Wednesday, June 9, 2010

~ TaK HaBis2 KiSaH MaKan ~

yehzaaaaaa... this week angah cita lagi kisah makan..makan..makan... oleh keran terliur tengok ann punya laksa lagi baru2 nie angah pun apa lagi cong....cing..cong..cing.. kat dapur buat laksa... ermmmm sedap hingga menjilat jariii yum..yum... hehehe sebenarnya nie bukan laksa baru buat nie laksa balance ari tue angah cakap tak ada gambar kan?? hari isnin tue angah sanggup beli laksanya kerana laksa dah tak ada tapi kuah dia ada...
nampak cairkan..mana tak cair mula2 laksanya pekat..melekat tapi disebabkan terlalu pekat angah tambahlah air belum sempat angah tuang air nak cairkan sikit tetiba gegirl datang kacau kat dapur ..
ambik kau org sebuk pegang sudu dia pun nak gak.....erm... terus tercurah air..ohhhhh....tidakkkkkk
OMG la jawabnya..
apa lagi cair pun cair la janji ada lagi perisa laksa yum..yum.... tambah lak ngan air teh o panash hehehe
laksa..laksa... nie semua ann punya aura la nie...sampai den pun terliur yuhuuuu...
korang lak terliur ye tak dapet den nak nolongnya..... hehehehe
oppsssss hari nie angah 1/2 day la.. ada appointment ngan doc kat klinik apa lagi bawa gegirl laaaa.....cau cin cau.....

p/s: hati2 kalau memasak jgn sampai budak kecik ada di dapur ye... 

18 Budak comei:

LYaFRINA said...

ALAMAK.. SKRANG BLOG ANGAH DH JD BLOG RESEPI... ERMMM BLH LA BUAT SEGMEN JLN2 CARI MKN...

**JUMPA DOC?? NAPER??? TAKE CARE YER.

AngahSayang2314 said...

hehehe jalan2 cari makan jgn jalan2 cari pasal tau..

biasa la budak.. tahu kan???

E.L.I.Z.A said...

ya ampunnnnnnnnnnnn...eli pun br je suka makan laksa..dh la pose haini, adussssssssssssssssssssssss

deqyalalink said...

aaaaaaaaaaa lapar deh!

LYaFRINA said...

knp?? siyes lya xtau angah..

pawaka19 said...

hehe annfrendly wat cite pasal laksa..kak ngah pon cite pasal laksa jugak..hehe..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

annfrendly said...

wah...
sedapnya laksa tu..
angah masak.. mestilah sedapkan....
owh.. patutlah angah balik awal..

rin~eirie de' sEcond said...

cair pun cair la angah, yg penting aura laksa tu masih terasa hehe..

suka je tgk entri makan2 ni especially klu disertakan cara memasaknya sekali ^__^

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wah..ri tu ann yg wat laksa..ni turn angah lak..turn fasya,memang lambat lg la..busy ngn kenduri kezen yg kawen bjemaah neh..adoi..~

NICK IRFAN said...

eh! ade laksa plak bru je lps jalan2 kat blog kak ann tgk laksa bila jalan blog akak pun ada laksa! wah! hehe ape2pun selamat menjamu selera kak! :)

AngahSayang2314 said...

Eliza: ye ke eli hehehe..

AngahSayang2314 said...

deqya: lapar ke?? cian deqya

AngahSayang2314 said...

Lyafrina: la cucuk la.. hahahaha

AngahSayang2314 said...

pawaka: dik mana bole tahan terliur tue hehehehe

AngahSayang2314 said...

ann: hehehe tarliur angah ada sebab la balik awal bukan kerana laksa..

AngahSayang2314 said...

Rin: ooo rin suka ye kalau ada makanan siap ada resepi nanti ye kalau angah masak2 angah letak sekali tau..

AngahSayang2314 said...

fasya: cian fasya tak pe nanti ada masa bole la makan tau.. pelan2

AngahSayang2314 said...

Nick: thanks dik selamat..selamat.. selamat.. makan hehehe

Related Posts with Thumbnails