Monday, June 28, 2010

~ AnGaH MC LaSt WeEk ~

Salam semua kawan2 blogku...maaf ye mungkin korang bertanyakan khabar angah kenapa menyepi & kemana menghilangkan diri? sehingga kini angah tak update2 blog...So dah tiba masa angah bagi tahu kemana perginya angah ye...angah Sebenarnya MC last week jadi untuk update blog angah tak dapat nak buat.Malahan nak terjah blog korang pun tak kesempatan..Hanya segelintir jer angah terjah.Jadi apa kata angah terjah blog korang ye....... tungguuuuuuuuuuuuuuu...
nak update blog pun badan sakit2 & letih...

Tunggu esok n3 angah ye...

30 Budak comei:

LYaFRINA said...

xpe2.. take a time..
sama la..letih.. xde mood nk update.. cuma publish y dh draft

frwls said...

makan ubatt

pawaka19 said...

sian kak ngah..moga2 kak ngah cepat semboh yea..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pengila fan bola sepak argentina yang seksa dari china"

Iskandar Shah said...

sini pon letih gak.. =.=

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

angah demam ke?
take care angah!

Nurhayati said...

moga cepat sembuh

mama nirna said...

ngape mc? angah demam ker?skang ni mmg musim demam n batuk pon skang..ape2 pon mama nirna doakan moga angah sihat selalu

annfrendly said...

aik..
angah.. nape angah MC?
apa masalah angah..
hopefully semuanya ok & baik2 aje..
ann pun baru nak warm up berblog balik nie.. hilang mud berblog... seyes.. semenjak dua menjak ni dah tade feeling.. rase cam nak tutop blog pun ade..

angah nape angah cakap nanti dah takleh chat? angah nak berenti keje ke?

NICK IRFAN said...

eh! akak sakit ape ni sampai kena MC?? demam ke? ape2pun byk2 berehat ye kak! dan smoga mood berblog akak dtg semula! :)

b.E.L.L.e said...

nape angah?tak sihat yer?banyakkan rest,k..ngee~~

AngahSayang2314 said...

lyafrina: Thnaks lya atas perhatianmu hehehe

AngahSayang2314 said...

frwls:thanks

AngahSayang2314 said...

pawaka: thanks dik

AngahSayang2314 said...

iskandar: tue la pasalnyer hehehe

AngahSayang2314 said...

fasya: thanks dik

AngahSayang2314 said...

nurhayati:thanks

AngahSayang2314 said...

mama nirna :thanks atas nasihat mama..

AngahSayang2314 said...

ann: yup ann angah mc ada perkara yg tak dapat di elakkan kita sihat & sakit semua dari-Nya betul tak??
alhamdullia semua dah beransuh pulih...

ann apa yg ann nak tahu bila2 ann free kita chat nanti angah akan bagi tahu ye...susah nak ungkap ngan kata2

AngahSayang2314 said...

nick:thanks atas nasihat adik ye... yup akak akan kembali berblog hehehe

AngahSayang2314 said...

belle:yup tapi dah sihat.. thanks

kak ina kl said...

salam..rajin makin ubat yer..entah-entah lepas ni ada-ada lagi kot.

Ann said...

skng ni musim bz kot...
take a rest..dulukn pe yg penting

anyway thnks terjah blog..

E.L.I.Z.A said...

nape angah? demam ke?
eli doakan angah cepat recover k..take care ♥

Sarah Syazwani said...

semoga cepat sembuh..tag angah tu nt sarah buat ye..x sempat lg

E.d.Y said...

semoga cepat sembuh..jgn malas2 makan ubat..huhu

AngahSayang2314 said...

kak ina: dah sihat dah

AngahSayang2314 said...

ann: thanks ya

AngahSayang2314 said...

eliza: ok thanks

AngahSayang2314 said...

sarah: tak pe pelan2 tak jawab pun tak pe? thanks

AngahSayang2314 said...

edy: thanks tak malas pun cuma tak nak jer hehehe

Related Posts with Thumbnails