Friday, August 27, 2010

~ HaYaTiLah NuZul Al-QuRaN ~

Salam semua... hari ini angah nak umumkan pada 1 malaysia & seluruh dunia la... yg hari ini Cuti...cuti..cuti... kenapa ye????


hari ini cuti nuzul al-quran bagi negeri SeLaNgOr ,PeRaK, PeNaNg, PeRliS, PaHaNg, TeReNgGaNu & KeLaNtAn.......


oh pada yg bekerja di luar dari senarai yg di atas angah nak ucapkan selamat berkerja dengan khidmatnya ye..ingat jangan ponteng2 keje & malas2 hehehee...


Disamping tue angah nak ucapkan selamat menyambut hari Nuzul al-quran buat korang gak ye.. ingat hari ini hari apa.....???????
Baca lah.. pic from goggle 

P/S: Isnin hubby janji nak celebrate birthday angah dia kata postpone so nak tuntut bole?? kat mana yek????

5 Budak comei:

Mak Su said...

jdkan quran teman sejati

NICK IRFAN said...

eh! nuzul quran ke ari ni? la.. x psan kejab je dh 17 ari kita puasa...

velasrizal said...

yg bdk zmn skrg tau bila nuzul cuti.. terok btol..

Undian Kumpulan Liga Juara - Juara Eropah (Champion League) 2010/2011

afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

kat area selangor cuti ke.... kat Johor ni tak cuti pon.... nuzul alquran... masa kutbah Jumaat ada sebut pasal ni... penuh khusuk dan penghayatan aku mendengarnya..

E.d.Y said...

suruh belanja kat restaurant berputar KL tower...huhu

Related Posts with Thumbnails