Thursday, June 3, 2010

~ WaLaUpUn LeWat Gi I CiTy AdA Aku KisAh?? ~

Kali nie lewat angah ke I city untuk menyilau2 kan mata ku nie.. sebenarnya sebelum nie angah dah pergi dah tapi tak kesempatan untuk turun...& 1 lagi angah ada gak ke sana cuma angah tak bawa gegirl so.. masa nie la peluang angah untuk ke sana ngan adik beradik ku,gegirl & hubby hehehe... jom layan my pic..
ikk.. papa pun joint sekali hehehe...

lengang x?? biasa la time org keje angah gi tue yg lengang 
Ermm apa la yg di pandang si gegirl tue

Cantik sungguh kilauan lampu yg ada...

nampak bayang tak... just nak focus pada yg berlampu2nya jer.. bukan org tau...

dah macam alam fantasi......
Tapi ari tue angah dengar kat radio.. dia kata pihak multimedia Cyberjaya nak perbesarkan lagi betul ke???
kalau korang yg dah pergi tue ok la tue.. tapi mana yg belum pergi pergi la.. cuci2 mata ye...bak kata azwan hj ali "ada aku kisah kau dah pergi" hahahaa... dah pergi tue angah yg tambah...
k layan........

18 Budak comei:

NICK IRFAN said...

bestnyer tempat ni.... masuk ke bayar x??? hehe

AngahSayang2314 said...

nick : kalau ada masa turun selangor leh la gi ye.. best tengok lampu2 cuci2 mata.. tak kena bayar pun free

Rizziela said...

akak pun x sampai lagi angah..bila la nak sampai ni

AngahSayang2314 said...

ziela: akak pun tak gi lagi..heheh tak pe nanti gi ye.. mesti seronok tau bawa si kecik nie jln2

E.L.I.Z.A said...

wahhh sgt cantikk...saya mesti pilih :P
igt nk p jgk jejak i-city ni..wiken ni kot insy'allah

deqyalalink said...

dah lama plan tp x penah2 jd nk g huhukk

AngahSayang2314 said...

Eliza: pergi la.. snap banyak2 kan baru beli DSLR kan?? mesti lagi cantik tau..hehehe

AngahSayang2314 said...

dekya: pergi..pergii pasti dapat snap banyk2 hehehe

pawaka19 said...

ai..kak ngah..mel tak penah pergi lagi..bilela ada masa pergi..

Nurhayati said...

cantikkkknyer.. kalerful suka!
ish angah ni kurang2 pegi gak..dari ai ni tak pernah pegi..lagi teruk hahahahah

annfrendly said...

cantiknya.. bergermelapan...
nanti ann pun nak gi lah...
tapi dorang cakap ramai sangat orang...

AngahSayang2314 said...

pawaka:dik tak pe ambil masa ye..nanti kalau dtg kl singgah umah akak ye.. lepas tue akak tunjukkan jalan

AngahSayang2314 said...

nurhayati:yati tak pe ambil masa tau nanti kalau free pergi la... hehehe

AngahSayang2314 said...

ann: memang pun gemerlapan tapi kalau nak pergi...bole..pergi time org bekerja tak la ramai sangat

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

angah...ri tu fasya ade pergi la kt icity neh..
mlm da..time MAO konvo..
tp kn ya ampun.. xde parking..mmg sedih ar..duk lam kete jek..sob3..~

LYaFRINA said...

AKU KISAH!!!!

SEBAB...LYA NI BILA NTAH SMPAI SITU????

AngahSayang2314 said...

fasya: kesian adik akak kan.. ye la macam mana adik nak gi sebab tue time cuti memang parking susah... gi lain kali ye

AngahSayang2314 said...

lyafrina: tak pe pelan2 nanti sampailah kat sana..

Related Posts with Thumbnails