Tuesday, June 1, 2010

~ LuNcH aT Fish NoOdLe ~

Selamat tengah hari semua.. hari nie walaubagaimanapun kena bersemangat untuk menembuh hari & bulan yg baru ye... ooo lupa lak diam tak diam kejap jer masa berlalu kan??kan?? sekejap jer dah 1/2 year mmm tinggal 6 bulan lagi untuk menempuh tahun yg baru.. Sekarang nie masa cepat betul berlalu..Pejam celik.. pejam celik dah tiba masa...betul tak??? jom la..angah nak story hari ni punya cerita korang nampak lagi tak apa tajuk n3 angah makan...kan??so kita cerita lagi kisah makan..makan..makan... ye.. korang tengok menu angah nie asyik terliur jer kan?? jom layan pic nie..
Bihun isi ikan ermmmm sedapppppp

masa nie angah main order jer kat bawah opis angah dia jual bihun isi ikan memang sedap la.. terangkat kalau korang makan tau..malas nak kuar & lepak kat kedai time lunch apa lagi main order jer la siap hantar lagi ke atas hehehe...apa korang ingat nie pic hari nie ke??? tak la.. nie pic last week angah ambil.Pic nie pun dah lama terperam dalam laling angah nie.. so hari nie angah pun nak siarkan la.. hehehe..yum..yum....
Terliur tak????????hehehehehehe.....

8 Budak comei:

LYaFRINA said...

bestnyer..main order2 g2.. mcm dah pizza hut plok.. slamat b'lunch!!

Rizziela said...

Macam sedap ajer

AngahSayang2314 said...

Lyafrina: hehehe tue la pasalnyer bole main order2 kan?? heheh thanks

AngahSayang2314 said...

Rizziela : memang best hahaha tapi tak bole selalu tau bole pokai ooo

annfrendly said...

sedapnya.. tak ada isi ikan. selalu orang wat daging atau ayam kan..
wah siap anta kat opis lagi tu..
terbaik punya service..

AngahSayang2314 said...

ann memang sedap ann ada la isi ikan yg warna kuning tue isi ikan la.. memang best

NICK IRFAN said...

arghhh!! akak selalu siar pic makanan! terliur sy tgk boleh histeria ni!! sedapnyer...

AngahSayang2314 said...

nick kalau nak makan free meh datang kat sini akak belanja free yum..yum...

Related Posts with Thumbnails