Wednesday, July 21, 2010

~ DaPaT HaDiAh FrOm ZuRa ~

Hari ini lewat sikit angah kuarkan n3 ye la mana tak lewat hari nie agak sibuk sikit...apa sibuk????? kwang..kwang...kwang... hehehe tak la.. bukan sibuk tapi tak ada mood nak buat n3 barulah rajin angah buat n3 sebelum2 mood hilang so baru angah ada mood nak update blog..OOO tidak lupa gak angah nak ucapkan ribuan terima kasih banyak2 pada kawan blogger angah sorang nie iaitu Zura ye la angah nak bagitahu yg last week angah dapat hadiah dari dia.. mulanya angah tak nak tapi dia kata nak bagi gak sooo orang kata 


"REZEKI JANGAN DI TOLAK...BALA JANGAN DI CARI"
tul tak apa yang angah tulis kat atas nie...beria benar kawan angah nak bagi...hehehhe


angah nak ucapkan terima kasih banyak2 yeeeee zura moga murah rezeki kau ye...hehehehe



Thanks zuraaaaaaa


18 Budak comei:

zulkbo said...

salam..
orang berbudi
kita berbahasa
orang memberi
kita merasa lah
tahniah dapat
kengkawan yang baik

Ann said...

wah diimport dr cameron highland

mahira oya said...

sama la kite kan..

kakcikseroja said...

Nanti Angah emel alamat Angah kpd kakcik, ya?

Emel kakcik : emzekjay@hotmail.com

(kakcik tak berani nak janji sangat, tapi Insya Allah, kakcik akan cuba dapatkan FM tu) :)

NICK IRFAN said...

eh! akak menang contest ker?? wah! tahniah kak! :)

kak ina kl said...

sape yang tak suker dapat hadiah..sila angkat tangan

Salmia said...

bestkan bila dapat hadiah.. :)

AngahSayang2314 said...

abg zul sama2 rezeki abg zul org nak bagi

AngahSayang2314 said...

ann yup memang pun hehehe

AngahSayang2314 said...

mahira ye ke hehehe

AngahSayang2314 said...

kakcik thanks hehehe tue la sapa suruh cakap kan dah kena hehehe

AngahSayang2314 said...

nick nie bukan contest la.. hadiah saja org bagi dik ooiii

AngahSayang2314 said...

kak ina hehehe

AngahSayang2314 said...

salmia tahu tak pe.. hehehe

Mak Su said...

bookmark ek? maksu pun suka kalu dapat, tak payahlah nak lipat2 mukasurat kan... :)

tahniah

AngahSayang2314 said...

thanks mak su

Amy Syaquena said...

bestnya dapat hadiah...

annfrendly said...

comel bookmark nye.. oren kaler fevret angah lagik tu

Related Posts with Thumbnails