Thursday, June 17, 2010

~ 10 YeArs YaNg LalU AnGah KuRus ~

Ok jom kita sambung balik story morry yg kisah semalam. Pelbagai tanda tanya korang tanya kepada angah kan?? macam nie la... macam tue la... kawan2 lama masa sekolah pun chat kat FB ok..ok..ok... angah jawab ye...
Dulu sebelum kenal ngan hubby angah angah punya badan punya laaaaaaa slim sampai angah tengok gambar sekarang nie macam tak caya jer badan sekarang nie macam tong drammmmmmmm opsssss sorry ye angah tak maksud korang angah maksudkan diri angah nie... jgn korang terasa pula..
gambar tahun bila angah tak pasti tapi yg nie masa dah semangat sikit 
kalau ada masa nanti angah kongsikan zaman anak dara angah yeee slim melimmmm

Setelah habis SPM & result pun dah dapat ...masing semua kejar impian masing2. Angah ngan haluan angah & hubby ngan haluan dia....Eh.. kitaorang bukan nye putus tau... ye la kata bercinta ??? tak nak benda buruk terjadi kat kita orang tul tak?? org kata tak baik kalau dah berdua pasti ada bertiga tul tak??? korang mesti tanya kan kenapa tak nak sambung belajar??? ermmm angah sebenarnya ada sambung belajar dalam course Business Administration & LCCI tapi sayang angah separuh jalan jer tak habis atas sebab2 tertentu yg angah tak dapat nak ceritakan........k bila kitaorang buat keputusan selama 8 tahun kita org bersama2 tanpa sebarang ikatan yg kukuh that means tunangan... 1 hari hubby angah buat keputusan untuk menjadikan angah sebagai suri hidupnya..... pada 14/1/2007 
Baju putih nikah
Puple malam rumah lelaki
wewewew dah tentu Oren baju sanding angah
baju persalinan


nie semua baju persalinan 
warna biru baju sanding malam rumah angah

setelah 1 tahun kami menjalinkan sebagai tunangan masing2 kitaorg di ijap kabul kan pada 25/1/2008 
korang layan la pic kata atas tue.
Tapi kalau ikutkan ada lagi tau cuma tak sempat angah nak upload sebab ada kat kajang la album & CD nya so yg tue jer sempat angah bagi korang tengok ye..
setelah 7 bulan angah kawen wujudlah orang ketiga.....di dalam peruttttt. Sapa??sapa??? hehehe gegirllll la....
nak tengok pic angah masa ngndung tungguuuuuuuu..........

22 Budak comei:

Mrs. Asida said...

hehe asid dulu pun kurus jugak angah..masa muda mudi.... sekarang dah bertambah belia belie ni dah bertambah besau nya badan. hehe

Angah nyer persalinan lebih kurang ngan asid dulu. sangat seronok kawin kan?? ngeh ngeh..

:)

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer bila baca psl cte kenangan akak ni... terhibur jer.. ok2.. sy tunggu nnt cte la lagi.. hehe

AngahSayang2314 said...

@ Asid rasa macam nak kembali dulu2 jer kan????? hehehe kita serupa yuuhuu

AngahSayang2314 said...

@ nick thanks dik baca n3 akak jgn salah paham dah akak nak kongsi2 jer

aMiYs said...

hehe.. same la kita... 10 thn dulu mmg slim la... skrg xde maknanya... hahaha!

AngahSayang2314 said...

amiys tue dulu kan??kan?? sekarang jer berubah hehehehe

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

alhamdulillah angah..lame tuh kapel..
bestnye..
kapel lame2 n kawen..
thank God..

LYaFRINA said...

waaaaa...
tkenang memori lama.. tba.. nk publish gok pic lama2..hehehhehee.. kelakor & lucu bila ingt.

pkahwinan tu .. meriah... best tgk.. dh up to date skit thn angah kawin tu..lya kawin tahun 2006..

angah lahir thn baper?? lya tahun 1985

AngahSayang2314 said...

fasya: aminnnnn thanks fasya

AngahSayang2314 said...

@ Lya memang terkenang pun memori lama tiba2 lak so angah publishkan hehehe...
eh lya kita sama baya lahhhh hehehe

Rizziela said...

Wah! buat akak teringat zaman dulu2 gak la...

Walaupun kami schoolmate..tapi kami tak bercinta..dah keje baru kenal balik..

Cinta monyet semua hilang..masing2 bawa haluan sendiri...

pawaka19 said...

wah..boleh diperkatakan kak ngah ni model la masa dulu..hehe mel segan nak cakap..mel dulupon kurus..skarang ni da gemuk jugak

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Seorang Lelaki Berkahwin Dengan Anjing"

dyansayangidris said...

salam..thanks sbb angah follow dyan....
dyan dh follow balik ni..

AngahSayang2314 said...

@Ziela Thanks ye komen2

AngahSayang2314 said...

@ pawaka jgn cakap kuat2 angah bukan model tapi montel hahahhaa

AngahSayang2314 said...

@dyan thanks dian hehehe singgah selalu ya

Liyanaa. said...

saye kurus waktu kecik je, skrg belum kawin pun dh membeso T_T

tskk er, comellnyaa angah waktu kawinn, pp gebu <3 hihi

7 bulan? wahh pantas dan efisyen. eh eh eh budak kecik x boleh ckp gitu

E.L.I.Z.A said...

wah kurusnye! xpe angah, pelan² jaga badan, nnt leh dpt balik figure tu..nothing is impossible ok =)

cantik nya gambar kawen!

AngahSayang2314 said...

@ liyanaa biasa la zaman sekolah ngan sekarang berbeda kan???

hahaha comel yana kata gebu hahaha

eh yana tue kira lambat la ada yg lagi cepat tau lepas jer kawen 1 ming dah lekat lagi cepat huhuu

AngahSayang2314 said...

@ eliza tue la kena berusaha lebih sikit sekarang nie nak kurus macam eli wawawaa

thanks kenapa eli minat ke???

b.E.L.L.e said...

berbeza nye skang ngan dulu..tu tandanya tgh bahagia kan?hehe..

annfrendly said...

ramai yang cam gini.. lepas SPM badan naik.. termasuklah ann.. naik dah tanak turun-turun dah... mencanak naik...hehehe.. takpe...nanti jum diet kasi slim balik before raya nih..

ann paling suke pic angah pakai baju sari gan gambar dalam mesjid gan hubby angah tu.. so sweet :)

Related Posts with Thumbnails