Tuesday, August 3, 2010

~ SeTelah SeleSai ~

Salam this week semua teman2... wah..wah..wah.. hari nie angah ber omputih lak yer.. hehehe ok la.. Maafkan angah ye angah tak dapat nak singgah ke blog korang semalam & semalam2 angah sibuk sangat2 hari ini pun kalau di beri kesempatan angah akan cuba singgah ke rumah korang yeeeee..Badan sakit2 serba tak kena angah lepas pindah rumah nie..Tapi angah belum sepenuhnya duduk di Kajang ye..weekend baru angah ada di kajang sebab ada masalah yg perlu di dahulukan baru lah tenang duk di san tul tak??? Hari ini pun badan tak berapa nak selesa gak..Perhhh penat gak ye pindah randah nie..
Hanya korang2 je yang tahu yang mana ada pengalaman kan??? Tapi yg tak ada pengalaman tue ermm lu pikir la sendirri bak kata nabil... ok la... angah ada keje nak buat la... Tapi keje apa ye??? 
oooooooo kerja datang umah korang la... apa lagiiii??? Tunggguu kemunculan angah yee ke rumah korang .. Angah datangggggggggggggggggggggg..........


P/S: Adoiii badan sakit2 nyer.....





56 Budak comei:

kakcik said...

Angahhhhhhhhhh... (belum baca catatan Angah, nak taip komen dulu)..

Alamat mana wei????? SMSla kat kakcik : 0122830569

E.d.Y said...

teringat bulan lepas tolong abg pindah rumah kat kajang...naik tingkat 5...waduh..penat giler angkat barang...

peaNut said...

siannn angah..penat pindah eyh??huhu..xpe2,,nnti kalau dh leh blogwalking balik..jgn lupa singgah kat blog peanut jugak ye..

maslinamansor said...

terima kasih kerana datang... :)

Rizziela said...

Ingatkan dah stay kat kajang...boleh together2 makan satay kajang

zulkbo said...

salam..
dah duduk kajang tu,selalulah
makan satey kajang waktu
berbuka puasa nanti erk?
he he.

Shifa said...

thanks dtg umah shifa.. sedap x cheese cake shifa? hehe..

syahira ariff said...

semoga angah cpt sembuh yer
rehat2 la dulu bru tak sakit
=]

ardinihumaira said...

moga angah cepat sihat ye.. rehat cukup2 ;D

n@jwamz said...

mmg...kalau time pindah umah ni...
tensen oOo...penat lak tuu..
waiting 4 u angah...ngeeeee:)

MamaYatie said...

jemput ler singgah blog MamaYatie..hihi

http:dis-mysimpleworld.blogspot.com

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

baekk angah..nti kalo fasya g kanjang,mau g umh angah la ek..hehe~

AngahSayang2314 said...

kak cik heheh ok..ok..okkk

AngahSayang2314 said...

edy tue la memang penat kan??

AngahSayang2314 said...

peanut tue la peanut tak nak tolong heheheh ok..ok..

AngahSayang2314 said...

mas sama2 hehehe

AngahSayang2314 said...

kak zie together2 la.. hehhe sate kajang 1 hehehe

AngahSayang2314 said...

abg zul tue la tak sabar nak duk sana nie

AngahSayang2314 said...

shifa tue la terliur tau nasib tak pose hehhee

AngahSayang2314 said...

syahira thanks

AngahSayang2314 said...

dni thanks

AngahSayang2314 said...

najwa yup memang betul pun kan??? penat oooo

AngahSayang2314 said...

mama yati ye ke nanti angah datang yeeee

AngahSayang2314 said...

fasya bole tak salah nak ke??? tak marah mao

Sharinginfoz said...

tak apa nanti fre boleh bw

ieyda ♥ emiey said...

caiyok2...tingkatkan usaha memunggah barang tu angah..hihi..semoga ag selesa d kediaman baru..amin :)

e.l.i.z.@ said...

haaa ni baru betul pindah umah hehhe...eli tu pindah template je :P

angah, eli xdapat lg no org tu..dah tanya member lain, dorang pun x save gak no service tu

angah, blog angah xde kotak jerit ke? ke eli yg x jumpa hehehhe

E.d.Y said...

kajang kat mana ek??

pawaka19 said...

ptt kak ngah jarang update..sibuk mengemas rumah br rupanya

"Mak Aii! Sembang Lucah di iPhone 4 pun Boleh?"

LYaFRINA said...

angah pindah lg ke??
uishhh mmg letih y amat.. b'bulan2 pon x siap lg nk bkemas sepenuhnya.. lya ada 2x pgalaman y memenatkan..

1st pindah dr rmh flat k rumah terea.. y ni mcabar.. rmh flat xde lif.. bygkan almari nk usung dr tingkat 3.. letih.. byk brng berat2..

2nd.. pindah dr rumah teres tu k rmh mama lya skarang ni.. bln 12 thn lps..lps lya sakit.. adoi..smpai skrang x siap lg bkemas.. main sumbat dlm almri j baju2 tu..

daisy said...

nak tengok gak gamba umah~

Mr.Z said...

semoga cepat sembuh ye..
rehat2 la dulu.. :)

syahira ariff said...

t sihat berblog semula
=]

Amy Syaquena said...

salam angah..wah angah dah pindah kajang..kajang area mane

LiFe KaMi said...

takpe angah relax dulu..da segar baru berblog blk..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh ko pindah umah kerrrr... emmmm area kajang wehhhh dekat kedai sate samuri ke....

yup tak mau lah aku pindah-pindah memang meletihkan pasal tak akan tekemas lah barang umah kalau nak kemas balik barang umah tu semua... makan bulan lah baru stabil balik berkemas tu

mahira oya said...

sakit badan gaks nih..adeh

b.E.L.L.e said...

memang penat sangat2 angah. seminggu pon belum tentu ilang penat tuh..hehe.angah pindah kat area kajang ek?

NICK IRFAN said...

smoga cepat sembuh! dn aktif berblog semula! :)

annfrendly said...

erk.. memang letih kalau berpindah rumah ni.. tak sanggup.. sengal semua otot-otot.. isk..

AngahSayang2314 said...

sha : okies

AngahSayang2314 said...

ieyda thanks

AngahSayang2314 said...

eli tak pe kalau ada nanti bagi ye...

eh korak jerit ada la dia tersorok kat sebelah kanan atas tersorok

AngahSayang2314 said...

edy kat sebelah sate kajang la hahhaa

AngahSayang2314 said...

pawaka thanks kerana paham

AngahSayang2314 said...

lya tahu tak pe kan penat kan????

AngahSayang2314 said...

daisy nanti ye.....

AngahSayang2314 said...

z thanks yeee

AngahSayang2314 said...

shahira okiess thanks

AngahSayang2314 said...

amy yup amy area mana kat ngan sate kajang la.. hehhee

AngahSayang2314 said...

life okies thanks yeee

AngahSayang2314 said...

nizam tahu tak pe.. penat sangattt

AngahSayang2314 said...

mahira ye ke?????

AngahSayang2314 said...

belle yup tahu tak pe??? memang penat kan??? yup kajang

AngahSayang2314 said...

nick thanks ye

AngahSayang2314 said...

ann tue la... tapi dah ok dah cuma berkabung jerrr

Related Posts with Thumbnails