Wednesday, August 25, 2010

~ CaRta MaLaYsia YaNg MeRunDum ~

Ermmm diam tak diam dah 15 hari kita berpuasa kejap jer masa berlalu dengan pantas kan?? lepas tue dah raya.. kemudian dah ujung tahun.. Cepat tul masa berlalu.. 
Semalam ramai angah baca blog diorang cerita pasal buffering kan??? jadi angah pun nak tinjau2lah angah punya Nuff hasilnyerrrrrr...itu dia carta malaysia yg merundum hehehe tak kena tul ngan tajuk kan???? 
agak kurang memuaskan kan?? mana tak memuaskan angah tak update blog angah.. sedih jer... arrrr tidakkkkkkkkkkkk

Lepas tue angah pun godek2 lagi ke dalam nuff lepas tue angah terkejut tengok nie..

uittt biar betul banyaknyerr.... $$$$$$$

alhamdulilla rezeki bulan ramdhan.. tapi sayang amount angah tak berganjak lansung sebab angah tak update blog oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....... Apa2 pun angah kena bersyukur sangat2..
Terima kasih kepada korang2 sebenarnya kerana sudi klik2 & melawat ke rumahku yg tidak seberapa ini thanks all my friendssssss.....

P/S: nekad tue nak update blog tak peduli sebab semua kawan2 kat FB chat tanya bila nak update blog ?? " usaha tangga kejayaan kan......"


42 Budak comei:

SHIMA said...

x pe angah,sama3 kita berusaha. anggapla tu sbg duit sampingan yer...

POSH76 said...

wow banyak tu buffered...takper lepas ni jgn ponteng update taw hehe

Zaidah said...

zai nyer amount pun tak berganjak...sedih jugak

kakcik said...

Sooo.... rajin2kanlah diri mengupdatekan blog, ya Angah... :)

Zura said...

byk nye BE angah...

LYaFRINA said...

wow.. BE angah bnyak tu.. walau pon x update.. tp x merajuk mjadi metered earning,, ini maknanya.. blog angah disukai pihak p'iklan.. tahniah.. bg tips skit angah isi brg survey tu.. msti angah isi y tbaik punya kan???

rezeki angah

Ann said...

kalo kejar sgt traffic, tensen gak...

sarah-najwan said...

xfaham ngan nuff lgi sb baru msukkn dlm blog..hehe

Sharinginfoz said...

betul tu update penting

MamaYatie said...

yg penting jgn putus asa...keep it up!

mahira oya said...

bestnya die...rmi peminat nih..

daisy said...

layan buffered sampai lebam

AngahSayang2314 said...

shima yup betul go..go.. cayokkk

AngahSayang2314 said...

posh hehehe.. okies dear

AngahSayang2314 said...

kak zai sabar yer...

AngahSayang2314 said...

kak cik tengah rajin la nie hehehe

AngahSayang2314 said...

lya terima kasih angah pun tak tahu macam mana leh banyak hehehe

AngahSayang2314 said...

zura tue la pelik gak??

AngahSayang2314 said...

ann betul tue angah tak kejar punnn just suka2 jer

AngahSayang2314 said...

sarah sabar yer nanti paham la tue

AngahSayang2314 said...

sha yup memang penting

AngahSayang2314 said...

mama yati betul cayokk

AngahSayang2314 said...

mahira ye ke alhamdullila.. aminnn

AngahSayang2314 said...

daisy perli nampak hehee

maslinamansor said...

banyaknya angah wei...

εїз Cik Fasya εїз said...

mak aih..manyaknye buffered earnings angah,fasya pny,adoi.cedih je tgk..t leh mitk duit raya la neh ngn angah kn..hehe

AngahSayang2314 said...

maslina bole la... dari tak de kan.. hahaha terlebih sudah

AngahSayang2314 said...

fasya bole la.. dari tak de kan?? rezeki ramadhan.. hehehe..
eh bukan ke angah yg patut minta fasya utk gegirl hehehe

pawaka19 said...

byk giler buffer kak ngah..

"Kempen 1 Blog 1 Bendera - Nostalgiaku Merdeka Malaysia Ketika Itu"

Afzainizam said...

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

adoiiiii banyak betul tuuu...

yup angah dah kembali nampaknyer ye.... hah aku datang ni pun nak klik kamu punya nuff itewwww

Nurhayati said...

wah wah side income bagus ni.
ai nye nuffy lama tak tgk pe cer. hihi

Nurhayati said...

wah wah side income bagus ni.
ai nye nuffy lama tak tgk pe cer. hihi

E.d.Y said...

wah2..kaya tu..nak duit raya..hehe

norhaizan said...

chayok! chayok! angah...teruskan usaha murni..disamping dapat menambah kenalan kan..

Mak Su said...

mintak2 lepas ni meningkatlah, aminnnn

AngahSayang2314 said...

pawaka nak ke?? hehhee

AngahSayang2314 said...

nizam nak gak?? hehehe

annfrendly said...

rugi kalau tak update.. kalau boleh angah jangan missed update taw..

AngahSayang2314 said...

nor betul gak tue..cayok...2

AngahSayang2314 said...

mak cu mudah2an aminnn hehehe

NICK IRFAN said...

byknyer bufered earning akak? sy ada 6 je.. mcm mne nk bagi byk ek? kena selalu update ke?

Mr.Z said...

banyak dapat tu..
banyak la income blog lepas ni..hehe

Related Posts with Thumbnails