Monday, April 4, 2011

~ SeRoNok & TerHibur ~

Semalam korang tengok tak ABPBH seronok tak???x nak storry banyak2 Apa pun nak ucapkan tahniah pada semua pemenang2. Sebenarnya angah bukan nak story apa...Cuma angah suka Kak Engku,Shahrifah Shahira & Zizan semalam mengacara dalam anugerah tersebut..Memang seronok & terhibur sangat2 lagi2 yg last sekali memang seronok & terhibur...Tahniah kepada mereka bertiga....


P/S: Meh la sini nak bisik nie..ari nie tak ada mood lor..nak ber blog tue yg entah apa2 n3 kuar.....tapi bole la ye..Sebab Masuk jer bikin panas ari nie..gerammmm tul la....

20 Budak comei:

kakchik@ella said...

kc pun terhibur gak. hihi ..

toyolkiut said...

TK pun tngok smlm..
rasanya itu yg paling best bbanding tahun2 lalu, trutama part2 akhir tu..
lucu sngguh..

azzey said...

Saya plk badan x bp sht hari ni..:)

Cik Moon said...

hehe...seronok je tgk abpbh smlm... suka time last tu...kelakar abeh...

Cma Shiema said...

mmg best...cma pun layan jer...

tahniah utk pemenang ngan pengacara yg sporting..!

Amy Syaquena said...

Betul2 setuju gan angah suka tengok 3 pengacara yang mantop tue..x kering gusi dok ketawa semalam hehe..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn panas2 angah..meh LM bg sirap limau nak?hihi

zulkbo said...

salam..
ermmm..singgah sini juga
Angah..moga sihat dan ceria
di hari isnin ni..
:D

LYAfrina said...

lya pon x bape nak ok arini

MrS. F!zA said...

gandingan diorg ber3 sbg host mmg best kan!! hrp2 thun dpn diorg lagi

bunga said...

suka2..semua best..n lagi best bila usop datang..haa

Hanis Azla said...

mmg best dan menghiburkan..

Adinda Amy Sensei said...

angah.....cool oke?

Nora Shahaira said...

akak nora pun sama aaa..giler2 tak de mood..tp try komited juga malam ni..hahaha

shark said...

ABP smalam mmg havoc...
tmbh2 suma dialog antu kak limah kuar...
bangga mamat khalid

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..nih kes nyonya tu lagik ker?

AMALAN SUPAYA ANAK MENDENGAR KATA

Zura said...

zizan pun acarakan jugak ke...xtgklah ABP..

Mama Gee said...

bab last tu yg paling the best...muahahaa

peaNut said...

kehadiran Usop wheelcha & johan mmg menambah gempakk la mlm tu kan..

oya said...

yg syok usop wilcha..hehe

Related Posts with Thumbnails