Thursday, June 10, 2010

~ PeNdApAt KoRaNg TeNtAnG LeLaKi lEmBuT??? ~

Semalam angah duk la 1 warong mamak, di 1 tempat utk 1 discussion ngan 1 owner nie...Oppsss masa tue yg bersama2 angah bukan angah sorang tau..ooooooo no no no... angah dah jadi wife org tak baiklah berdua bahaya tau.. masa tue angah di temani along & acik sekali kami bertiga di warung tersebut..
Masa menunggu 1 owner nie sampai  memang terkejut la.. dengan kejantanannya wah handsome siotttt.. bole tahan la.. ye Opps jgn terpedaya ok.... awak tue angah dah wife org. ingat..ingat...kawal...kawal. 
Tapi hati angah tetap kat hubby angah dia tetap handsome di hatiku utk selama2nya. I love u...so much (opsss kenapa lak nie,soli ye tetiba piling2 lak apa la angah nie)
Tiba2.... bila dia buka bersuara opssssssss suara dia........alamakkkkkkkkkk!!!!! 
dia punya penampilan memang lelaki asli segak tau.. tapi sayang cara percakapannya. 
Sayang seribu kali sayang hampa belaka . Rupa2nya lembut  dari apa yg di gambarkan..
Tapi korang jangan tak caya ye, walaupun lembut tapi org yg angah jumpa nie gaji dia & pangkat dia memang tinggi kalau ikut2 kan bawah manage, kira macam asst manage la.. so far dia nie mameng best orgnya.. 
gambar nie sekadar hiasan... 


Angah cuma nak tanya korang semua di sebalik apa yg angah cerita apa pendapat korang tentang lelaki lembut????

12 Budak comei:

LYaFRINA said...

angah.. ada org.. dia mmg sejak azali lagi..mmg bpewatakan lembut.. tapi naluri + hati ttp LELAKI... mmg ada y g2.. lya tringt cikgu sek men dulu.. kalo tgk dia mmg macho.. tp skali dia jln+ cakp.. lembut sgt... tp y penting dia seorg lelaki sejati.. dia ada wife y sgt2 cntik n dh ada ank pon..

TAPI.. ada gak..lelaki lembut sbb mmg naluri dia dh lembut n ke arah kewanitaan.. ada byk fktor..mybe krn pengaruh skeliling...kwn2..mybe jugak mak bapak dia biasa pakaikn dia dgn baju2 pompuan time kecik2 dulu.. mmg ada tau gni...
n ada gak.. krn hormon kewanitaan lbh.. tp kalo y jantan tu nk berubah jd betina... dosa besar la jwbnya.

AngahSayang2314 said...

Lyafrina: betul kata alya... bukan mereka minta jadi begini kan??? Semuanya ketentuan Tuhan yg maha Esa.. betul tak???
Tapi kalau diorang nie dah jenis saja nak ikut sekeliling sama gak joint tak dapet nak nolongnya...
Dosa besar la jawabnya

pawaka19 said...

mel dulu ada kawan lembut..bagi pendapat mel diorang ni sensitif,ambil berat pasal kawan2,rajin,dan diorang tak berkira bile nak tolong apa2..bgusla nak wat kawan baik..bg mel..tak jatuh status kawan dengan mereka..bg mel mereka jadi macam tu sebab persekitaran ataupon adik beradik suma pempuan.

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

AngahSayang2314 said...

pawaka: memang betul kata mel nie semua ada sebab2 sama ada faktor persekitaran & ahli keluarga kan???

Nurhayati said...

tak salah laki lembut.. yg penting dia tau pegangan agama.

annfrendly said...

ish.. selalu lelaki yang hensem-hensem dan macho-macho ni lembut. tak tahulah nape jadi camtu.. dua alam kot.. errr.... sayangkan dorang jadi camtu... tapi ade gak yang lembut tapi lelaki sejati... cume cara dan perwatakan dia yang lemah lembut.. macamtu takpe.. ann suke..hahahaa

NICK IRFAN said...

sy no komen je psl lelaki lembut ni?? sy smua kwn lelaki sejati tp dulu masa form 3 sy ada kwn lembut tp skrg dia xlembut lagi... dia skrg dh kwin mcm mne dia boleh berubah xthu la? pelik

AnnFrendly Garden said...

suke tengok gambar angah gan hubby berbaju sedondon.. gegirl pulak elok aje terselit kat tengah2 dalam gamabr tu :)

AngahSayang2314 said...

yati : betul tue yg penting pegangan agama kan??

AngahSayang2314 said...

ann: angah gelak bole hahaha

AngahSayang2314 said...

Nick: biasa la dik biasa setiap org pasti ada perubahan kan??

AngahSayang2314 said...

ann: angah pun suka pic nie hehehe

Related Posts with Thumbnails