Wednesday, June 30, 2010

~ HaPpY BiRtHdAy AlOnG ~

wah pagi lagi angah dah ingat hari nie birth akak angah.Jadi hari nie genaplah umo akak angah 29 tahun..dah tuooo dah akak angah nie...Dalam borak2 ngan keluarga, tiba2 semalam abah ada cakap malam esok ( hari ni) nak buat celebrate along.. Tapi kat mana yek....????ooooo lupa nak wish dulu la...
Selamat hari tuooooo along buat kau semoga di panjangkan umo & murah rezeki yg melimpah2 supaya senang kau sedekah2 kat adik2 kau..wah terlebih sudah....
hahaha nie gambar curi dari FB soliiii long...entah apa yg di buzykan entah...

26 Budak comei:

kak ina kl said...

happy birthday buat along..mesti best sebab ada org nak belanja makan.

LYaFRINA said...

dh 29 tahun.. dah masuk ke usia y matang.. Semoga terus dikurniakan ksihatan y baik2 n dpanjangkn umurnya..

kakcikseroja said...

Masa umur kakcik 29 tahun (20 tahun yang lalu), kakcik melahirkan Angah.. tapi, bukan AngahSayang ni.. :)

Nazra~ said...

salam ziarah :)

zulkbo said...

salam..
selamat menyambut hari lahir
buat Angah..moga murah rezeki
dan sihat selalu

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

selamat ari lahir along angah!

muka samaaa la.:))
name lg adik bradik kn..
tp muka fasya n adik,mmg lain..hehe~

Zura said...

haaikk...sebayalah..hepy bday...

mama nirna said...

hepi bufdey along...!dh tawen ke blum ni...mmg sling xtumpah nga wajah angah...maklumla dr tembuni yg sama...hehe

annfrendly said...

angah.. kak long angah ni sebaya gan abang ketiga ann..
semoga kak long angah sentiasa bahagia, gembira, murah rezeki, panjang umur, sihat sentiasa dan segala yg diimpikan menjadi kenyataan..

AngahSayang2314 said...

kak ina memang best lagi2 makan free hehehe

AngahSayang2314 said...

lyafrina: thanks ye...lya

AngahSayang2314 said...

kakcik: ooo nakal yeee hehehe

AngahSayang2314 said...

thanks a lot nazra

AngahSayang2314 said...

abg zul bukan untuk angah la along salah nie.,....

AngahSayang2314 said...

fasya thanks fasya nanti angah sampaikan
sama ke???macam berbeza je???

AngahSayang2314 said...

zura sebaya hehehe

AngahSayang2314 said...

mama nirna: hehehe kemana kalau tumpahnya kuah tak ke nasi.. hehehe

AngahSayang2314 said...

ann: ann muchhhhhh thanks ann nanti angah sampaikan...

shima said...

HEPI BESDAY GAK UTK ALONGG..MUKA MMG SEJIBIK MCM ANGAH..HEHE

pawaka19 said...

happy birthday kak long anganh..kak ngah bg adiah ape?

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pengila fan bola sepak argentina yang seksa dari china"

AngahSayang2314 said...

shima jgn cakap macam tue malu la.. hahhaa

AngahSayang2314 said...

pawaka bagi apa ye..ermmm tengok la dulu

iyllienaz said...

along!! happy birthday!!=)

NICK IRFAN said...

la..ingatkan akak td? haha sbb muka sama la mcm kembar plak? hehe ape2pun selamat ari jd kat kak long akak smoga panjang umo dn murah rezeki... amin...

AngahSayang2314 said...

iyll: thanks

AngahSayang2314 said...

nick: ada macam kembar ke??? hehehe apa2 pun thanks

Related Posts with Thumbnails