Saturday, July 24, 2010

~ ToDay Im SiNgle ~

hahahhaa hari nie angah la suami..angah lah isteri & angah lah anak dara..wah?? statement tak bole bla.. eh ye ke angah anak dara??kwang..kwang.... mana bole anak dara la..... hehehe..
hari nie kejap jer lagi angah tinggal ngan gegirl sebab apa yekkk?? ye la.. hubby tinggal kan angah...sob..sob..sob... eh bukan gi outstation la..
Gi mana yekkk??? ooo gi memancing loooo..
So pada kaum2 isteri jom kita dera sikit suami yg nak tinggal kan anak dari malam ini sampai la ke esok hari ahad petang ye.. lepas tue siap bagi amaran lagi jgn nak merayau tau???
ok i ok jer.. tapi ngan 1 syarat ye???
Gi masak hari nie hahahhahahaha
nie la rupa yg org jantan ke dapur hehehe

apa macam ok tak kalau angah jadi queen control ??? sebab mogok tak nak masak utk hari ini ??

P/S: MALAS NAK MASAK SEBENARNYER TAPI APA YG PATUT SURUH HUBBY MASAK JER HAHAHAA TENGAH TAK ADA MOOD SEBAB TAK DAPAT KUAR UMAH WA..WA..WA...WA...

33 Budak comei:

Zaidah said...

kekadang mogok ok jugak...tapi klu zai yang mogok asben mesti tak nak masak....lagilah dia masam muka huhuhuhu

Ann said...

ok la tu bg can suami jd suami mithali..hehe

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

halamak laki ko kena dera tu... ciannya nasib dia... hah aku tipon 999 coz ko dera laki ko suruh masak... alah gurau aje

hubby you ak gi mancing kat ne yek... laut ke kolam ke tasik ke..

sebenarnya lelaki sesekali ni kena masak.. basuh... kemas umah sesekali... tapi kalau ko rasa air tangan lelaki dah tentu kalah chef pompuan... sodapppp....

kakcik said...

Tak baik cam tu tau Angah.. sian kat suami Angah tu.. syesyekali je dia tinggalakan Angah... :)

ieyda ♥ emiey said...

steady angah..haha..suh la masak yang susah2 cikit..baru suami angah tercari cari ieda..hihi

iyllienaz said...

alaa angah xpelaa..hubby angah pandai masak..ok la tu dia kalau masuk dapur..

pawaka19 said...

kesian suami kak ngah...masak pun muka masam aje

"Review Filem Tekken (2010) : Survival is No Game"

Ch@ Ch@ said...

wahh..
beruntungnyer angah..
hehehehehe...

sha pun harap dapat husband boleh masuk dapur tolong...

E.d.Y said...

suami mithali...hehe

ain fathihah said...

haha lelaki masuk dapur, memang comel

NICK IRFAN said...

sian abg kena masak plak? hehe tp selamat la abg thu masak? klu sy kena mcm ni? sah makan luar... hehehe

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

oohhhhh sedapnya kamu goyang kaki nampaknya... you hubby masak pada kamu iissshhh betuah badan nampaknya tuuu... ada chef yang berkaliber tuuuu...

Your hubby minat memancing keeee.... iiissshhh dapt ikat tak yah beli kat pasar... kan dah jimat kan... penuh freezer peti ais ada banyak ikan...

SHIMA said...

wakaka...pandai btol ko ek angah...ni kes is3 dera somi nie...ekeke...sesekali nk gak rest woo...penat tau..shima pon sama gak,klu dh malas...suruh hubby je...sib baik reti masak kan?

annfrendly said...

rajinnya hubby angah masak.. suami mithali betul.. alaihai untung dapat hubby yang baik camni... rajin pulak memasak utk angah before kua mancing

peaNut said...

ahahaha..seronok x bila angah dpt wat cmni??jahat angah ni tau..tp,,kalau sekali sekala cmni ok jugak...kalau hari2 x leh tau...

AngahSayang2314 said...

kak zai bukan selalu sesekali jerrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

ya ann tahu tak pe

AngahSayang2314 said...

nizam jangannnnnn angah cuma minta tolong jerrrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik angah bukan dera dia minta tolong jerrrrr tak salah kan???

AngahSayang2314 said...

ieda yahhhh memang stadeyyy

AngahSayang2314 said...

iylli yup betul tue hehehe

AngahSayang2314 said...

pawaka bukan macam tueee kena paham masa tu angah ambil gambar curi hehehe

AngahSayang2314 said...

cha2 yup memamng beruntung hehehe

AngahSayang2314 said...

edy mudah2an hehehe

AngahSayang2314 said...

ain hehehe memang comel hehehe

AngahSayang2314 said...

nick kau jgn nak hasut laki akak yerrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

nizam yup dia memang minat mancing

AngahSayang2314 said...

woii shima nie bukan kes dera la.. tapi minta tolong hahaha

AngahSayang2314 said...

ann hehehe tue la semua cakap suami mithali hehehe

AngahSayang2314 said...

peanut tue la sekali sekala tak pe kan???

Zura said...

dera2 sayang xpe..xjejaskan pape pun..hehehe

ardinihumaira said...

bagus ni...
bertuah betul dapat laki rajin ke dapur tau ;)

AngahSayang2314 said...

hehehe betul tue

Related Posts with Thumbnails