Sunday, July 18, 2010

~ BeReHat Di HuJuNg MinGgU ~

yeeezaaa.... yup hari nie angah tak nak cakap banyak2 okiessss angah nak korang layan kuih nie ye hehheee

yum..yum...yum...

Selamat berhujung minggu hehehee

Jom makan.....puteri ayuuuuu


P/S angah sebenarnya dah bosan duk umah nie rasa macam nak gi kajang jer..fuhhh nak gi umah ku sendiri cari bahan buat blog utk esokkkkkk

.

20 Budak comei:

Maslina Rosdiana said...

Aik...tgk kuih je ke angah,antor lah satu kat sini...cian Rizqullah teringin nak makan kuih tu...heee..

Mr.Z said...

comel je kuih tu..haha..
lapar la pulak :D

Amy Syaquena said...

salam angah...

salam hujung hujung minggu.wah!! sedapnya kuih tue fav amy tue..

Amy Syaquena said...

salam angah...

salam hujung hujung minggu.wah!! sedapnya kuih tue fav amy tue..

zulkbo said...

salam bertandang di hari minggu
yang ceria..moga sihat di samping
tersayang...
sedapnya mkan kueh petang2 minggu ni..hu hu

frwls said...

makan kuih memang feel hari2 ahad ni. lagi2 bila sejuk2 hujan

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

puteri ayu?
feveretttt!!!!
lembut je kan..

angah nk g kajang?nak itot...hehe~gatai...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry bebanyak lama tak ziarah ni pasal agak kesibukan ngan kerja kat bengkel sorry ye

ok apa perkembangan alyani tu ye... tersebak dengarnya jadi cam tu... hope kita suport dia lah... mana yang termampu... dan Al Fatiha buat Alanna Qish tu...

pasal kuih tu... yup kuih ni mengingat kan aku sesuatu... dulu mak aku suka buat kuih ni... pasal aku tolong mak aku kat dapur masukkan kelapa kat cetak kuih tu... ohh ye kena sapu skit minyak kat cetak kuih tu . supaya tak melekat.. baaru letak kelapaa pastu bubuh bancuhan kuih tu kat atas kelapa tu.. pastu di kukus... tak silaplah cam tu caranya...

Dulu mak aku ambil upah buat kuih tu... ada orang tempah buat lah... dulu kita orang ni nak cari duit lebih kena jual kuih... kuih yang begitu nostalgia... bagus lah ko mengingat kan aku masa dedulu... nak nangis bila kenangkan...

annfrendly said...

nyum.. nyum...
kuih favret ann nie.. puteri ayu.. jiran ann dulu, rajin buat kuih ni.. sedap.. tapi ann tak sempat nak belajar sebab dia dah pindah.. mase tu ann kecik lagi.. dalam darjah 3ke4.

NICK IRFAN said...

sedapnyer kuih ni...

AngahSayang2314 said...

mas nak hantar macam mana ada 1 jer hehehe

AngahSayang2314 said...

mr.z yum..yummm

AngahSayang2314 said...

salam amy ye ke fav amy tak tahu la pulak hehehe

AngahSayang2314 said...

abg z memang sedap kan????

AngahSayang2314 said...

frwls ye la memang layan la time ujan kan??

AngahSayang2314 said...

fasya: ye ke hehehe gatai no

AngahSayang2314 said...

nizam thanks brooo

AngahSayang2314 said...

ann suka ye.. alooo sorry la buat ann terliur jer kan???

AngahSayang2314 said...

nick nak ke???

e.l.i.z.@ said...

kajang? umah angah kt kajang ke kt mana?

Related Posts with Thumbnails