Friday, April 29, 2011

~ SeGala PerSoalan TerJawab ~

ok..ok..ok.. hari ini angah tunaikan janji...majoriti semua bertanyakan angah kemana?kenapa?? Sampai ada yg nak cekik angah pun ada kan???hehehe..
Angah memang sayang sangat2 nak tinggalkan blog nie namun angah terpaksa redha juga....


Ia semata2 demi kebaikan angah & keluarga angah..Angah tak pasti bila lagi angah akan bersua ngan korang lagi di coretan alam maya nie...bertemu pun entahkan bila....
Apa yg pasti jika di beri kelonggaran pasti  angah  cari korang semua......


Bermula hari ini jugalah hari terakhir angah di blog ini..Selepas nie angah tak pasti sama ada sempat @ tidak angah mengcoretkan kata2 angah di blog ini...tul tak???


Hari ini juga hari terakhir angah di tempat kerja ini (d'sara) X ada la bengang2 ngan nyonya lagi yepii...yepiiiii kenapa ye????sebabnya next week bermulalah angah di tempat baru...say bye2 pada nyonya.. hehehe..x ada lah bengang...


Lagi pun tuk terus berbelog bukan apa angah di rumah tiada semua benda2 nie..laptop la..komputer la.. semua tak ada maka hanya di tempat kerja saja yg ada...Untuk di tempat baru nanti angah tak tahu situasinya bagaimana???sama ada bole layan internet @ tidak jika bole tunggukan angah next week yer..bye..bye.. korang angah sentiasa rindukan korang semua..
Ku mohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa @ apa yg menyebabkan dosa... Miss u alll muaaahhhhhh...segalanya sudah terjawab


p/s: Berat nak tinggalkan kawan2 di alam maya....ingat jangan lupakan angah yer....Ada kesempatan angah pasti berblog & ke teratak korang nanti.....miss mmuuuuumuuuuuahhhh

41 Budak comei:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

minta2 laaa tempat keje baru angah tu boleh layan internet... boleh laa angah layan blog mcm selalu.. (^___^

POSH76 said...

takper beb put your priority first...i pun cam u gak...bila dah ok...baru ON blogging...good luck & keje baek2 yer

Rinna said...

Sedey laa plak..Hopefully di tempat baru Angah, boleh berinternet.. dan akak doakan Angah maju jaya di tempat yang baru..

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

angah jangan lupe dtg kenduri su yer

etiey.com© said...

OHWWWW GITULAH. TAK EP ANGAH, INSYALLAH KALAU PANJANG UMUR, PANJANG JODOH, KITA BERTEMU NANTI

kakchik@ella said...

kan betul kc ckp .. Angah dpt keja lain. tak pe la ngah,, for your goods. tk jmpa kt sini kita jmpa kat SMS eh. hihi

MamaYatie said...

angah..kot tak berkesempatan nak blogging dah..do calling2 me kalo turun BSP yer..insyaallah ada masa leh jumpa..sedey la dah kurang sorang kawan maya yg hari2 jumpa

Hanis Azla said...

gitu ke.. semoga angah lebih seronok dan lebih selesa di tempat baru.. harap2 bertambah murah rezeki angah di sana..

will miss u nnt.. tp andai ada kesempatan InsyaAllah kita boleh berjumpa lagi.. take care yer angah..

rATu kEBaYA said...

goog luck angah.. semoga ditempat baru lagi banyak benda baru yg akan dipelajari.. bertambah ilmu gitu

Lynn Hamzah said...

alahai...rindu la nanti dgn angah...moga semuanya okey di tempat baru yer angah...

ieda said...

looor ingatkan nak kemana lah tuu ..
ok2 x per .. rehat utk seminggu .. lepas tuu dah tgk keadaan di tmpt baru .. teru oniline ok .. its ok ..kami paham :)

selamat bekerja di tempat baru anggah .. jaga diri :)

Izan Ishak said...

angah...apa2pun kak izan doakan yg terbaik buat angah...kerja elok2 kat tmpt baru ye...jgn lupakan kak izan n kawan2 semua~

| gad1s s0ypans | said...

heeee,
jumpa lg nnt....

(=

Cheq Ana said...

tel ada..rajin2 la hang calling2 ana tau.. :)

ummiross said...

Angah sedihnya nii, nanti ummi ummi missed angah sangat2, harap2 angah ada peluang berblogging lg kt tempat kerja baru nanti. Anyway, tahniah sebab dpt tinggalkan si nyonya tu, hehe. Ummi doakan angah selesa ditempat baru tu, sayang angah, mmuahh!!!

makdara TERdiva said...

MDT pasti akan merindui angah & coretan2nya

selamat memulakan tugas ditempat baru..

insyaAllah andai diizinkan tuhan kita pasti bertemu lagi.. :)

munna said...

OOOO...klu sebab ini kak munna relakan..ingatkan merajuk pada kami semua...insyaALLAH angah pasti bersua semula nanti... semoga di tempat baru nanti lagi aman dan bahagia bekerja ye Angah.. Godd luck...

munna said...

Kak munna pun nak mohon maaf kepada angah ye...

diana said...

mesti boleh berblog punye..:P

Nora Shahaira said...

ala angah..ingat kan apa..td..sabar la..mungkin ada kelapangan..akak nora nak jual ms.lappy akak ni..tiada masalah baru setahun guna, jenama HP pavilion dv2 series(notebook)..beli rm 2700, akak jual rm 1500 je..kalau nak, akak info en.hubby..hehe..kesian kat angah..so, open kat angah dulu..

Ellen said...

Ellen akan ingat angah sampai bila2 dan sentiasa cari peluang utk bertemu ngan angah dan keluarga...sedih gak sebab angah tak jadi ke KK kan..tapi ellen faham semua tu ada sebabnya...ada rezeki bertermu juga kita kan Angah..tak di sini maybe di alam lain..

Salam sayang dari Ellen ya...

DKosongLapan said...

Takpele cik angah..... Keghoje didulukan..... Blog2 ni kendian.... Nanti2 riki dulu kat sane macam mane,..... Silap2 lagi hebat berblog kot????....selamat berhijrah cik angah...

MrS. F!zA said...

insyaallah peluan dan kesempatan itu pasti ada bt angah truskan coretan di alam maya!! gudluck angah!

Nora Shahaira said...

em..mcm biasa akak susah nk on lama2..pape sms akak nora ya..016 304 5373- akak nak jual dalam masa terdekat ni..kalo benar2 angah berminat info o sms akak terus ye..jgn publish msg ni

Adinda Amy Sensei said...

alaahaaai....tak pe angah...harap2 kat tempat baru ada talian internet...ada kesempatan kita jumpa lagi ek...moga angah gembira di tempat baru..

apple hijau said...

all the best untuk angah...semoga di tempat baru angah akan temui apa yg angah mahu.

jumpa lagi angah...pasti akan merindui gugurl :)

Suhami Ahmad said...

Angah belilah broadband n laptop.....syg la nak stop ngah...follower da 600 lebih

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

oh nak pindah tpt keje ropenye..takdalah angah tensen dgn nyonya tu lagi..semoga best di tpt baru nnt ^__^

velasrizal said...

harap2 jgn terus lupakan blog

Honda Wave Dash 110cc 2011

Lagenda said...

Lorrrr...angah tak dpt ke guna internet di tempat baru??

Moga hepi bekerja di tempat baru yek..jgn lupakan mak tau!

LadyBird said...

selamat maju jaya angah.. :D

Sarah Syazwani said...

xpe2..kalo bukan di blog..ym pun ada kan...keep in touch ok...ummahh :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri


Jangan tinggal daku
Oh adik oh juwita
Kanda sedang rindu
Pada mu yang manis jelita

Hanya dikau seorang
Oh bintang oh pujaan
Tempat kasih sayang
Harapan di masa hadapan

Andai dinda pergi
Daku teman tiada
Meratap sunyi
Hampa merana

O o o jangan tinggal daku
O dewi O manisku
Kanda rindu selalu
Senyuman yang manis bermadu

Andai dinda pergi
Daju teman tiada
Meratap sunyi
Hampa merana

O o o jangan tinggal daku
O dewi O manisku
Kanda rindu selalu
Senyuman yang manis bermadu

εїз Cik Fasya εїз said...

angah...will miss u too..
understand ur conditions..hope everything goes well ye..
take care angah..=)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kenduri kahwin

harap kita ketemu lagi.. but harap kalau boleh teruskan memeriahkan lagi alam blog ni yerr

alinac lover said...

angah gudluck ya~ semoga baik2 je di tmpt keje baru :)

bunga said...

ooo cam tu yek..xpe cyg..good luck..

S..U..D..@..I..S said...

oo gitu ka..nant kat tempata baru pandai2 lah angah cari peluang ..bukan curi tulang...jgn...

kita jupa disana nnti

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

”Mummy I love You”...
Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
Surah Ibrahim 14:41

~~~~~~~@@@~~~~~~
Buah mangga buah jambu
Kedua buah dibuat rujak
Aku bangga padamu ibu
Walau lelah tetaplah bijak
~~~~~~~@@@~~~~~~
Roti keju tidaklah mahal
Roti sumbu cukuplah murah
Walau anakmu sungguh nakal
Kasihmu ibu tetap tercurah
~~~~~~~@@@~~~~~~
Anak katak di pinggir sawah
Anak lembu pergi ke taman
Kasih anak sepanjang galah
Kasih ibu sepanjang zaman
~~~~~~~@@@~~~~~~

toyolkiut said...

hehe..
dh agak dh, angah mesti pindah tmpt keje ni..

hepi2 slalu d tmpt baru ye..
ada masa nnti jenguk TK tau..
TK pun xtau la blog tu idup x lg..
malas bnr nk update..
hehe..

emm..
kempunan citer pasal apam comel2 polka dot tu..

pawaka19 said...

nanti ada wit..pasang wireless kat umah kak ngah..

Related Posts with Thumbnails