Wednesday, June 16, 2010

~ 10 YeArs YaNg LalU ~

Korang pernah tak terpikir nak kembali zaman dulu2 balik??? angah pernah gak terpikir bila umo nie semakin hari semakin meningkat kan?? sebab angah rasa macam cepat jer masa berlalu hari demi hari..
angah ada storyyyy nak kongsi ngan korang semua, itu pun kalau2 sudi baca lah. Meh sini dekat kan lagi korang punya muka tue hehehehe tak lah angah gurau jer.. 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Barisan atas : kanan yg ke- 3 my hubby 
Barisan tengah : Kiri yg ke- 3

gambar nie zaman angah sekolah lagi iaitu tahun 2000 masa nie angah ting-3 ok? Korang mesti pelik kan?? macam mana hubby angah bole sekelas ngan angah kan?? ceritanya bermula macam nie?? 
Masa 10 tahun yg lalu angah sekelas ngan hubby, kalau korang tengok buruk kan muka angah?? ye la masih comot tau.. tapi angah suka masa nie i still slim melim tuuu. kecik jer badan ku masa nie...masa nie angah sekelas ngan hubby, tapiiiiiii ooopppppsss angah tak ada apa2 hubungan ye almaklumlah masih sekolah lagi tue. 
Tapi kalau tak silap angah.... hubby angah bagi tahu dari angah form 1 lagi dia dah ada hati ngan angah tau. jangan tak caya???malahan angah pun tak caya gak tu?? takdir yg menyatukan kami pabila Tahun 2000 zaman PMR kami sekelas....& pada masa itu la dia suka ngan angah dalam diam.........
dalam masa yg sama kami just friend jer..
Kiri hubby angah masa hari kantin

Bila dah rapat, angah ngan hubby bergaduh masa Form 4 selama 1 tahun angah gaduh ngan dia sampai angah kutuk dia macam2 (teruk kan??) Masa tue angah benci ngan dia sebab dia hitam,keding sangat2, benci2 tak suka kau (hubby) 
1 hari nak dijadikan cerita dia bermain gitar di konset hari kantin sekolah, masa tue laaaaa perasaan kami berbunga2 kau.Tue la org kata kalau benci lama2 jd sayang kan??? masa tue gak la kitaorang menjadi rapat & org kata cinta monyet la.. Biasanya org kata cinta monyet tak kekal kan hanya zaman sekolah jer
masa tue la angah mula tergoda ngan hubby angah kerana dia pandai bermain gitar..... i likeeeeeee
Kalau korang nak tahu angah memang suka org main gitar tau!! samapi lah sekarang dia pandai main gitar sebut jer lagu apa????
Pada 10.05.2002 lah kami cinta monyetttttttt (hehehehehe monyet ke??) zaman dah nak ambil SPM tue dasyat kan???

nak tahu story morry angah tunggu esok yeeeeeeee angah akan sambung balik................................waitttttttttt

p/s: JANGANLAH KORANG MEMBENCI SESEORANG (LELAKI )SESUNGGUHNYA KELAK DIALAH AKAN MENJADI TEMAN HIDUPMU NANTI....


30 Budak comei:

Anonymous said...

angah, tahniah..baru tau cite ko sbnrnya ek..ape2 pn aku doakan kebahagiaan korg berdua sehingga akhir hayat..amin..hehehe..sorila aku xde blog..

Yana@Nana said...

betul tu kak.. dulu yana pun tak minat dengan tunang yana.. last2 boleh tangkap felling pulak..

benci2 suka.. hahaha

NICK IRFAN said...

wah! x sangka org kata cinta monyet x kekal tp akak sebaliknya? wah! bestnyer... sy pun harap secret admire sy masa skola jd pasangan sy nnt ops!! hehehehhehehehe ape2pun x sabar nk thu cte akak yg seterusnya....

p/s=wa! abg pndai main gitar ke kak! sy minat gak main gitar tp x brapa pndai sgt la...

AngahSayang2314 said...

Anonymous : sapa nie bole ko tunjukkan tak nama ko??? apa2 thanks

AngahSayang2314 said...

yana: tue la.. benci bilang sayang kan?? hahhaha

AngahSayang2314 said...

nick : nak cari jodoh yeeeee... ermmm bagus2 teruskan mencari jodoh ye..

nak main gitar meh hubby angah ajar nak??? hehehe

Ann said...

wah nice story....mmg betul teori bnci jd syg eh...hehe

pawaka19 said...

setuju ngan ayat last sekali tu kak..emm..tak sangka cinta akak ni dari sekolah rupanya

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Seorang Lelaki Berkahwin Dengan Anjing"

AngahSayang2314 said...

ann: thanks ann memang pun benci bilang sayang hehehe

AngahSayang2314 said...

pawaka: thanks ye singgah akak punya blog lagi hehehe memang pun dah lama dah esok nantikan lagi ye...

Mr.Z said...

tak sangka boleh tahan tu..bagusla kalau gitu. hehe

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wahh.nk tgu next entry..
best bile igt balik cerita lame kn..hehe~

umur angah n hubby same ek..25 ek?same la ngn MAO..hehe~

E.L.I.Z.A said...

wahhh classmate rupanya..mesti byk memori ms kt sekolah leh share sama² hubby...tp yg kelakarnya leh gadoh sampai setahun.siap kutuk bagai pastu leh pulak jatuh chenta sbb gitar kekekkee

erkk eli pun suka gak org pandai main gitar heheh

ieyda ♥ emiey said...

aduhhhh..
romantik la angah..leh wat novel nie..:)
bila baca story angah..teringat kisah kami...kami suami isteri pun satu skolah dulu angah..tapi lain sikit..tak bercinta time tu..sebab si isteri sombong sangat..hihi

annfrendly said...

uiks.. siapakah anonymous tu angah? misteri...
omg.... kurus betul angah gan hubby memang lain sangat2.. yelah muke pun still teenagers mase tu...
hihii.. ketawa kecil ann baca ayat akhit tu :D

farwalis said...

cuwit gak. hehe. memang betul. dulu benci lama2 sayang.

hehe.

AngahSayang2314 said...

mr. z: thanks z

AngahSayang2314 said...

fasya: tak sabar ye tak pe sabar2 ye...

yup kami sebaya hehehe

AngahSayang2314 said...

Eliza: eli kelakar kan kalau di imbas kembali kan???
eli pun minat org main gitar?????hehehe

AngahSayang2314 said...

Emiy: memang kekar kalau di ingatkan balik kan???

AngahSayang2314 said...

ann: memang pun misteri kan??? ann tak caya angah kurus hehehe tapi dulu bukan sekarang tau

jom ketawa ramai2 hehehe

AngahSayang2314 said...

farwalis: kelakar hahahaha

LYaFRINA said...

waaa..angah..slim la zaman dulo2.. muka pon fresh lagi tuh.. eyhh xsangka erk angah n hubby satu kelas n bcinta dr zaman skolah.. waa..hebat tu..suka2,,

norhaizan said...

owh..bercinta dari sekolah yer...berkekalan jodoh angah yer..

AngahSayang2314 said...

lya: tue la masa tue angah slim melim tau jgn tak caya hehehe

AngahSayang2314 said...

noe: memang pun jodoh dari sekolah insya allah kekal sampai akhir hayat aminnnnnn

eyemeroll said...

tu la orang tua-tua cakap, kalau benci, lama-lama suka. haha

iyllienaz said...

laa..angah ngan husband dulu satu sekolah ke??tu la jodoh..benci jadi sayang..hehe

AngahSayang2314 said...

@eye betul tue apa kau cakap

AngahSayang2314 said...

iylli thanks baca

Related Posts with Thumbnails