Tuesday, June 8, 2010

~NaK MaCaM NiE HaRi-hArI ~

Tetiaba jer pagi..semalam angah drive kereta on the way ke opis jalan lengang betul..Eh kenapa lengang lak nie??? macam ada tak kena jer??(dalam hati berkata2) Ooohhh rupa2nya this week & next week bedak cuti sekolah...ya..ampunnnnnnnnn hampir terlupa angah ye..Ye la mana tak lupa kan?????
angah dah tak sekolah lupa lak tue.Memang seronok angah drive kereta pagi nie jalan perhhhhhhh punyalah laju bawa sampai terlupa yg budak cuti sekolah..
Apa laju bawa??? tak la laju mana pun biasa kalau time sekolah,jalan nie tak bole tau bawa laju dalam 60km/j pun ermm tak yah cakap la.. kadang2 tue 20 jer tau...
Tapi semalam berdesup angah bawa..hehehehe tak la saja jer angah bawa 80km jer... ye la korang tengok jalan macam clean & clear kan????? hahaha
nie la gambar yg dapat angah kongsi semalam sambil drive sambil snap2 kau...

Last sekali pada budak yg bersekolah.....angah ucapkan selamat menikmati hari cuti2 sekolah..ngeh..ngeh..ngehhhh




P/S: Janganlah tiru aksi ini bahaya tueeeeeeeee.... Pandulah dengan berhati2 hahahah...

12 Budak comei:

Nurhayati said...

time cuti sekolah mmg best..
jalan lengang je.. sampai tempat keje pun cepat.. syok..

AngahSayang2314 said...

hayati: tue la.. seronok jalan kan kalau jalang lengang yup memang cepat

annfrendly said...

kalau time cuti sekolah memang jalanraya lapang aje.. tak sesak... memandu dengan aman damai... pelikkan... pelik lah pulak.. padahal yang memandu bukan budak sekolah... tapi nape jalanraya penuh gan kete bila budak sekolah...
hehehhee

rin~eirie de' sEcond said...

ngehehe..sempat lgi snap2 gambar ye angah masa drive hehe..

deqyalalink said...

deqya lak memang suke snap gmba sendiri mase dlm keta. sabtu lepas masa kat tffc light, deqya nak ambek gamba. salu deqya tekan brek je kat tffc lght tapi sabtu tu camna tah buley masuk N n tarik handbreak. ingatkan lame la tffc light tu. tapi mase ngah ambik gmba , tffc lght hijau. deqya smpi lupe deqya tarik hndbreak. deqya men tekan je minyak. habeh 1 kmpung bunyik hehe..maluuuu..

E.L.I.Z.A said...

wah dah lama x blogjogging kt sini, alih² sudah pindah umah baru yg sgt cun melecun =)

haah kan..cuti sekolah..ptt la mil eli dtg sini hehehhe

p/s: tu pasal ler x sempat nk dtg umah heheh

AngahSayang2314 said...

ann:yup betul kata ann memang lapang tapi tak ada yg pelik ann semuanya biasa jer sebab banyak ibu bapa bawa kereta tau..

AngahSayang2314 said...

Rin: hehehehe tahu tak pe sempat menyempat jer kan???

AngahSayang2314 said...

deqya: ye ke sampai macam tue sekali tapi ingat tau?? jgn buat macam tue lagi nanti kereta bole rosak tau..

AngahSayang2314 said...

Eliza: ye ke lama tak singgah sini tak pe angah paham tapi angah tetap singgah blog eliza hehehe

LYaFRINA said...

kalo lya..kul 7pg..msti kuar rmh
sbb start kul 7.15 dh mula jame y amat dasyat..

AngahSayang2314 said...

Lyafrina: sama jer alya kalau lambat kuar nie la jadinya... tapi sebab musim cuti sekolah paham2 jer la..

Related Posts with Thumbnails