Thursday, August 26, 2010

~ GeDiK SaNtAi ~

Sekarang nie ramai orang buang anak..  letak bb kat merata tempat macam2 cara utk diorang nak buang anak tersebut..Tapi diorang tak pikir ke?? sebelum melakukan sesuatu?? hanya kerana  CINTA.....

Kerana CINTA gak lah bole mengundang segala2 yg tidak di ingini..apa la diorang nie...Angah seorang mama sudah merasa saat2 kelahiran utk mengeluarkan bb hanya tuhan saja yg tahu bertapa sedih,sakit,suka & gembira semua ada..
eh apa yg angah melalut nieeeeee.........

SAYANGILAH ANAK KITA............TAK KAN LAH KORANG TAK SAYANG ANAK KORANG.. SAMPAI SANGGUP KELA...idok la angah oiiiiiii

Maka dengan  itu angah tatapkan pic si gegirl nie... so layan jer la

ada je cara yg dia nak buat...

smile....

Si kecik nie kalau bab angah snap gambar laju je..
Tapi bila dah ambil gambar dia cepat2 dia nak tengok .so tunjukkan lah gambar dia..

P/S: Sebenarnya tak tahu nak letak topic apa....layan jer la....tengah mengantuk nie....argggahhhhh..........
hehehe....


20 Budak comei:

annfrendly said...

makin tinggi gegirl..
ehhe.. seronok betul gegirl bila mama dia amik gambar :)

kakcik said...

Sudah pandai bergaya anak dara kecik ni.. mesti ikut keletah mama dia. :)

AngahSayang2314 said...

ann miss uuu muaahhh hehehe ye la memang seronok si gegirl nie pantang mesti berebut phone

AngahSayang2314 said...

kak cik memang pandai bergaya pun keletah tue bole la sikit2 hehehe

Salmia said...

tomeynye..

ok, cukup.. jangan puji sy lebih2.. hehehe

kak ina kl said...

dah besar dah..tak nak penambahan ker?

rugi angah dapat be byk tu tak update blog..org lain ashik menyimpan mimpi nak dapat be camtu..klu byk camtu boleh dapat ratus tau kalau trafik tinggi

daisy said...

anak permata hati

velasrizal said...

gah posing sakan baby ni..

Tips Memulakan Perkenalan

LYaFRINA said...

angah.. ok what.. letak pic anak2..
act, lya lg suka buat n3 ttg anak/.. lg pun yutk tatapan dia gak nanti...

**dlm salah satu pic.. lya tnampak seorg wanita bbju hitam sdang tsenyum.. hehehehe

NICK IRFAN said...

ape nk jd dunia skrg ni? adoi... sampai nk bunuh2 anak plak? sian dorg x berdosa...

alinac lover said...

ololo.comel2~

maslinamansor said...

dah ada calon menantu ker si kecik tue... :)

Sharinginfoz said...

sayang-sayang le anak ni kan

e.l.i.z.@ said...

angah yg comel...sowie sgt², lama eli x jejak kaki kt sini...selamat berpose ke 16 =D

kiut la gegirl tuh....

psl kes buang anak ni, eli geram gak kt dorang yg berotak-kan nafsu nih..tggu balasan dari Allah..bila dorang kawen esok, Allah dah tarik balik nikmat mengandung.maknanya dorang mandul la hahaha baru dorang menyesal x hengat

Zezebel said...

Salam kenal dan selamat berpuasa.
cute dan comel anaknya. Umur berapa tahun ni?

Mr.Z said...

comel betul budak tu..
lagi2 time dia pakai cap pink..hehe

εїз Cik Fasya εїз said...

nti gegirl besar,msti camwhore mcm mama dia kn..hehe..

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang di sini
memang sedih kenapa lah yang buang anak merata ni bangsa kita semuanya?

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

Adoooiiiii comel anak ko ye... berapa taun ni.... waahhhhhh nasib baik gegirl kan kalau boboy habih lahhhh kooooo...

hentakbelipat said...

kecik2 dah nmpak gaye nk jadi model ni kak

Related Posts with Thumbnails