Thursday, July 29, 2010

~ Apa KaTa MeReKa.....~

 angah nak tanya korang apa pendapat korang??? so korang layan jer la pic nie....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nie pic masa angah pergi ke 1 tempat di mana? & kenapa ?? Tunggu yeeeeeeee... nanti2 angah story okkkkk???? byeeeeee

P/S: hari ini tak ada mood nak buat n3 so korang layan jer la.... pic kat atas tue...


42 Budak comei:

NICK IRFAN said...

er... sy no komen.. hehehe

Zaidah said...

kenapa nie angah...tak ade mood bendera merah ker....

AiZ said...

^__^ bukan ke ini bini cooper? gagaga




Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

Rizziela said...

apa sudah jadi ni?

ardinihumaira said...

hehe.. jadi bini dia ye...

Salmia said...

ayoyo.. kdg tu nma je 2nd bini, tapi keta tu jgak yg penting

AngahSayang2314 said...

nick kenapa lak tak paham yer

AngahSayang2314 said...

zaidah tak ada la..

AngahSayang2314 said...

aiz ermm baca jer la hehehe

AngahSayang2314 said...

kak ziela tak tahu ke?? esok2 la angah cerita yer

AngahSayang2314 said...

dni tak tahu gak ke??? esok ye

AngahSayang2314 said...

salmi entah la angah nak cakap tak best lak kan tunggu esok ye

LYaFRINA said...

yihaa.. kete tu.. 2nd wife dia kn??

b.E.L.L.e said...

angah, if mini cooper jadi 2nd wife xpe..jgn org len jadik 2nd wife sudah! mau perang pinggan mangkuk nanti.hehe.

Frodo Baggins said...

hahahahhaha
seharusnya!!!!
bini terbaik dr kilang!
ehkekekekkeke


>>___<<

annfrendly said...

haa.. ni mesti event pasal kete mini kan???

Zura said...

hehhe...bkn kete mmg bini bg org lelaki ke..

AngahSayang2314 said...

lya yup tapi tak ada kena mengena ngan angah tau

AngahSayang2314 said...

belle betul tue tapi nie semua cerita tak ada kena mengena ngan angah tau

AngahSayang2314 said...

frado hahahaha terbaikkkkkk

AngahSayang2314 said...

ann betullllll cayah lah

AngahSayang2314 said...

zura tue la sukar nak cerita lagi nie

e.l.i.z.@ said...

hahahha 2nd bini ..ok ar tuh..jgn wat 1st bini sudah

E L L A said...

ahaaa,,,mahu mini jugaaa ~

Yana@Nana said...

yana tunggu yer. heheh senyum sikit.. tak mau tak mau moddy2 heheh

Sharinginfoz said...

tak le bini tetap bini

waw-wa ツ said...

2nd BINI takpe.. ;p jgn 1st BINI.. hihi

syahira ariff said...

bini kedua?
mini cooper ker?
hehehehhehe

E.d.Y said...

ok la tu..dari bini tu org..xpasal2 bermadu

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ni mesti kete owg laki..
lelaki ngn kete ssh nk dipisahkan..

pawaka19 said...

hehe ..mini pon leh jadi bini yek..

"Dark Vader ( Star Wars ) Merompak Bank"

Kancilbiru said...

hehhee...bahaya tu...

anyway tq sebab sudi folo blog saya yang tak seberapa yer...:)

AngahSayang2314 said...

Eli: tue la diorang kan???

AngahSayang2314 said...

elle nak bini ermmm???

AngahSayang2314 said...

yana bagus2 tue yg angah nak tue??? tunggu ngan penuh kesabaran..yeee

AngahSayang2314 said...

sha apa jer la..

AngahSayang2314 said...

wawa betul tue bini tetap no 1

AngahSayang2314 said...

syahira mana2 pun bole tunggu

AngahSayang2314 said...

edy ermm ok..ok

AngahSayang2314 said...

fasya memang betul kata fasya macam dah terkena jer???

AngahSayang2314 said...

pawaka eh bole sapa kata tak bole kalau dah minat???

AngahSayang2314 said...

kancil biru sama...2

Related Posts with Thumbnails