Friday, July 30, 2010

~ Apa KaTa MeReKa..... 2 ~

pic semalam...
Salam hari jumaat semua.... yeah Semalam angah ada keluarkan 1 pic untuk korang teka?? Pelbagai org yg menjawab teka yg angah bagi semalam..Macam2 diorang cakap ini la..itu la... ermm untuk menunaikan janji angah apa yang tersirat & tersurat tentang angah punya Sticker semalam hari ini angah nyatakan okiesssss...
Last weekends angah pergi 1 tempat untuk 1 project angah la.. hehehe Lepas tue angah ternampak la 1 road show...Angah pun apa lagi melulu la ke tempat itu ermm belum apa2 lagi angah pun "Wahhhhh cantik...cantik..cantik..." "eeee angah minat la yang nie...I likessss" korang mesti pelik apa kan??
angah pun jalan lagi "ermmmm yang ini lagi angah minat......orennnnnnnnn" " suka3 (upin&ipin)"
angah pun ambil la... pic2 untuk korang tontonkan...


jom...
jom... 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ini la dia..... KELAB PEMINAT KERETA MINI MALAYSIA...

ini lak loga diorang yg joint kelab tue

ya nie warna peberat angah heheh orennnn.... i like..i like..
Amacam cantik tak kereta antik2 mini lama nie???
Chose yang mana korang minat???
Akhir sekali.... tadaaaaaaaaaa
alamak mak & adik serta anak buah ku pun nak joint gak ke???

Ok itu la sebenar2nya... sticker yang di atas sekali tue angah ambil salah 1 dari kereta diorang so.. saja jer tanya korang..Tapi macam2 korang cakap..Teka cepat mana yg menang dalam banyak2 nie??? apa salah...ya kalau korang nak tahu yg menang pada hari tersebut adalah kereta warna oren ye... No.5 tu la.. Cantik sangat kereta tue bole buka bumbung lagi.. 
So dah terbukti kan Orenger no.1 hehehehehee.....Tahniah pada pemenang... pada empunya kereta yg diatas sana terima kasih la... bagi angah bergambar jap..

Apa2 pun angah harap jangan jadikan Bini korang di tempat ke 2 ok tue tak betul!!!! ada pahammmm..

P/S: Owhhh esok angah nak cuti berblog 2 hari @ 3 hari sebab angah nak pindah....Tunggu kedatangan angah menerjah blog korang ye.....

55 Budak comei:

annfrendly said...

cantik-cantiknya kereta mini tu..
suke tengok sebab classic..

yang kaler oren tu boleh bukak bumbung lagik? fuh.. kelassss gitu..
memang patut pun menang.. cantikkkk.

shi3la said...

chantek keta2 mini tuh..high value tuh...jarang dah nak tengok keta mini skang nihhh...selalunya kalo ader pameran cenggitu jerk baru kite leh tengok..

salam kenal..rasenyer mcm pestime singgah blog angah nie...

kakcik said...

Selamat berpindah Angah. :)

hentakbelipat said...

style enn kete camni..mmg hero lah kalau bawak masuk utm nih

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ANGAH NK PINDAH G KAJANG EK?MEH NK TOLONG MEH..HEHE..

ANGAH MEMANG PEMINAT OREN YG TEGA KN..HEHE..

Zura said...

hhehe...psl kete mini ke...

cEro said...

best semua kereta mini tu...
alaa, nk pegi jgak!!!

Zaidah said...

berwarna warni...cantik....

NICK IRFAN said...

fuh! suspen btol ingatkan ape la td? heheh rupanya kelad kereta mini ke? wah! best2...

p/s=bila tgk keta ni teringat mr bean plak? hehehe

ozzy said...

salam..
Kereta klasik ni memang cantik sebab comel..

AngahSayang2314 said...

ann memang cantik2 angah pun sampai fuhh

AngahSayang2314 said...

shila yer ke memang cantik2
ye la angah pun tak pernah jengah blog shela la jap gi singgah lak

AngahSayang2314 said...

kak cik selamat kak cik

AngahSayang2314 said...

hentak hehehe

AngahSayang2314 said...

fasya yup angah memang nak pindah kajang yup peminat sangat2 hehehe

AngahSayang2314 said...

zura tahu tak pe

AngahSayang2314 said...

cero jom ikut angah ye

AngahSayang2314 said...

kak zai cantik kan??

AngahSayang2314 said...

nick betul kata nick mr.bean hehehe

AngahSayang2314 said...

ozzy yup memang cantik kan??

Rinna said...

Wahh cantik laa keta2 mini tuh suma..:)

ardinihumaira said...

fuhh.. lawa la kete2 tu ;)

AQMAR said...

sy minat mini cooper ..hehe.. stylo dude...

Ann said...

unik n classic :)

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

fuhhhhh dahsyatnya kereta mini ni... aku pun suka gak tak kesahlah kereta apa pun janji ianya kereta... Angah suka warna oren ye... eeemmm kalau ikutkan tafsiran warna oren ni...

Kamu ini jenis orang yang berani menanggung segala risiko atas tiap-tiap perbuatan yang kamu lakukan. Baguslah macam tu. Kata orang, berani buat beranilah tanggung. Kamu juga bijak mengambil hati orang-orang disekeliling kamu dan ini membuatkan diri kamu disenangai ramai. Kamu punya matlamat tersendiri dalam hidup yang menjadi target kamu selama ini dan sanggup bersaing untuk berjaya. Menyentuh soal perhubungan, kamu sebenarnya seorang yang sukar untuk mempercayai orang lain tapi bila kepercayaan itu wujud, selamanya kamu akan percayakan dia! Begitu juga dalam perhubungan cinta. Bagi kamu, saling percaya itu amat penting!

zulkbo said...

salam..
cantiknya kereta..
yang tak tahan
2nd bini tu..he he

e.l.i.z.@ said...

cute la kete mini tu heheh mcm² kaler..

wah pindah..nnt update umah baru ye angah ♥

Mr.Z said...

smart betul kereta klasik ni..
elegan! :)

mama nirna said...

wah, cantik sangat kete mini ni yerk,,klasik gitu..nirna pun feberet colour orange gak...really2 like ur entry this one...♥♥

PrincessKawaii said...

comelnye kete2 mini tu.
geram2 =)

Sarah Syazwani said...

comel..cam angah..hikss

pawaka19 said...

mel minat gak kete2 klasik ni..harap2 dapatla sebijik wat bini ;p

"Tutorial Kongsi atau Embed Video Facebook ke Blog"

mahira oya said...

sukenye tgk kete nih..cute giler..

E.d.Y said...

kete mini mmg cantik...tp xpuas la pakai...kalau org tinggi lg la..rasa duduk dalam kotak..huhu

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. eemmm memang cantik wehhh kira old school but amat tertarik sekali aku terkagum lah... menatap gambau tu

e.l.i.z.@ said...

eh blog angah bukan ke ada kotak jerit? mane pegi nye? nk tinggal jejak ni kekekek

AngahSayang2314 said...

Rinna: yup memang cute kan???

AngahSayang2314 said...

dni cantik kan??

AngahSayang2314 said...

aqmar ye ke?? bagus la..

AngahSayang2314 said...

ann yup memang unik & classic

AngahSayang2314 said...

nizam yup memang minatttttttttttt sangat oren wah ada yg betul & ada yg tidak thanks nizam

AngahSayang2314 said...

abg zul hahahaa

AngahSayang2314 said...

eli yup.....

AngahSayang2314 said...

z ye memang smat kan???

AngahSayang2314 said...

mama nirna pun suka oren hehehhe thanks

AngahSayang2314 said...

kawaiii ye ke thanks

AngahSayang2314 said...

kawai ye ke

AngahSayang2314 said...

sara...sara ye ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

pawaka minat nak buat bini yeeeeee

AngahSayang2314 said...

mahira cut miut kan???

AngahSayang2314 said...

edy betul tue ia sesuai org kecil molekkk

AngahSayang2314 said...

nizam ziarah la berapa banyak punnnnn

AngahSayang2314 said...

eli ada la... kat tepi belah kanan namanya shout box cuba cari tuuuuuu

POSH76 said...

salam kenal dear....nicela all the cars....kita exchange link yer..hehe

peaNut said...

kiut miut je semua keta2 ni...sukaaaa....mcm keta mainan plak peanut tengok..huhu

Related Posts with Thumbnails