Sunday, June 20, 2010

~ HaPpy FaThEr's Day ~

Hari nie merupakan father's day. Korang ada tak bagi ucapan ke? hadiah ke? kat ayah / papa / abah / daddy / walid & Father hehehe (dalam hati sama je). hari nie angah cadang nak kuar sambut father's day sebab cian ngan gegirl dah lama tak cuci mata jalan2. Jadi nantikan esok gambar2 terbaru dari angah ye..
ok tak nal story panjang2 la angah nak ucapkan selamat hari bapa kepada bapa2 di malaysia okiesss & termasuklah ngan my hubby...


SELAMAT HARI BAPA SEMUAAAAAA....

14 Budak comei:

LYaFRINA said...

hehhehe.. happy fathers dayutk somi angah...

n3..fathers day akan lewat sikit.. sbb.. perancangan x bjln lancar.. heheheheh

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

happy father's day hubby angah merangkap papa gegirl..

annfrendly said...

Selamat hari bapa..
angah tak buat makan-makan gan potong kek utk abah gan hubby angah ke?

E.L.I.Z.A said...

happy fathers day!

pawaka19 said...

elamat hari suami ye kak ngah hahaha

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pekerjaan Paling Cool Di Dunia"

farwalis said...

selamat selamattttt

;)

AngahSayang2314 said...

@ Lyafrina thanks

AngahSayang2314 said...

@ fasya thanks yukk

AngahSayang2314 said...

@ annfrendly thanks ann.. tak sambut pun

AngahSayang2314 said...

Eliza: thanks

AngahSayang2314 said...

pawaka: thanks dik

AngahSayang2314 said...

farwalis selamattttttttttttttt

AngahSayang2314 said...

Thanks semua selamat hari bapa juga semuaaaa

Ann said...

happy fathers day wat ur hubby...:D

Related Posts with Thumbnails