Friday, July 16, 2010

~ DoAkan LyAfRiNa KeMbaLi NoRMal ~

Salam petang semua.. untuk pengetahuan korang semua angah nak bagi tahu yang gegirl dah kembali pulih seperti biasa malah boleh tersenyum & bermain seperti biasa.. Cuma dalam kegembiraan pasti ada kesedihan...
Dalam angah terjah blog kawan2 angah terdapat 1 info dari kawan2 blogger yang Alyani Binti Amran ( LYAFRINA) di masukkan ke ICU..Ya allah angah tak tahu yg dia dah lebih kurang 1 minggu dia di Hospital kemaman.Lya angah doakan kesejahteraan pada lya.angah rindu nak chat ngan lya angah harap lya kembali sihat seperti biasa..Angah doakan lya kembali seperti biasa... 
nie gambar lya yang sempat angah copy dari kawan2nya..

copy and paste dari blog lya.. Nie lah keluarga lya

Dengan itu mereka sahabat-sahabat lyafrina telah menubuhkan tabung  

Pelancaran Tabung Kami Bersamamu Lya

Bismillahirrahmanirrahim............

Dengan rasa rendah diri dan penuh harapan, Kami mewakili sahabat-sahabatLya di alam maya melancarkan TABUNG KAMI BERSAMAMU LYATabung ini bertujuan mengumpul dana bagi membolehkan Lya menjalani rawatan selanjutnya untuk penyakit beliau. Mudah-mudahan sumbangan sedikit sebanyak dari kalian semua dapat membantu Lya mendapatkan rawatan tersebut secepat mungkin. 

Sehingga ke saat ini, Lya masih lagi ditempatkan di ICU Kemaman, Terengganu. Keadaan terkini Lya agak lemah tetapi masih stabil.   

Kami juga memohon doa berterusan dari kalian semua. Semoga usaha kita semua untuk membantu Lya dipermudahkan Allah.  

Hulurkan sumbangan ikhlas anda ke akaun Maybank Alyani Binti Amran (155014985526)

Untuk update terkini tentang Lya, klik SINI.

Kami juga amat berbesar hati, sekiranya kalian semua dapat mewar-warkan tabung ini di blog masing-masing. Jasa baik anda semua amat kami hargai.  

Terima Kasih.  


P/S: orang yang memberi lebih baik dari menerima..



15 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ya allah....
terkejutnye dgr berita nhe..
mari kte mbantu lya..

kakcikseroja said...

Semoha kesihatan lya akan kembali pulih.

AngahSayang2314 said...

fasya: angah harap lya sihat jom kita membantu dia...

AngahSayang2314 said...

kakcik betul tue semoga kesihatan lya kembali pulih

norhaizan said...

Alhamdulillah anak angah dah sehat...

Sama-samalah kita membantu lya..semoga lya cepat sembuh seperti biasa...

annfrendly said...

sedihnya..
tak sangka sangat.... dia seorang blogger yang ceria...

ya allah.. sembuhkanlah dia sepenuhnya dengan segera.. nanti ann akan buat entry..

b.E.L.L.e said...

angah, kak lya tuh sakit ape?hopefully die cepat sembuh n sihat seperti dulu..terkejut tgk die.even tak kenal tapi penah gak jenguk2 blog dia..hmm..

E.d.Y said...

mari doakan kesejanteraan dan kesihatan beliau....aminnn

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

semoga lya cepat sembuh seperti sediakala, amin!!!!

miemiey said...

moga sumbangan kita semua dapat membatu lya menjalini rawatan selanjutnya..sedh sgt dgn apa yg menimpa lya...lya salah seorg rakan akak dan adik yg saya syg..

AngahSayang2314 said...

nor thanks

AngahSayang2314 said...

ann thanks ann

AngahSayang2314 said...

belle thanks

AngahSayang2314 said...

edy thanks

AngahSayang2314 said...

thanks semua

Related Posts with Thumbnails