Friday, June 18, 2010

2 TahUn yG LaLu ~

Berbalik sambungan cerita semalam ye... Ye lah setelah angah menlayari batera rumah tangga pelbagai halangan terlah di tempuhi. Orang kata onak duri pun turut aangah tempuhi gak tau hahahah..apa punya statement da..hehehe
zaman sedang meningkat naik sama2 berlawan Who will win big size hahaha..

masa nie baru jer lepas 6 bulan angah kawen. Kalau tak sillap nak masuk 7 bulan tau korang tengok gambar kat atas tue nampak berisi angah kan??kan??? ye la masa nie angah sendiri tak tahu yg angah berbadan 2 tau. Tahu2 masa bulan pose...
Fuh memang best gilar la tahun tue seumur hidup angah dapat pose penuh book of record tau dalam hidup angah jer la bukan dunia tau.. jgn perasan ye angah nak dunia!!!.
Hari semakin hari angah pun semakin mengembang & perut semakin kedepan auwwssss

 gambar angah masa angah mengandung kan gegirl nak masuk 7 bulan gi bercuti kat kelantan. Kalau lah beranak nyaya je kan??

Inilah rupa angah memang tembam kannnn??kan?? berbeza dari biasa kan??? Jadi cukup sampai sini jer angah kongsi2 kisah kehidupan angah dah stoppp tak nak lagi cita nanti ada org bosan lak dengar kan???
Nanti ada masa angah cita lagi kisah angah kecikkk2 hehehe



Sorry buat korang meluat & menyampah jer kan auwwwsssss!!!

27 Budak comei:

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer dgr cte akak ni... hehe wlpn 7 bln smpat lagi pergi bercuti? hehe eh! sambung lagi best2...

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

mane ade mnyampah..best jek..:)

aah la angah..
kalo nk compared pic dulu2 n after da kawen,mmg lain la..
mesti angah masak sedap ni smp hubby angah pn da naik weight kn..hehe

pawaka19 said...

soalan cepu mas

adakah kak ngah ingin kurus semula ;p

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Seorang Lelaki Berkahwin Dengan Anjing"

Ann said...

cmtu kan bila dh kawen, kene prgnant b4 bln pose lg...demi nk pose penuh

AngahSayang2314 said...

@ nick memang sempat tau gi bercuti sapa kata tak sempat dah planing lama tue ngan keluarga hehehe

Nurhayati said...

sama la kita.. badan mengembang cepat je.. nak kurus balik aduhai.. bercinta.

AngahSayang2314 said...

@ fasya thanks...

yup memang jauh betul dulu & sekarang kan???

masak sedap bola la.. hehehe

AngahSayang2314 said...

@ pawaka apa kau cakap dik cepumas??
nie bukan cepumas tau nie soalan belian tau?? hehehe
jawapannya yuppppp nak kurusss arghhh sob..sob..sob

AngahSayang2314 said...

@ ann betul tue yg penting perancangan kena betul tau hehehe (gelak kecil)

AngahSayang2314 said...

@nurhayati biasa la kembang2 pun ada org sayang kannnnn???hehehe

b.E.L.L.e said...

salam.blogwalking here.hehe..can we change link??tq. =)

Rizziela said...

Beraninya jalan jauh waktu dalam pregnant kan? (macamlah kita tak buat)

jane said...

nick irfan soklan tak leh blah

hahahhahhaha

akak....

mana best???kawain ke bujang???
siyes nak tny ni

wakkakakkakaka
hatiku tgh berbelah bagi ni

>_<

kak ina kl said...

salam...akak pun cam kamu..kurus ..skrg ni..malas nak cerita dah..terima ajerlah seadanya

NICK IRFAN said...

ape2pun x sabar nk tunggu cte akak masa kecik2 plak? hehe

LYaFRINA said...

meningkat naik tu tandanya kebahagia y x thingga tu..
best.. time petnant dpt nikmatinya..lya xde pluang.. xtau pon.. sbb dh tlntar koma jer dulu..

annfrendly said...

hihii...
bahgia dah berkahwin :)
fuh.. hebat angah.. tengah pregnant buleh full pose... takde kena morning sickness ke angah??

E.L.I.Z.A said...

mana ada menyampah angah oiii..enjoy apa baca kisah angah..nak² eli tgh borink nih kekekke

AngahSayang2314 said...

belle thanks ya singgah bole aja sih hehehe

AngahSayang2314 said...

Ziela tue la kan gamble jer kan?? ala.. macam tak pernah lak??

AngahSayang2314 said...

jane: tue la nick tue memamg soklan cepu emas tue...

mana best yer best lagi kawen kemana gi pun bersama2 nak buat apa pun dah tak haram hahahaha

AngahSayang2314 said...

kak ina tahu tak pe..mejoriti kalangan perempuan macam tue la g...m..k hehehe

AngahSayang2314 said...

Nick :thanks nick sudi ikuti hehehe

AngahSayang2314 said...

lyafrina pun masa pregnant hadapi dugaan hidup kan?? cian lya..

AngahSayang2314 said...

ann: tahu tak pe bahagia bersama2 hehehe tapi ann angah bersyukur sangat angah tak ada alah masa mengandung tau sihat jer tue yg sihat jer hehehe

AngahSayang2314 said...

eliza thanks kerana sudi baca & comment hehehe

SHIMA said...

hehe....walopon kembang,still cam muka angah lagi...hehe...time shima,muka dh lain...berubah btol..

Related Posts with Thumbnails