Friday, August 13, 2010

~ gAMe Oh GaMe ~

Sedar tak sedar kejap jer dah hari jumaat kan?? ye la esok cuti so.. bola la lepas sahur & solat sambung dummm.. zzzzz (tido) hehehe.. Macam mana pose hari ini???? oooo kejap gak dah 3 hari umat islam mengerjakan ibadah pose kan?? Sebenarnya cerita di atas tue selingan jer bukan apa.. angah cuma nak kongsikan ngan korang 1 kisah ni.. Korang pernah tak main game di facebook??? apa tak pernah??? apa pernah?? 
ermm korang kalau tanya angah kenapa buat acc facebook?? 
angah akan jawab main game... bole?? heheheh..
tak la angah pun kebetulan jer... sambil2 tak ada keje so apa lagi layan la.. game facebook tue..
antaranya ialah........
Baking life..
cafe world

Fashion World

happy island 

island paradise

restaurant city

ini la tiap kali kenapa angah on9 facebook kadang tue ada org kata ngan angah " kau nie main game jer tak ada keje ke?" " tak ada loooooo hehehehee.....
 nie la senarai game yg angah main hehehehe


P/S: ooo petang nie nak bakar ayam... semalam hubby dah perap 10ketul tue.. ngan my big family.. tapi mak & abah balik kampung genap arwah nenekku 1 week..

13 Budak comei:

b.E.L.L.e said...

wahhh!!!banyaknyer angah maen game!!!keje ke x neh?hehe. eh, macam best je nak men bakar2 ayam..hehe.nak join boley??ngeee~~

Ann said...

rajinnya main game..hehe

penah main sekali jer kt FB..main smpai muak..ketagih tol time ni

bila dh muak, takut nk men game lain dah..riso xterbuat keje nti

pemanas cerita said...

main je keje dia.banyak plak tu.dah la x ajak.

pawaka19 said...

wah byk gak game kak ngah main..mel dulu suka mafia war ngan cafe world..addict sementara waktu

"Permainan video game pada masa hadapan, simulator F1"

e.l.i.z.@ said...

fuyoooo mmg banyak...sempat ke layan semua tu angah? eli time cuti sem je layan FV..ni dh start kelas, mmg retired la kejap hiks

syahira ariff said...

banyak gila game dia main ek
sy bulan2 pose nie asyik tidur jer
=D

annfrendly said...

super duper banyak games yang angah layan kat FB.. ann satu pun takde..
memang ratu games FB lah angah ni..
layan...

iyllienaz said...

banyak betul game..illi xley main.bila dah start main, addicted nanti..hehe

BUNGA said...

rajinnya angah main game... saya x bolehla.. nnti x buat keje lain. asik mengadap game jer..heh

zulkbo said...

Salam singgah sini..
apa kata kita pekena
murtabak mengkasar?

LYaFRINA said...

lya xlayan game dlm fb tu.. sbb x reti.. hehehhehee...
tp kalo layan.. bahaya.. xjd keje la..

SHIMA said...

patut ar bzz ek...bz ngn game...ekeke

maverick said...

mak oi..byk gile...baru nak mian 2 game dah tak telayan...ni da lebih 20...power..power

Related Posts with Thumbnails