Thursday, July 15, 2010

~ AnAkKu Di SeRaNg SaKit ~

Salam semua.. Terima kasih pada semua yg ambil berat tentang diriku ini ye...Angah bukan merajuk @ sebaliknya tapi angah tak berapa sihat sejak kebelakangan nie.. lepas demam ada2 jer penyakit yg datang. OOppppsss korang jangan la salah anggap lak??? angah bukannya ada isi ye..OO mentang2 la angah dah kawen x sihat jer ada isi ishhhh.. tak mau la korang nie salah anggap...Jom angah nak kongsi sikit..Sebenarnya angah ari nie samar2 nak keje @ tidak sebab Puteriku si gegirl sakit.....
Tetiba jer pagi tadi sebelum angah mandi dalam kul 6.30 dia panggil ma... ma... ma... 
Ingatkan apa  rupa2 dia demam...Penyakitku telah di jangkiti  anakku aduhhhhh.. Angah tak sanggup kalau anak angah yg kena biarlah angah yg kena kalau gegirl yg kena aduhhhhh susah hati angah.
Angah terpaksa teruskan ngan kerja angah..


jom la layan pic nie semalam angah gi shopping complex...utk hiburkan hatiku yg lara...awwwuuuss
nie la papa gegirl tengah melayan kerenah gegirl ada jer project si gegirl

gambar masa dia tengah senyum..smileeee sayangggg

P/S: hari nie gegirl demam hati angah susah apa harus angah buat??? balik @ teruskan kerja????
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 

53 Budak comei:

kakcikseroja said...

Budak2 'tengah naik' mamenag macam tu.. sekejap demam sekjap begitu sekejap begini... :)

(mak budak pun selalu tak sihat, apalagi budak2..)

b.E.L.L.e said...

ololo..ciannyer gegirl demam... :(

Mak Su said...

salam loncat loncat blog :)

Sarah Syazwani said...

siannyer...xpela demi ank apapun sanggup kita buat kan..lg2 ng sakit tu mmgla dia perlukan kita

Zaidah said...

klu demam skit2...blehlah keja..tapi klu tak ade kerja yang urgent..balik ajelah...tengok gegirl

Ch@ Ch@ said...

Comelnye anak angah....!

Rizziela said...

Kalau anak tengah demam..akak memang x sampai hati nak tinggal walaupun pada mertua..terasa macam sayu ajer tengok dia bila nak g keje

Nurhayati said...

moga cepat sembuh gegirl.. anak kalau demam mmg kita tak leh nak pegi keje.. kalau pegi pun tak focus dibuatnya.. lebih baik cuti jer.

mama nirna said...

teruk sgt ker demam nyer?skng mmg musim demam la angah, make sure kna cpt2 suapkan ubat, klu panas sgt kna kerap skit suap ubat dlm 4jam sekali k...

(risau bla anak start demam@xsihat)

old_trafford said...

buat gegirl makan ubat yea..hehe

Yana@Nana said...

sabar yer angah.. kalu rasa angah harus balik.. baik balik..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

cian gegirl..
hati ibu,mane sanggup tgk buah hati sniri sakit kan..
semoga gegirl sihat..

Zura said...

alahai...semoga cepat sembuh...

Zura said...

angah kena tag contest dini's 4th giveaway...

..nOj.. said...

tu senyuman tgh demam ke tu? mcm tak demam je. comel je. baju pun cantek

syura ♪♩♫ ♬ said...

moge2 anak angah smbuh...tp comey bangat sih ank angah...rse nk cobit2 pp dia...lalala

E.d.Y said...

ala..kesiannye...

mesti risaukan anak sakit...anak kene gigit nyamuk pun nyamuk disalahkan...ini pulak sakit...moga cepat sembuh

Ann said...

ala comelnye bila senyum

smg anak angah cpt pulih k...

AngahSayang2314 said...

kak cik tue la budak tengah nak tubuh kan??

AngahSayang2314 said...

belle yup dia demam

AngahSayang2314 said...

mak su toing..toing.. hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah memang betul kata sarah kita seorg ibu dapat rasa kan???

AngahSayang2314 said...

zaidah thanks ye betul kata zaidah

AngahSayang2314 said...

cha2 thanks ikut sapa ye hehehe

AngahSayang2314 said...

kak ziela memang la tapi nak buat macam mana?? angah cuti dah tinggal 6 hari jer utk raya nie bahaya gak

Lagenda said...

mak doakan supaya cpt sembuh bdk2 tu..

AngahSayang2314 said...

kak yati betul kata akak tapi dia dah ada kurang sikit

AngahSayang2314 said...

mama thanks nasihat mama

AngahSayang2314 said...

old gegirl jer ke mama dia hehehe

AngahSayang2314 said...

yana kalau lah yana jadi bos angah kan bagus.. tapi nak buat macam mana kan???

AngahSayang2314 said...

fasya betul kata fasya.. terkenang2 muka dia hehee

AngahSayang2314 said...

zura kena gak ke??? alamakkkkkk hehehe

AngahSayang2314 said...

noj memang tengah demam tapi yg angah letak pic tue malam semalam dia tak demam thanks

AngahSayang2314 said...

syura thanks ya oppsss jgn cubit nanti dia tak nak makan hehehe

AngahSayang2314 said...

edy betul kata edy nyamuk pun angah pukul hehehe

AngahSayang2314 said...

ann thanks hehehe harap2 macam tue la

Amy Syaquena said...

alahai sianya baby angah semoga cepat sembuh ye baby...

Amy Syaquena said...

amy x faham la maksud angah komen tue..serius x faham..

zulkbo said...

salam..
kesian..moga baby
cepat sembuh hendaknya

AngahSayang2314 said...

mak thanks hehehe

AngahSayang2314 said...

abg zul thanks ye doakan aminnn

AngahSayang2314 said...

amy tak paham ye ok nanti angah terangkan..

SHIMA said...

nape x el je...klu shima,jgn harap nk keje...apa pon,sabo yek angah...
balik ni terus bw g klinik...

moga pu3 angah cepat sembuh

AngahSayang2314 said...

baik sahabatku shima jiran belakang umah ku dulu la... hehehe

pawaka19 said...

sian gegirl kak ngah..semoga dia cepat sembuh..comel anak kak ngah..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Mak Aii! Kerusi Tajam Yang Kedekut"

annfrendly said...

ciannya gegirl.. kalau ann.. tak sampai hati nak tinggalkan dia sakit..
tambah-tambah pulak bile terngiang-ngiang kat telinga.. dia panggil..ma..ma..ma...

semoga gegirl sembuh dengan cepat ya.. untunglah dia masih lagi tersenyum.. sparuh budak kalau demam.. menangis aje.. sebab tak tahan sakit..

Afzainizam said...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

alahaiiii comelnya anak ko ni.... suka tengok dia senyum tuuuu.... bagusnya papa cam tu kan layan anak bebaik.... haiiii... moga cepat sembuh pada semua ye...

AngahSayang2314 said...

pawaka: mudah2an dik.. thanks kembang kuncup bututku korang puji anakku nie hehehehe

AngahSayang2314 said...

ann betul la... angah nak buat macam mana tapi semuanya dah baik..hehehe thanks ann

AngahSayang2314 said...

nizam thanks ye ko puji anak aku tu yg aku kembang kucup tue hehehe

e.l.i.z.@ said...

alahai cian gegirl dh berjangkit demam ... sabar ye angah..take a very gud care of her..insy'allah gegirl cepat recover

AngahSayang2314 said...

eliza harap2 macam tue la..

iyllienaz said...

angah..illi pon lama tak online..ni baru singgah blog angah..

Related Posts with Thumbnails