Monday, July 19, 2010

~ BuZy KaU ~

Hari nie merupakan hari yg buzy bagi angah ye la.. mana tak buzy dah macam mat pieon dalam erti kata mat kureir  la... hahaha.. mana tak macam tue kejep gi TTDI kejap gi SS2 oiiii yooooo so today angah sibuk loooo uruskan hal yg berkaitan ngan bank so... korang2 semua ari nie angah minta maaf semua angah tak dapat singgah blog korang so tomallowww angah singgah blog korang yeee.. sorryyyyy tak sempat sibukkkk sangat nie.. Nie pun nak kuar lagi nie nak gi KWSP lak.. sempat lagi tue buat n3 kan?????  jadi org kata sambil menyelam minum ayooo looo.... 




bye..bye....
 

16 Budak comei:

AiZ said...

go go cayok ^_^ dah settle gi bank, pegi singgah kfc dulu.. ^__^



Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

kakcikseroja said...

Apo2lah Angah oii.. janji selamat dan berbahagia :)

Zaidah said...

sambil menyelam minum air...jangan lemas sudah angah....hehehe

b.E.L.L.e said...

wah..busy nyer die..hehehe..tape2. cergas baek tuk kesihatan..ngeee~~

Yana@Nana said...

salam,
sibuk yer.. heheh kalah kan yana yg nak jd panten ni heheheh

zulkbo said...

Salam hari Senin..
bertandang ziarah sini,
moga hari mu ceria,dan
anda selalu sihat..
sabor je la yek?

pawaka19 said...

mel pon busy gak td..5s..? mel pon penah merasa masa praktikal dulu

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Teknologi Night Vision Pada Kereta Masa Kini"

annfrendly said...

fuh.. travel kesana kemari.. gaji lebih tak nie? jom.. ann jadi drebar angah nak.. tapi ann dah 5 taun tak drive taw.. berani ngakk mau naik bersama ann??hehhehe :D

AngahSayang2314 said...

aiz: nak makan KFC hiyoooo macam mana??? tak sampai hati ooo angah makan anak kat umah tak bole loo

AngahSayang2314 said...

kak cik : ye la thanks yee hehehe

AngahSayang2314 said...

zaidah tolong2 angah lemas hehehe

AngahSayang2314 said...

belle terpaksa la.. sebb ada hal penting hehehe

AngahSayang2314 said...

yana yup memang pun mengalahkan org nak kawen kan??? apa salahnyerr kalau macam yana kan?? ehehhee

AngahSayang2314 said...

abg zul betul tue thanks yee

AngahSayang2314 said...

pawaka ye ke so angah lak alaminya hehehe

AngahSayang2314 said...

ann tak ado looo ann angah takut la nanti ann sodok org macam mana????

Related Posts with Thumbnails