Thursday, August 26, 2010

~ AwArd FrOm BlOgGer~

Wah..wah...wah.... eh apa yg angah melalut pagi2 nie ermmm... Semalam jer angah ada dapat arwad la.. arwad nie tak la bole di pampang @ di gantung ia hanya bole di letak & di jawab di blog angah jer.. hehehe
bole macam tue ke??? award nie angah dapat dari Noor & shima . wahai kawan2 ku angah akan jawab ko punya arwad ye.. 


Soalannyerrrr..

1) Nyatakan 7 makanan/minuman kegemaran anda sewaktu berbuke puasa/sahur..
  1. Ikan Bakar 
  2. air teh o
  3. sup tulang
  4. nasi goreng
  5. sayur - apa2 pun mesti nak..
  6. sambal- tak kira sambal masak apa pun
  7. of cos la nasi kalau tak ada nasi macam mana nak kenyang tul tak????

2) Berikan kepada 5 orang @ lebih kepada rakan blogger anda.

2. Liz 

kalau korang yg datang blog angah nak award bole gak sebab follower angah ramai jadi ambil la ye korang2 hehehe

P/S : Mood sedih nie...:esok cuti nak shopping raya tapi gaji tak dapat lagi.. selalu bagi gaji lambat company aku nie... Sederhana gembira: Hubby dah gaji la.. tapi tak syok siot guna duit hubby.

11 Budak comei:

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
Apa khabar orang di sini.
Moga sihat selalu,ceria
dan berbahagia.

Amy Syaquena said...

salam ziarah angah...

wah bestnya dapat awards kepada yang kena tag dulu sila jalankan tanggungjawab anda...

syahira ariff said...

angah mmg berhak dpt award nie
=]
tahniah angah
=D

SHIMA said...

huhu...tu baru satu, ada lagi kat blog shima

AngahSayang2314 said...

salam....
abg zul eh sihat2 aja sihhh hehehe

AngahSayang2314 said...

salam amy

ya tunaikan tanggungjawab anda hehe

AngahSayang2314 said...

syahira thanks hehehe

AngahSayang2314 said...

shima kau nie kan ada2 jer kan??

annfrendly said...

bagusnya..
angah berbuka minum teh o..
ann mesti nak cari ar sejuk...
angah esok kalau tade ape2 hal kite chat yer... sekarang nak ujan pulak..

NICK IRFAN said...

wah! sedap2 jgk menu makanan fav akak ni... hehe

Mr.Z said...

tahniah2..dapat award..
ikan bakar tu..feveret gak..

Related Posts with Thumbnails