Thursday, August 12, 2010

~ DaPat GiFt....~

Cerita nie sebenarnya dah basi dah kalau ikutkan... cuma baru hari ini angah nak update sebelum2 nie tak kesempatan angah nak update jadi apa lagi angah pun nak jugak la keluarkan n3 nie...hehehehehe...
ooo ye apa ye n3 yg dah basi nie...
tada......
 ini la dia freeze magnet yg angah dapat dari kakcik 
angah nak ucapkan terima kasih banyak2 ye kakcik kerana sudi bagi angah FM nie.. i likesssss ....
oooo sabah tunggu nanti angah datanggg gak sana....yuhuuuuuu......hahahaha


P/S: sebenarnya tak tahu nak buat n3 apa tue yg merapu merapan jer angah punya n3..almaklum la.. bulan poseeeeeee....

26 Budak comei:

kakcik said...

Alaaa.. Angah, benda kecik je tu... tak kena tax pun membawaknya. Syukurlah Angah suka. :)

Sharinginfoz said...

tahniah seronoknya dapat gift kan

Contest: Blogger

pawaka19 said...

takpe kak ngah..entry ni o.k lagi dpt burung enggang..ada entry org lain lagi merapu..cakap dia main lepas aje..siap ada unsur xxx lagi

"Permainan video game pada masa hadapan, simulator F1"

LYaFRINA said...

hehheheheh..
xkira dpt apa pun..kalo kt terima dgn hati y ikhlas.. kita akan happy..

Nurhayati said...

hoooyeeyyy syok ar dapat gift.
leh memeriahkan fridge pasni.

daisy said...

owh..
comelnya

peaNut said...

angah mmg suka kumpul freeze magnet ni eyh???

AngahSayang2314 said...

kak cik yup memang suka thanks kakcik

AngahSayang2314 said...

sha yup memang suka sangat dapat gift hehehe

AngahSayang2314 said...

pawaka ye ke.. apa2 pun happy je kan???

AngahSayang2314 said...

lya betul tue?? hehehe i likess

AngahSayang2314 said...

yati betul tue?? happyyy hehehe

AngahSayang2314 said...

daisy hehehehe

AngahSayang2314 said...

peanut yup suka sangat hehehe

Amyna said...

angah..salam ramadhan juga. busy ehh lama x singgah kat myna. hehehe!!

M a W a D D a H said...

bestnye die dapat gift..bile nak kasi adah lak gift...hihi

zulkbo said...

salam..
cantik gak erk?
burung kenyalang
hanya jumpa di sarawak
je kan?yang penting
F.O.C...hu hu..

AiZ said...

^__^ kalau tak nak ...bagi kat aiz.. hehe ^__^



Aiz latest entry
Blogger Dah Upgrade Comment Moderation.. Jom Ushar

Mr.Z said...

lawa gift..tahniah la dpt gift :)

annfrendly said...

cute!!!
bunga pakma & burung kenyalang..
nanti angah pi la sarawak..
makan angin..

NICK IRFAN said...

akak menang contest kat blog dia ke? atau hadiah give away?

afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

uhhhh magnet tu made in Sarawak ke.. ada motif borneo dan burung kenyalang tu.. cantikkk

E.d.Y said...

teringin nak g sabah..jom2...

Zura said...

xpe di maafkan...sbb bln pose kan so mmg biaselah merapu meraban nie...kihkihkihkih

Rinna said...

Cantik laa FM tuh.. bestnya dpt FM

Kie-yu said...

seronoknya dapat hadiah :D
yeay~!

Related Posts with Thumbnails