Tuesday, July 20, 2010

~ AkHiRnYa...... ~

Salam semua blogger2..Rindu ngan korang ye la mana tak rindu biasa angah datang jenguk blog korang ngan komen2 kan ok hari nie angah datang ke blog korang2 ngan komen2 yg bernas & nakal auuwwssss hehehe.. Semalam angah ada cakap ngan korang kan angah dah macam mat pieon kan???kan???semalam angah kerja dalam jalanan kau..oooohhhh bahaya. mama gegirl kan????Akhirnya selesai gak angah buat semalam..Nasib angah bawa motor kalau angah gi keje naik kereta semalam alamat tak selesai la... Macam korang tak tahu kan?? KL nie kan kalau bab cari parking kan susah.. So Tahu tak pe..


Ini la motor hubby ku yg angah bawa semalam... Seorang bergelar wanita,Isteri & mama pun bole buat apa yg lelaki buat so..macam mana ada brannnn.... heheheee???
Jangan pandang ku sebelah mata okiessssss...

Nie la rupa tak semenggah setelah selesai segala2nya yukkk...hahahaahaa.....

P/S: Hari nie angah nak gi komen blog korang ermmm rasa macam lama tak datang blog korang kan?? soo layannnnn jer la pic angah yg rider nie.. Nak bodek hubby ambil lesen B full lak dapat tak????

43 Budak comei:

E.d.Y said...

moto warna ijau..nice

Ann said...

naik keta, myk mahal..huhu

aMiYs said...

x berani la kita nk bwk motor... huhuhu... sejak bile tah jd penakut.. dulu merempit x hengat.. hahaha!

alinac lover said...

layannnnnn~

kakcikseroja said...

Wow.. mesti mat rempit pun salute kat Angah ni.. :)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

jd minah rempit lak ek..hehe
fasya mmg xreti lgsg bwk moto..hehe~

pawaka19 said...

wah kak ngah berani jugak ye naik motor..hati2 yea kak ngah..kl ni tak brani bawak laju2

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Teknologi Night Vision Pada Kereta Masa Kini"

Zura said...

jd minah rempitlah nie...

old_trafford said...

smartnya moto tu.. berapa rm tu.

SHIMA said...

wah,naik moto ek...shima takut la angah...huhu

frwls said...

welcome!

Rizziela said...

akak pun naik motor g keje angah..Pagi2 nampkalh akak merempit kat atas jalan

Ch@ Ch@ said...

wah angah..rider ye..
alang amek lesen B..biar B full terus..
hehehe..

AngahSayang2314 said...

edy thanks

AngahSayang2314 said...

ann tahu tak pe hehehe

AngahSayang2314 said...

amy ye ke tak pe

AngahSayang2314 said...

alic yup layan jer hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik bukan selo\ute tau tapi kagum hehehe siap terbakar sekali tau hehehe

AngahSayang2314 said...

fasya tak reti ye belajar ngan en mao yer

AngahSayang2314 said...

pawaka thanks ye atas nasihat tue hehehe

AngahSayang2314 said...

zura tahu tak pe hehehe jimat sikit

AngahSayang2314 said...

old minat ke la tak la macam duit sana kan???

AngahSayang2314 said...

shima apa da belajar la kan senang gak nanti

AngahSayang2314 said...

frwls yeszaaaaa

AngahSayang2314 said...

wah kak ziela pun sama ngan angah ye cayalah hidup wanita...

AngahSayang2314 said...

cha2 tue la angah nak tambah kelas jer takut hubby tak bagi jer

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

erkk..nak g mna nii??ehhe..nk ikut nk kut:)

zulkbo said...

Salam bertandang sini..
moga harimu ceria selalu
dan dalam keadaan sihat
walafiat hendaknya..
amboiii..hebat iron lady ni
boleh bawa moto..hu hu

kak ina kl said...

best naik motor..itu dulu..skrg tak berani gayat

hentakbelipat said...

nak rempit mane tu kak..hehe

iyllienaz said...

haha..angahh..hebat betul bawak motor..kalau illi lah, memang xsampai-sampai..haha

e.l.i.z.@ said...

fuyooo angah! ganasnye muka dia ekkeke..eli x berani nk bwk moto dlm kl huhuuh org mesia ganas² huhuuh

annfrendly said...

wow.. cayalah angah.. tabik spring kat angah.. ann bawak besikal pun tak reti..
haaahaa.. kelakarkan ann..
tapi bawak moto memang bagus.. parking senang, bila jem takdelah tersekat kat tempat yang same berjam-jam..

cantik tu moto hubby angah....

angah.. kalau bawa moto hati-hati ya.. vrom...vrommm..vrommmm..

NICK IRFAN said...

wah! tabik kt akak! hehe klu sy rasanya x berani.. hehehe

AngahSayang2314 said...

fifi :jom berani ke??

AngahSayang2314 said...

abg zul fuh hebat kata hahahaha tergelak angah baca hehehe

AngahSayang2314 said...

kak ina takut ke???

AngahSayang2314 said...

hentak nak merempit kat hulu hehehe

AngahSayang2314 said...

ily ye ke?? cian tak pe belajar dulu ye

AngahSayang2314 said...

eli takut ke?? eh ganas ke muka ye la penat

AngahSayang2314 said...

ann dasyat la ann nie hehehe tapi memang betul semua senang utk duri hehehe..


jom ann vrom..vrommmmmm

AngahSayang2314 said...

nick jalan la malu la hehehe

Amy Syaquena said...

wah bagusnya angah...boleh merempit tue...amy x berani sanagt bukan ape ketinggian tidak mencukupi la...

Related Posts with Thumbnails