Friday, July 2, 2010

~ Kek Oh Kek ~

Salam penghulu hari penghulu jumaat???? Ermmm kejap jer diam tak diam dah masuk bulan julai,peringkat ke 2 nak menuju ke hari akhir tahun.. Kalau ikutkan kira..kira.... tinggal 1 bulan jer kalau kita hitung hari nak menyambut bulan al-mubarak kan????Eh apa yg angah merepek nie??N3 kat atas lain tapi lain lak angah cita kan??? ok jom street the point k..Semalam ada yg tanya angah bukan ke kita sepatutnya celebrate birth orang ngan kek??? tapi angah jawab oh tidak sesekali ngan kek??? sebab apa yek??? sebab angah dah jemu asyik makan kek..jer..
Kek..kek..kek.. kenapa ye???
Last week mak & along angah gi bercuti..ya.. cuti2 malaysia ye.. bukan cuti2 luar malaysia ye.. Eh mesti korang tanya kan dalam tahun nie jer mak angah ada meter kaki dia..asyik berjalan jer???hehehe ermmm mak angah kalau jalan dia memang suka...Masa dia pergi bukan duit dia akak angah yg belanja dia ...
Korang tahu tak dia pergi mana??
Dia pergi di bumi kenyalang .........
Mak balik hari ahad lepas. Sampai pun kul 12.30 malam sebab flight delay.. biasa la kalau air asia kan??
 apa lagi kalau yg famous kat sana kalau bukan ikan terubuk masin & kek lapis sarawak..... jom..
-
-
-
-
Sorry along angah celok dari FB kau hehehe...
Nie rupa kat dalam peti ais pagi tadi .....ari tue banyak, tapi dah bedal..hehehe nie je yg tinggal
Tara.... nie kek yg angah suka makan tau cantik kan rupanya...

Kalau korang nak tahu akak beli 3 kotak kek kau sebab ada org kirim.. yg 1 kotak lagi utk makan la.. hehehe.. Tapi angah ada gak kirim kat along tau.Kalau siapa yg bertuah tue la akan dapat mam kek nie ye???? hehehehee

P/S:Sebab tue la angah jemu makan kek....bukan angah jer keluarga pun sama....Tapi yg penting memang cedappp hehehehe

32 Budak comei:

Zura said...

tuelah dh sinonim bday mesti ade kek...cubelah bile bday ade rendang ke..sambal udang ke...hehehe

kakcikseroja said...

Sahla kek Dayang Salhah tu.. :)

AngahSayang2314 said...

zura: memang betul kan?? sesekali kita mesti tukar kan??

AngahSayang2314 said...

kak cik: ya betul mana akak tahu arrr

pawaka19 said...

sedap ni kak ngah..wat hidangan kueh raya mmg habis diorang lantak

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Sanggup Berkampung Demi Selebriti Twilight Saga Eclipse"

AngahSayang2314 said...

Pawaka: memang pun dik angah dah tahu nampak pun memang mcm sedapkan??

E.d.Y said...

wow kek lapis..kalau raya mesti order tuk bawka balik kampung..

annfrendly said...

nyum.. nyum.. kek lapes memang sedap.. ann suke sebab kek lapes cantik.. kalerful..bile cantik nak makan pun bersemangat..hehehhe..

banyak betul along angah beli..
siap orang pesan lagi yer..

AngahSayang2314 said...

annfrendly: ann suka... ann kalau ann suka sudi2 la.. ye... ann
ada dapat tak???

AngahSayang2314 said...

edy: cedappppppp oder2 ye nanti angah nak letak kat blog nie sapa nak

mama zharfan said...

semua kek nampak sedap banget :)
tq sbb sudi vote utk my ariff :) undian anda sgt lah saya hargai :) :)

NICK IRFAN said...

fuoyooo!!! sedapnyer kek lapis! kt tmpt2 selain dr sarwak ada jual x?

moment in my life said...

kek lapis sarawak..cedap tu angah...nirna penah makan kek lapis perisa peppermint...rasa cm ubat gigi darlie jer,nk termuntah lak..eh tak, daa trmuntah pun mkn yg perisa peppermint tu,,tp lain2 perisa best jerk!!

Ann said...

tp tu la kalo goreng ikan terubuk, habis satu umah tsebar ngn bau dia....

apepun rasenya sedap...

E.L.I.Z.A said...

oh seharusnya beday mesti la ada kek kekekek..kalu nk celeb8 2,3org je, better beli cupcake =P

aduss meleleh tgk kek lapis sarawak ni...best la mak angah dpt p jln2

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry beb.. Sejak kebelakangan ni tak dapat ziarah korang pasal ade problem komputer lah.. ni dah kembali normal cam biasa ye

wehhhh bercolour-colour meriah nampak kek tu... mcm best aje... menyelerakan tentu lazat tuuuuuu

kak ina kl said...

salam angah..nasib baik boleh buat kek lapis..jadi tak terliurlah tgk kek lapis kat sini.

Amy Syaquena said...

Wah sedap2 nyum2..kek berlapis yang colorful i like...

b.E.L.L.e said...

owh..saye sangat gile suke kek lapis sarawak. sangat gile syedappp!!hehe.

iyllienaz said...

alaa..nanti angah pos la untuk illi jugak..hehe

AngahSayang2314 said...

mama: memang cedap. sama2

AngahSayang2314 said...

nick: ala.. akak lupa nak poskan utk adik akak nie..sorry ye..

AngahSayang2314 said...

nirna: memang sedap la.. kalau dah layan makan..

AngahSayang2314 said...

ann ikan terubuk mak ada gak beli tapi angah tak makan la..

AngahSayang2314 said...

Eliza : betul kata eli.. angah sokong..cian dia ngidam ke???

AngahSayang2314 said...

afzinizam: ok.. cu next time

AngahSayang2314 said...

kak ina: akak tak pe pakar dalam bidang masakan hehehe

AngahSayang2314 said...

amy : memang cedap.. hehehe

AngahSayang2314 said...

belle: tengok kek pun bole jadi gile ke????

AngahSayang2314 said...

ily pun nak ke???? hehehe

shima said...

sedapnya...ada lg x?

AngahSayang2314 said...

memang sedappp kau nak ke??? ada kat sarawak hahahaa

Related Posts with Thumbnails