Thursday, June 24, 2010

~ DaPuR NaK MaCaM Nie ~

Korang pernah tak terpikir kalau korang banyak duit just tunjuk2 jer apa yg korang nak.. nak tue nak nie.. semua korang nak??? Ermm nasib badan kalau korang cari duit banyak mana pun duit tue tak kan banyak macam gunang everest. Biasa la kata org kalau gunung tue kita tarah lama bukan jadi gunung jadi la.. macam biasa tul tak???? Angah sekarang nie tengah serve...serve mana lah tahu angah ada berkenan pattern dapur kan?? ye la angah nak ciplak pattern dapur orang sebenarnya.. hehehe awas korang kena jaga2 tau hehehe.. tak ada la angah gurau jer sebenarnya angah tak nak pun ciplak pattern dapur korang sebenarnya angah saja jer cakap macam tue tapi yg pasti angah nak warna dapur warna niee


hahaha semua hijau bole macam tue tak????

20 Budak comei:

kak ina kl said...

salam..nasi ayam penyet dahlah mahal..pastu tak ada...tercekik tekak dibuatnya..

akak pun teringin...tapi tak dapat lagi...sedih siiii

deqyalalink said...

kalau org datang umah, dapur bnde no 1 yang mnunjukkan kite ni pmerseh ke tak..hehe tapi dapur umah deqya macam tak cantek je uuu~

pawaka19 said...

mel pun mengidam satu hari nak decorate umah cantik2 macam ni

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Mak Aii! Tawaran Burger Singa Sempena Piala Dunia"

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

hijau pucuk pisang nmpk nice je kan..:)

LYaFRINA said...

wowww. nice+simple+modern..
i like!!!
suka sgt2 interior gini.. simple dimple..

Frodo Baggins said...

wa ske hijau
muahahhahahaha
cantixxx sis!!!

b.E.L.L.e said...

chantek kaler ijau..mesti rase nyaman je kalau wat kaler tuh..hehe..silap2 tido pon nak kt dapur jugak..heee~~

NICK IRFAN said...

wah! cantiknyer dapur ni...

Rizziela said...

ok gak tu angah...cantik ajer..sejuk ajer mata memandang

E.d.Y said...

i like ijau~

SHIMA said...

fuyyo...nk kaler ijo..klu byk duit, kompom nk yg cantik n class sikit...ekeke

Nurhayati said...

my kitchen dah ok. cuma nak tambah accessories je kat dlm cabinet.
tema dapur kami red+black :)

Ann said...

bila lah nk dpt dapur idaman?

rin~eirie de' sEcond said...

angah nak dapur kaler ijau ye..
ingatkan nak warna oren lgi hihihi

danish:)balkish said...

mama nirna ni klu pasal dekorasi rumah jgn ckp ler...byk sgt impian nyer termasuk la dapur, cma lum bley bli umah sendiri lg..nk decorate umah org lebey2 nt kan kna marah lak(umah sewa)...erm my opinion klu wrna ijau pun ok,sejuk mata memandang tp klu wrna biru lg tenang, nk masak pun nyaman jer...hehe

danish:)balkish said...

mama nirna ni klu pasal dekorasi rumah jgn ckp ler...byk sgt impian nyer termasuk la dapur, cma lum bley bli umah sendiri lg..nk decorate umah org lebey2 nt kan kna marah lak(umah sewa)...erm my opinion klu wrna ijau pun ok,sejuk mata memandang tp klu wrna biru lg tenang, nk masak pun nyaman jer...hehe

annfrendly said...

cantik kalernya.. hijau.. mendamaikan.. nanti dapur angah dah siap renovate tunjuklah.. nak tengok.. mesti kebaboomm vouge kan..

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~۞~ Kembara~Mahkota~~Johor~۞~
~~۞ ~(KMJ) 2010~edisi~ ke12~۞~
~۞ ~~26 hingga ~28 Jun 2010~~۞~
~~۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

hijau nan damai di mata dan di hati... sejuk mata memandang

NICK IRFAN said...

patutlah lama x nmpk akak? MC rupanya.. nape kak? gegirl demam ke??

iyllienaz said...

angah..cuba tengok dapur mak illi..ehehe..cantikk..

Related Posts with Thumbnails