Saturday, August 14, 2010

~ No Mood ~

hari ini angah tak ada mood nak update blog so cuti la untuk 2 hari bole.... sorry mood hilang...
bye..bye...

7 Budak comei:

PrincessKawaii said...

kenapa tiada mood angah :(

btw sori lama tak jenguk blog ni .
agak busy

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

adoiiii tak main face book ke... kangkadang memang tak ade mood pun... aku pun sama lama tak jengok blog ko... pasal aku agak sibuk lah dah tertinggal entry blog ko ni

pawaka19 said...

cuti ke kakngah..hehe

"Jam Terbesar Di Dunia ,Mecca Royal Clock Hotel Tower"

LYaFRINA said...

salam angah.. kembalikan mood.. sgn join cntest ni--> http://fasyafrina.blogspot.com/2010/08/contest-saya-dan-baby-oleh-cik-awynn.html

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

nanti kalau mood ko baik nanti lawat kita orang ye.... ko ambik cuti lah yeeee... jangan plak MC

n@jwamz said...

waitin' for ur new entry sis...(T_T)

annfrendly said...

lamenye angah menghilang...
hopefully angah dah ok...
happy birthday

Related Posts with Thumbnails