Tuesday, April 19, 2011

~ CeLebRate BiRtHdAy GugUrL 2 YeArs ~

Hari ini pun sama nak story cerita yg org kata dah basi lah...tapi tak gak peduli nak gak story morry gak kan???Almaklum la..angah kan tak muncul2 last week kemana lagi kalau bukan menghilangkan diri kan?? hehehe...Last week kan angah ada buat live bufday girl yg ke 2 tahun....14.4 B'day gugurl 2 years.
Alhamdulillah selamat sampai ke destinasi yg angah tuju & selamat pulang ngan selamatnya...Segala yg di rancang malam b4 bufday gugurl berjaya gak....
Setibanya di sana..ngan muka terujanya dia & seronok tak terkata..layan je la...

eh gambar ngan mamanya mesti la ada kan????hehehe..

ngan papanya pun semestinya lah...anak papa katakan.....

tengah melayan kerenah2nya yg macam2 la.. sehinggah tak nak balikkk...aduhhhh sabar jer la....
Kemudian perbualan angah lak ngan gugurl setibanya di sana...

Gugurl: Mama atik.....mama jukkkkk
angah: Gugurl B'pa tahun?
gugurl : 2 aun....
angah: gugurl nak apa??
punya cerdiknya dia...masa angah tanya dia bole lak dia jawab macam nie...
gugurl: baby boyyyy...
angah: apa??? baby boy?? tergelak angah masa kat sana.....lepas tue leh dia kata 
gugurl: mama baby boy terus dia cium perut angah sambil peluk hahaha.......
lepas dia cium perut angah leh lak dia cakap 
gugurl: Adoiiii yaiiii.. (tersenyum angah mendengarnya.....)

tue la dia macam2 perangai si gugurl setelah masuk 2 tahun...teman bergaduh..teman tersenyum...semua adalah...yg penting itulah anugerah yg tak terhingga nikmatnya yg angah dapat..Syukur alhamdulillah yg teramat sangat kepada-Nya di atas kurniaan kepada hambamu ini..amin.....

Sebelum balik bole lak gugurl buat macam nie
mama...mama... peace...entah sapa la yg ajarnya...punya pandai dia buat ....

 p/s: Memang enjoy semasa di sana...kerana kami 3 beranak saja...enjoyyy

35 Budak comei:

MrS. F!zA said...

weee...gi genting selebret besday gugurl ka..bestnya sejuk2 syiokkk

sarah-najwan said...

da besar gegirl tu..
dah bule dpt kwn baru tau..heheh

etiey.com© said...

wah best..! harus ditengok cara sambutannya... hehe. sekarang nih ngah menservey cara nak celebrate birthday Eysraf next month..

ZSqueenbee said...

Salam perkenalan..sye budak baru dtg memfollow..sudi² memfollow belog sye ye...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

bahagia bila melayan keletah anak2 lagi2 bila time bali kerja..penat pun boleh ilang..

tp dah lama MDT tak rasa mcmtu..tsk!!!

balik kerja yg ada cuma dinding jer..huhuhu

ozzy said...

Selamat Hari Jadi..moga menjadi anak yg baik

Miecyber said...

Hepi besday cute gal...

China miliki 960,000 jutawan

POSH76 said...

alala comeinyer dia....besar dah ur daughter kiut sgt

zaidah said...

bila angah akan dapat baby boy tu....hehehe....happy besday gugurl....

ummiross said...

Comeinya gugurl dia..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hihi..comeynya gugurl..

Hanis Azla said...

wah gugurl celebrate b'day kat genting.. harap2 tercapai hajat gugurl nak dpt hadiah baby boy tu.. he..he..

munna said...

wah!... dah lamanya tak naik genting...sejuk tak angah...

LYAfrina said...

wahhh.. smbut kt genting.. syoknyer ggurl..

angah .. aper lg... bg la hadiah baby boy tu

apple hijau said...

amboi amboi gugurl...pandai nyer dia...moga permintaan gugurl nak baby boy akan tercapai..ahaks!

Rinna said...

Amboi seronok tgk besday gurl yer.. bercuti sakan ke GH.. Angah pun tumpang sekali laa yer.. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

untungnya gegirl dapat hadiah gi jenjalan ke tempat sejuk cam tu....

slamat ulang tahun gegurl yerrr....

eeeemmmm nampak dia sangat teruja sekali tau

ZZnoor said...

happy family!! hihi..nice blog!
salam ukhwah!
zizi here...kindly visit n folo my blog...sudi2kan ye...

kakchik@ella said...

hepi bday gugurl. time swit, kiut, manis .. buat la apa .. tetap comel di mata kita. hihi ..

diana said...

sakan no bejalan..
hehhe

Nurhayati said...

happy belated gegurl!!!!
dah besar bole jaga adik :)

Mama Gee said...

SERONOKNYA NGAH...bilalah akak nk merasa bawak anak pi berjimba2 kt sini...huhuhuhhuhu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hepi nyer...hepi belated besday gugurl...

So Shy Lady said...

celebrate kat genting wah, msti byk dpt diskaun nih...
happy bithday gugurl ;)

MamaYatie said...

waahh...jauh tur gi celebrate..ebst banget sih!

ieda said...

eppy bday gugurl .. semoga jadi anak yg solehah tau .. dan cerdik pandai ..

ermm meriah nie .. penuh pic2 nie :)

Cma Shiema said...

beshhhhhnyer...
hepy beday utk gugrl ye..

εїз Cik Fasya εїз said...

bestnye g genting!

nway,hepi besday gugurl!

dah bole ade adik da tuh..~

nuriz said...

hehe 2 aun ye? dia doakan dapat adik laki le tu

Nora Shahaira said...

ha ah la..dah lama tak ke sini, nak jadi citer..ade je masalah nak ke sini, bila ada masa..ke lain pulak..pasal konon2nya nak bagi masa special bila ke sini..so dulukan yang lain dulu..
tapi, bila dah setel..haaa...masalh pun datg..ni pun dah macam2 raungan ada dah tu..abah nye pun sama da raung tu haha...

apa pun hepi belated bday to gugurl...konfius bab baby boy tu..dah ada ke? akak tak cek entri lama ni...huhu..bday gugrl tak jauh ngan aunt nora la..13 april..huhu...

LadyBird said...

heppy birthday :D..
semoga jadi anak solehah..
:D.. ameennn..

mr.curly said...

hepi besday gegirl..moge gegirl sentiase mmbahgiakn mak abah ble beso sok..

alinac lover said...

best lah!

Zura said...

hahahha..nk baby boy..kena tunaikan tue angah...

C.I.N.T.A said...

wah! best! happy birthday gugurl!

Related Posts with Thumbnails