Tuesday, June 15, 2010

~ SePeTaNg BeRsAmA KeReNah GeGiRl ~

Seperti sebelum2 nie macam biasa la angah tetap akan pergi 1 tempat untuk menyetalkan hal2 yg patut angah buat.Cehwah.. senang cerita angah ke kajang umah angah bawa la si gegirl, macam biasa la.. korang pun tahu budak kalau dah umur 14 bulan nie macam2 kerenah & ragamnya active dia tak yah cakap la... ada jer bahan yg dia nak buat kerja lain tak ada.Sempat gak la angah suruh dia posing macam gini macam gitu dia pun ikut jer tapi bila tiba 1 tahap dia mmmmm langsung dia tak nak menjerit ada la... dah bosan............
masa nie angah suruh dia senyum dia ikut bila angah duduk macam tue dia pun ikut bila angah kata arrrrrrrr dia pun ikut gak kelakar hahahhaa...


Tapiiiii..... bila dia dah.....bosannnnnnn




terus dia bla macam tue cari brum..brumm dia tue dia sebenarnya brumm dia dah lama dah beli tapi still cantik tak?? org naik kedepan dia kebelakang tapi bila dia tak reti dia jerit ma.....ma..ma... nak turun ah rasa kan!!!
Budak dah lasak & comot masa nie


20 Budak comei:

Nurhayati said...

hihi comel gegirl.. pakai baju ada hood.. kalau kaler merah dah jadi red riding hood tau. :)

AngahSayang2314 said...

thanks yati

NICK IRFAN said...

wah! mmg comel anak akak ni... rasa mcm nk cubit2 je pipi dia... heheh

AngahSayang2314 said...

nick: oo nak cubit2 ye hehehe thanks nick

deqyalalink said...

meh sini deqya nak cium gegerll huhuu..comel lahh !

AngahSayang2314 said...

hehehe macam mana deqya hahahah tengkiuu

Frodo Baggins said...

hahahahha gigirl mesra kamera gitu
keh3x ~ pipi yg gebuz!!


>>__<<

ieyda ♥ emiey said...

comel la anak angah..kalau angah nak tau..si isteri nie..dier nak sangat anak pompuan..bila tengok anak angah..lagi2 la excited dier..hihi :)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

comelnye gegirl..
siyes.....
aish..gewam mau tobit3 manje..hehe

NICK IRFAN said...

eh! kjab kak! mata gegirl dlm gmbr ni kaler kelabu ke bru pasan? wah! lagilah cute2... hehe

pawaka19 said...

comella kak ngah..cantik baju gegirl kak ngah..mane beli? chewah..promote2

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Barangan Pelik Hanya Terdapat Di Pasaraya Negara China"

annfrendly said...

sweetnya gegirl..
comel ditambah pulak gan gelagat dia tu lagi plus..plus.. comel...
cantik baju dia.. mane angah beli?
hihii..terhibur tengok gelagat gegirl..

AngahSayang2314 said...

frodo : ya dia memang mesra kemara tau tapi pandai bila dah ambil nak tengok pic dia tau

AngahSayang2314 said...

emi: thanks mudah2an termakbul yg di hajati tapi ingat jgn terlalu mengharap sangat lain jadinya nanti

AngahSayang2314 said...

fasya: thanks geram ye.. nanti angah cubit utk fasya ye

AngahSayang2314 said...

nick: dik tak ada la.. adik salah pandang kot

AngahSayang2314 said...

pawaka: minat ke ngan anak akak RM 50,000 (nada gurau) hahahaha la nanti akak pun nak jual baju budak tau nanti tolong akak promote ye

AngahSayang2314 said...

ann: minat ke?? hehehe thanks ann puji gegirl nanti koyak spentol hahaha

Liyanaa. said...

nak curi baju gegirl :P comell

AngahSayang2314 said...

@ liyanaa nak curi muat ke kalau pakai hehehe

Related Posts with Thumbnails