Tuesday, August 24, 2010

~ MaKaN & CeLebraTe ~

Semalam jer angah dapat wish dari adik,emak,abah, & semua la.. yg beri wish pada angah termasuk la korang2 semua yg berada di FB & blog..Apa yang patut angah ucapkan terima kasih banyak2 tak terhingga kepada my friend & family kerana sudi gak beri ucapan & singgah kat blog angah yg bersawang nie..
Apa hubby??? of cos la..org 1st beri ucapan.. tak kan la... org terakhir kan?? hehehee.. Semalam jer hubby cepat2 minta maaf kerana dia tak dapat bawa angah buka luar (celebrate) sebab dia balik lambat katanya dia kata mesin rosak lak tu order banyak...minggu ni..apa korang ingat hubby angah nie keje opis ke?? no..no..no... dia kerja biasa jer... Operater kilang a.k.a Technician  jer..So kena la ikut peraturan yg ditetapkan oleh syarikat yg dia keje...kalau order banyak tak bole la sesuka hati nak balik cepat....
Jadi dia minta di postpone kan celebrate birth angah pada hujung cuti nie (jumaat).
Tak pe hubby jangan risau your wife ok jer... tak marah pun cuma sikittttttt jer kecik hati hehehehe...
Untuk di jadikan cerita malam tue lepas berbuka dalam kul 10 malam tiap2 tahun my family mesti celebrate birthday sapa2 pun utk anak2nya..Sebelum pergi tu family akan tanya nak makan kat mana? & menu apa?
Jadi angah pun buat keputusan untuk makan yg ringan saja..memandangkan perut masih kenyang lagi..ya angah pun makan la Chicken choppp.....
Jom layan pic angah kat sana...
Masa nie makanan belum sampai so menggedik la kita orang hehehe.. tengok minum tak ingat ngan muka2


ya menu air yg angah minumm assam boi...eh kongsi ngan hubby la.. jus air abah

Tada.........

tue dia menu ku  chicken chop grill


hahaha.. licin........... 

Tue la menu yg di order korang tanya angah gi ngan keluarga tapi kenapa tak snap gambar pic diorang masing2 semua cakap cover cun..sebab adik angah ada yg belum mandi kerana baru balik keje... so korang layan jer gambar makan ye..

P/S: eh korang terliur ye.... jangan baru kul berapa ???? kenapa tergugat dah ke??? relax k....
saje jer buat korang tergugat hehehehe....(nakal kan....?????)




47 Budak comei:

iyllienaz said...

wah angah sedap betul nampak chicken chop tu..kat mana angah makan tu?

kakcik said...

Waaaaaaa.. kakcik pun nak mintak cikencop dari suami gak lepas buka nanti... :)

LYaFRINA said...

bestnya blh celebrate ramai2 kan.. just makan2 pun dh cukup kan...

SEKALI LAGI:-

happy birthday angah..

Ann said...

haha bestnyer makan2 cmni....erm at least ur hubby igt nk celebrate gak kan..hehe

cEro said...

air assam boi buat air liur meleleh...
adus!!!!

Rizziela said...

sedapnya

el said...

perghhh asamboi..ciken cop grille hebat2 menu...meleleh segala ayaq dlm badan hahaha

ciken cop tu sos dia kalo best sure stim mkn hehehe

asamboi mmg kick abisssssssssss

Live. Love. Laugh. said...

wah sedapnya. saya suka western food. lagi2 kalo bagi black pepper steak, mmg licin.

salam perkenalan :)

kak ina kl said...

salam dan selamat hari lahir buat kamu semuga di murahkan rezeki dan berbahagia bersama family tersayang..

jangan lambat tambah..nanti rugi tau

pawaka19 said...

wow sedapnya kakngah..chiken chop tu..

"Kasut Termahal Dunia Tapi Bukan Kasut Raya"

Zura said...

xpelah...tunggu jelah celebrate dr hubby ye angah...

Amy Syaquena said...

salam angah...

kadang2 meraikan hari jadi nie x penting sangat tapi ucapan dari yang tersayang tue penting..tanda dia masih mengingati tarikh lahir kita...jgn sesetengah suami bday isteri lupa anniversari lupa..cam ner
angah amy nak tanya apa maksud angah kalau nak angah tolong angah leh tahu...kalau bab nak dapat zuriat nie memang amy nak sangat klu ada yang sudi bagi tips ape2

norhaizan said...

haha..memang tergugat pon tgk chiken chop tu..terliurr..adehh..sabar2..hihi..

bestla family celebrate your besday..nnti cik abg lak celebrate besday angah kan..bestnyerr 2 kali your besday celebration..

εїз Cik Fasya εїз said...

bestnye chicken chop!
favourite fasya tuh..lamb chop MAO pny..hehe~

ri tu ada 1 kedai yg MAO nak bawak..kedai western food la..kt kajang gak..kedai dia tuh dia wat kt umah..tp masa kami g tu,kedai tutup..t kalo nk g sane, fasya btaw angah ek..hehe~

wah..gegirl so comellll la..bile nak jmp gegirl neh..jd flower girl aunty mau?hehe~

ozzy said...

wah..semua pun nampak sedap2 sesekali ok la tu kan.

NICK IRFAN said...

fuyo!!! sedapnyer menu akak ni.... hehehe terliur plak tgk...

hentakbelipat said...

xwish lagi kat angah nih..hapy blated bday angah!!

Sharinginfoz said...

memang sodap

Rinna said...

Wahh tgk ciken cop tuh terliur ler plak.pepagi nie.. bestnya..celebrate besday..nie yer..

E.d.Y said...

peerrghhh..western..terliur..huhu

AngahSayang2314 said...

iyllienaz hehehe minat ke?? nak ke?? memang sedap menjilat jari tau..

AngahSayang2314 said...

kak cik cepat gi minta tau..

AngahSayang2314 said...

LYaFRINA betul tue terharu lya sebab di macam di hargai thanks lya muaaahh

AngahSayang2314 said...

ann tue la pasal ingat gak kan??? terharu tue hehehe

AngahSayang2314 said...

cero bole melelih ke?? hehehehe

AngahSayang2314 said...

kak Zie memang sedap yum2

AngahSayang2314 said...

el bayangkan kalau el yg makan terangkat tak hehehe

AngahSayang2314 said...

Live. Love. Laugh ye ke hehehe jom yum2

salam perkenalan gak hehehe

AngahSayang2314 said...

kak ina thanks a lot

hehehe betul tue tapi kak ekonomi sekarang tinggiii

AngahSayang2314 said...

pawaka memang sedap dik terangkat la hhahhaa

AngahSayang2314 said...

zura tue yg tak sabar tue cepat la hari jumaat hehehe

AngahSayang2314 said...

amy betul tue angah tak pernah harapkan hadiah & apa2 pun cuma angah harapkan ucapan je cukup yg penting dia tetap sayang kan angah dunia & akhirat..

oo pasal tue ye.. amy add angah kat FB bole kita chat tak syok la kalau cita kat sini

AngahSayang2314 said...

norhaizan tergugat ye... sabar ye... hehehe

tue la sekai 2 kan yang sambut best sangat2 hehehe

AngahSayang2314 said...

fasya suka ye... heheh bagi fasya cemburu leh

bole jer kalau nak jumpa kita jumpa 1 tempat k..


flower girl hehehe.. bole2 bila hari ini ke?? hehehe

baik cikgu hehehe

AngahSayang2314 said...

abg ozzy memang sedap terangkat kalau selalu idok le...

AngahSayang2314 said...

nick pun minat gak ke??? hehehe

AngahSayang2314 said...

hentak thanks a lot

AngahSayang2314 said...

Sharinginfoz oh memang sedap hehehe

AngahSayang2314 said...

kak Rinna terliur ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

edy terliur ye yum2

deqyalalink said...

amboihh sedapnye tengok ...:)

peaNut said...

best best best...terasa d hargai je kan bila ada org sambut birthday kita cmni...seronokkk!!~

Salmia said...

wah.. cedapnye makanan.. jeles tgk!
lama xmakan western

annfrendly said...

wuih.. terliur ann tengok jus n chic chop tu.. pergh...

AngahSayang2314 said...

deqya nak ke hehehe

AngahSayang2314 said...

peanut nak gak hehehe

AngahSayang2314 said...

salmia nak gak hehehe

Related Posts with Thumbnails