Tuesday, June 29, 2010

~ A B C TerInGin NaK MaKan ~

Salam semua mesti korang tunggu2 angah punya n3 kan??? ye la angah rindu nak berblog rasa macam lama la pula... setelah angah sihat sesihatnya kini kembali angah berblog ok...Tapi sebelum tue angah nak ucapkan terima kasih la bebanyak kepada korang yg perihatin terhadap angah pasal n3 semalam.. Terima kasih sekali lagi angah ucapkan..Jom angah nak story sikit kisah last week....
Last week angah dah kembali pulih pada hari ahad malam balik dari rumahku angah pun siap2 pergi ke SUNWAY PYRAMID.
eh korang mesti tanya nak beli apa.. ooo nak beli something la..... mana bole bagi tahu ???
lepas angah dah beli barang tue tiba2 teringat nak makan ABC yg selalu adik angah sebut2 sebelum nie 


"angah kau gi makan abc,sedap"
"eh mahal ke?"
"tak la mahal sangat,bole la besar kau"
" ye ke alang?'
"yup sedap along pun suka makan abc kat sana.Memang caw la"


Nie la perbualan angah ngan alang...Lepas tue terjebak la.. angah ngan hubby menuju ke kedai...
dalam perjalanan ke kedai ABC masuk la.. butik NIKE ternampak la... ok la.. tu..
korang tahu tak sapa??? la akak  CT yg no.1 malaysia tue..Perhhhh muka dia memang nampak neutral beauty langsung tak ber make -up simple jer...
angah pun teruskan lah berjalan...jalan punya jalan sampai la kedai tue.. korang tahu tak rupa ABC tu macam mana??? 
meh sini ....
-
-
-
-
-
-
jom kita tengok dekat sikit ABC nie sedap tak????? 

Tengok dari atas lak??? nie la rupanya terliur tak????

ABC nie angah ambil mix RM 10.00 memang besar bekas dia sedap tau.. terliur tak korang tengok lagi2 waktu tengahhari nie kan?????? yum..yum.... hahahaha

-

28 Budak comei:

Yana@Nana said...

salam, wah nampak lazat tu.. yumm2

E L L A said...

aaaaa ~ sedap nye ~ nak jugak abc ~ hehe ;)

kakcikseroja said...

Salam Angah..

kakcik datang nak tumpang makan eskrim. :)

LYaFRINA said...

waa..lya tgk pon terliur....
angah.. ada aper2 k ni??? mcm mgidam j...

AngahSayang2314 said...

yana: memang sedap..

AngahSayang2314 said...

ella: meh sini angah belanja

AngahSayang2314 said...

kak cik thanks singgah

AngahSayang2314 said...

lyafrina: ceh podah.. ada ke lya cakap angah mengidam.. tak la.. kalau lya tengok pun lya terliur tak??? lepas tue teringin nak makan tak??? ermmm macam tue la angah im still tak ada apa2 lagi..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

sedapnye..tekak nga perit neh..telan neh mesti syokk..
kedai dia kt ne angah?
mau ajak MAO g sane la ahad neh..

E.d.Y said...

amboi..sedapnyeee

Zura said...

byk nye bahan..

AngahSayang2314 said...

fasya : gi ajak mao ye tapi awas tekak sakitkan?? jgn makan tau

AngahSayang2314 said...

edy memang sedap

AngahSayang2314 said...

zura memang sedap & banyak bahan

Kaseh NazLieza said...

abc ni lain dr yg lain..tp agk mahal lor...i follow u back..=))

pawaka19 said...

kak ngah..tersedak jugak dengar harganya rm10..papepon nampak sedap..dengan campuran buah - buahan

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pengila fan bola sepak argentina yang seksa dari china"

E L L A said...

sis angah , u hv been taged utk join a quick kontes ! see my blog ye ;) tanx

ieyda ♥ emiey said...

da nampak macam cendol da abc tu angah..hihi
tapi memang nampak best..ape nama kedai tu angah..sunway dekat je ngan kitorang..nak gak g merasa..hihi :)

annfrendly said...

nyum..nyum.. sedap sebab ada buah-buah.. ader eskrem lagik tu.. pergh.. makan waktu cuaca tengah panas memang best... terangket

iyllienaz said...

alamak angah..rindu plak ngan abc kat shah alam..

NICK IRFAN said...

perghhhh!!! sedap giler ABC akak ni!!! yummy2...

AngahSayang2314 said...

kaseh:memang sedap tau.. thanks

AngahSayang2314 said...

pawaka: dik angah tak kisah kalau harga mahal tapi yg penting mesti sedap.. RM10 pun berbaloi2 sedap dik pasti dah cuba nak lagi hehehe

AngahSayang2314 said...

Ella: ye ke insya allah

AngahSayang2314 said...

iyeda: kecian ida kalau nak tahu sangat di sebalik tempat jual abc nie ym angah ye.. Rina_2314 angah tak kisah ok jer... tapi nama kedai lupa la..

AngahSayang2314 said...

ann: rindu rasanya tak chat ngan ann memang betul kata ann terangkat habis tau hehehe....

AngahSayang2314 said...

iylli: rindu apa lagi yum..yum.. la hehehe

AngahSayang2314 said...

nick memang sesedap rasa sangat tau huyuuuuuu

Related Posts with Thumbnails