Monday, August 23, 2010

~ UmOr MeNinGkAt ~

Ahlan Wasalan Ya Ramadhan... lama sungguh angah menyepikan diri di blog angah nie.. Rindu rasa angah nak berblogging dengan kata2..Angah nak minta maaf pada korang semua yg angah terlalu lama angah tak update blog.Di atas sebab2 yg tertentu & tak dapat elakkan angah terpaksa menyepikan diri.. maaf semua.. Angh pun rindu untuk menjengah blog korang semua...Miss all my friends....
eeee apa angah melalut nie.. ok jom kita street point ye... jom...


                                         oooooo muka dah tuooooooo

DENGAN LAFAZ BISMILLAHHIRAHMANNIRRAHIM........
angah mulakan kata2 angah hari ini.. alhamdulillah angah masih bernafas & masih menhirup udara di muka bumi allah s.w.t dengan bertuahnya.. Semperna dengan tajuk di atas hari ini...umur angah ari ini bertambah lah 1 nombor untuk menjadi lebih dewasa..kenapa yek?? hohohoho ooooo hari ini umor angah genaplah yang ke 25 tahun..ooo tak ku sangka hari semakin lama semakin mematangkan diriku ini..
Genap jam 2.15pagi pada tahun 1985 yang bertarikh 23.8 lahirlah angah di muka bumi bertuah nie..
wikkkkkkk... hehehehe






oleh kerana angah meningkat umo... maka angah nak :-


1. Sihat dari segala penyakit luar & dalaman... eh ada ke penyakit macam tue???? 
2. Berbahagia di samping keluarga terCinTa..... di cinta...mencinta eh bole macam tue ke??? 
3.Murah Rezeki yg melimpah luas sangat2 kalau bole dunia nie bole ke??? 
4. Anak?? nak tapi not nowww yeeeee???? senang cita not this year........Tapi kalau tuhan dah beri tak kan nak tolak kan????? kita merancang tuhan menentukan...
5. nak tambah........???tambah apa yek?? nak tambah koleksi peribadiii....bole korang bagi tak??? 
hehehhe
6. Nak jadi isteri solehah & mama yg terbaiekkkkkkkk didunia buat anakku... eh ada macam tue ke??
7. hehehehe .......... LAST sekali angah Nak hadiahhhhhh ??????????bole tak????


P/S: Sedih.....sangat sedih malam tadi bole adik2 ku kata "Kenapa kau lahir org tengah tahap genting?" ooo sedihhhh

54 Budak comei:

Bunga Binti Nordin said...

dah tua dah.. hehe

kakcik said...

Selamat hari lahir Angah..

semoga apa yang Angah doakan akan dimakbulkanNya. Amin.

Ceria selalu. :)

LYaFRINA said...

woww...
happy birthday angah..
lya doakan agar smua y dihajati itu tcapai.. insyallah....

senyum2 sokmo yer...

****lps ni jgn sepi2 lg yer

Zura said...

heppy bday angah...semoga ape yg di hajati tercapai...

Ann said...

hepi beday smg wish angah tecpai...nk hadiah? meh dtg jb ni tuntut haha

Zaidah said...

semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...

sarah-najwan said...

selamat hari lahir.semoga ceria dan bahagia..

frwls said...

selamat ulang tahun

Yana@Nana said...

selamat hari lahir yer angah..
jagn lupa jenguk yana punya blog..
semoga sihat2 n bahagia selalu disamping insan tercinta...
AMIN

iyllienaz said...

happy birthday angah!!semoga hidup angah sekeluarga diberkati dan dimurahkan rezeki..Amin..

arezura said...

aminn moga2 angah sihat n bahagia selalu..
kite sebaya rupenye..hekhekhek

peaNut said...

waaaaaaaaaahhhhhhhhh....bebday angah ye...selamat hari jadi angah..semoga d panjang kan umo & d murahkan rezeki selalu...

Salmia said...

Salam Ramadhan dan Selamat hari lahir angah!

moga bahagia bersama keluarga yng sihat sentiasa.

moga perkenalan di alam maya ini tidak sekadar terbatas di sini saja :)

Sarah Syazwani said...

selamat hari ulangtahun..semoga panjang umo...ehhh muda lg angah yee

pawaka19 said...

happy birthday kak ngah..semoga cita2 kakngah tercapai

"Kasut Termahal Dunia Tapi Bukan Kasut Raya"

Mr.Z said...

selamat hari lahir..
semoga apa yang dihajati dimakbulkan..insyaallah :)

AngahSayang2314 said...

bunga: ye la dah tuooo hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik terima kasih banyak2

AngahSayang2314 said...

lya terima kasih banyak2 mudah2an amin......

ok tak akan menyepi lagi ye

AngahSayang2314 said...

zura thanks

hehehe aminn

AngahSayang2314 said...

ann thanks

nak..nak..nak... tak pe la jb tue hehehe

AngahSayang2314 said...

zaidah thanks aminn

AngahSayang2314 said...

sarah najwa thanks amin

AngahSayang2314 said...

frwls thanks

AngahSayang2314 said...

yana thanks amin...
insya allah angah terjah gak nanti yeee.. sabar banyak nie nak kunjung

AngahSayang2314 said...

iyllienaz thanks hehehe ...aminn

AngahSayang2314 said...

arezura ye ke sebaya ...thanks amin...

AngahSayang2314 said...

peanut thanks aminnn

AngahSayang2314 said...

salmia thanks salam ramadhan jugak...
mudah2an amin...
betul tue angah setuju sangat2

ozzy said...

salam..
Selamat menyambut hari lahir "happy bitrhday" moga panjang umo murah rezeki dan tambah rezeki..jgn lupa tambah lagi kalau ada rezeki hehe..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

k,angah syg....happy birthday..walau dh wish di fb, tp tetap mau wish kat sni gak..the same pray n wish, happy 25th belated birthday:) semoga panjang ummo, murak rezeki, bahagia selalu:)) may God bless u!

Lagenda said...

hepi besday..moga pnjg umo & dimurahkan rezeki ngah..

norhaizan said...

hepy besday angah..wishing u happiness, health and success for ever..moga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki..

nampaknya umur kita samala angah tahun ni..tp umur nor tak genap 25 lagi..hihi

Amy Syaquena said...

salam angah...

selamat hari lahir angah..semoga panjang umur..murah rezeki..di beri kesihatan yang baik..dah bahagia di samping org2 tersayang...amin

selamat berbuka

Rinna said...

Happy Birthday Angah.. Moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dan hidup diberkati Allah..Amin..

NICK IRFAN said...

lama x nmpak akak? pegi mne selama ni? rindau dgn entry2 akak.. ape2pun selamat ari jadi kak!!!! smoga panjang umur dan murah rezeki!! :)

annfrendly said...

amin..
banyak jugak impian angah..
bagusnye.. nak jadi isteri solehah :)
ehem2.. celebrate besday kat mana angah?

lastly.. mmmmuaaaaxxx..
rindu taw.. lame angah menghilang..

mahira oya said...

angah muda dari sy..haish!

E.d.Y said...

wah..lama tak nampak...

selamat hari tua..hehe

ZaliHazali said...

happy birthday

AngahSayang2314 said...

sarah terima kasih ...eh muda ke? hehhee

AngahSayang2314 said...

pawaka terima kasih mudah2an aminn

AngahSayang2314 said...

terima kasih z mudah2an amin...

AngahSayang2314 said...

abg ozzy thanks a lot insya allah ada rezeki akan ditambah & tambah hehehe

AngahSayang2314 said...

fifi terima kasih banyak2 di FB pun dah wish tak pe bole je terima kasih sekali lagi ye fifi mudah2an amin...

AngahSayang2314 said...

lagenda thanks mak...

AngahSayang2314 said...

nor thanks a lot
mudah2an amin eh ye ke sebaya la... hehehe

AngahSayang2314 said...

amy thanks a lot mudah2an aminnnn

AngahSayang2314 said...

kak rinna thanks a lot mudah2an amin

AngahSayang2314 said...

nick tue la lama m'yepikan?? susah nak kongsikan kat blog apa2 thanks a lot... mudah2an aminnn

AngahSayang2314 said...

ann miss uuu muaaahhhh hehehehe...
impian ke?? bole la.... hehehe
thanks ann mudah2an aminnnn

AngahSayang2314 said...

mahira kenapa salah ke??? hehehe

AngahSayang2314 said...

edy kenapa rindu ke??? hahahahaha

thanks a lot

AngahSayang2314 said...

zali thanks a lot

Related Posts with Thumbnails