayang2314 said...

mahira lagi dasyat kau kan???

AngahSayang2314 said...

lya my loved hehehe selamat singgah sini yerrr tak pe kalau dah sembuh nanti gi makan yer.. @ nak angah yg belanja hehehe????

AngahSayang2314 said...

ann ye ke angah tahu tapi angah bukan selalu sob..sob..sob

AngahSayang2314 said...

affan tak tahu ke?? tapi afffan duk mana yer??? nie kan burger baru la...

AngahSayang2314 said...

kak ziela gi try dulu lepas tue komen2 yerrrr

AngahSayang2314 said...

kak rinna ye ke?? hehehe gi try yerrr sedapppp

AngahSayang2314 said...

pawaka ye ke cian adik akak nie gi try yerrrrr

AngahSayang2314 said...

shuhada yup sedap bangat sih hehehe gi la try

AngahSayang2314 said...

nick tak la mahal berpatututan la terbang gak la 12.90 hehehee

AngahSayang2314 said...

zura apa lagi gi try la.. start enjin kereta

ieyda ♥ emiey said...

memang sedap sangat kew..budak2 opis emi pun bukan main suka makan tu..siap jadi topik hangat dalam fb..huhu

iyllienaz said...

tak try lagi GCB ni..nak tunggu angah belanja la..hehe..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

yes2..fasya pn prnh try neh..besttttt!!
tp kt skrg mls nk kua agi..terliur gak nk makan lagi..

AngahSayang2314 said...

ieda try la cuba nanti kalau dah berpantang terliur beb hehehe

AngahSayang2314 said...

iylli nak ke??? kalau nak jom kita jumpa nak???

AngahSayang2314 said...

fasya sedapkan??? angah kan pun suka gak?? terliur gak hehehe

ieyda ♥ emiey said...

best ke angah...mane lagi best ngan spicy chicken mc deluxe...ehehe

ardinihumaira said...

dni pun turut mengidam sama.. tak penah merasa lagi ni huhu

AngahSayang2314 said...

iyda: best lagi kalau macam dua2 hehe

AngahSayang2314 said...

dni ye ke apa lagi gi try ye

SHIMA said...

mak ai,lapo perut aku ptg3 ni angah...GCB ni mmg sodap..anak shima dh ajak bape kali daa

Shifa said...

hubby ckp GCB ni sedap.. tp org pregnant kata x sedap.. ayam dia ada sedikit hanyir.. huhu lidah org preg mmg lain la..

AngahSayang2314 said...

shima cuba dulu baru tahu yer

AngahSayang2314 said...

shifa tue la yg penting sedap bagi angah hehehe

annfrendly said...

GCB.. iklan kat tv memang mengiurkan...patut pun angah mengidam.. waaa.. sedap ek.. ann belum try lagi.. nak kena try sebelum puasa nih..

AngahSayang2314 said...

ann cepat kena try tau sedapppppp yum..yum...

Related Posts with Thumbnails