Friday, April 22, 2011

~ PaBila GiTar BerBuNyi ~

Pening kepala sekarang nie macam2 kerenah si gugurl lepas 1 persatu yg di buatnya angah tergelak...Apa yg di buatnya jadi ikutan...lagi2 sekarang nie umo dah meninggat ke angka 2 tue yg main cerdik la.. gugurl nie..
Kebiasaannya bila papa dah tahap bosan mesti di duduk kat 1 sudut... berbunyilah gitar bila di petik..Lepas tue leh gugurl pun sibuk gak...nak gak main gitar...tak sampai hati angah pun beli la tuk dia....
bila gugurl tak ada gitar papanya punya jadi mangsa....

Suka jugak..bila time hubby bosan ada gak dengar2 muzik live kat umah sebut jer lagu apa..papa pandai petiknyer...yg menyumbangkan suara panggil hujan angah la...kah..kah..kah......
hubby pernah gak cakap teringin nak buka studio jamming..sebab dia memang minat bidang muzik...hehehe kalau si gugurl dah minat gak bidang nie tak dapet nak nolongnya.....parah...parah...
tengok la tue..cepat2 dia lari gi ambil gitarnyer.. lak tue dia buat gaya macam tue siap ajar papa dia lagi...

p/s: macam2 budak sekarang nie...

31 Budak comei:

C.I.N.T.A said...

pandainyer gugurl main gitar!

Rizziela said...

wah! bakal jadi pemuzik ni

POSH76 said...

bessnyer kalau anak beranak minat muzik...bess taw...ada bakai sikecik tu..

LyNn HaMzAh said...

wah...anak beranak ada gitar...so cute bila tgk gegurl punya gitar...comey jer...

kakchik@ella said...

kiut la dia angah. tak sabar kc nk jumpa dia nnt.

mr.curly said...

fuhh..sok2 leh ganti yuna..fofularrr!!!..hikhik

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...yg si kecik pon sibuk ngan gitar dia gak laa..haha comel je

Hanis Azla said...

bagus juga tu angah.. bakat dan minat ayahnya turun ke gugurl pula yer..

makdara TERdiva said...

akim pun suka main gitar..pastu paling dia suka nyanyi..bila pakcik dia petik gitar jer..statla kuar suara garau dia..haha!

ZSqueenbee said...

comelnyee gugurl ni tau..nnti leh jdi cam yuna pndai main ape je alat muzik..leh jdi jutawan..haha..chomelll laaaaaa

Cma Shiema said...

hehe..betuah bdn ade muzik live kat umah..

munna said...

ALAHAI ..CUTENYA GEGIRL ...PANDAI MAIN GITAR YE..UNTUNG BLAH ADA MUZIK LIVE KAT RUMAH TAK PAYAH DAH NAK PERGI TGK KONSERT

rATu kEBaYA said...

coemilah dak kecik ni.. suka ye main gitar..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

seronoknya hubby pndi main gitar..hubby sy x pandai..meh suh hubby awak main lagu unforgiven metallica tu..sy suka sgt!

♥MiZz-siHa♥ said...

salam...
follow n tinggal jejak di sini...

ade bunyi gitar di sini..hehehe

Lizzie Yasmin said...

adalar nanti hiburan, klu tiba - tiba karen tak dak nnti... x lar bosan dok umh.. hahaha

diana said...

terhibur la mama dia kat umah..
masa umur mcam ni la banyak perangai2 comel dia yang akan keluar

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

alohh...comeinye dier

MamaYatie said...

mana nak tumpah kuah angah oii

ieda said...

amboi gugurl :) .. bukan main layie yaa :))

ummiross said...

kemana tumpahnya kuah...

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

etiey.com© said...

wah pandainya dia... comel lotte

nuriz said...

amboi gugurl main gitar pulak ..ada bakat ni

S..U..D..@..I..S said...

cutenyer sikecik nih...

HEROICzero said...

HAHAHA laju jek~

siap posing tu. =)

MrS. F!zA said...

hubby kita pon main gitar jgk..dlu msa cinta dia dedicate kan utk kita lagu sdri smbil main gitar..huhu

* gugurl nk jd mcm ana rafali ye..hikhik

Esempoi said...

come plak budak main gitar ni
hehe

shark said...

kcik2 dh pndai dh pgang gitar yer..
bsar nnti jadi cam yuna ler
bangga tu angah

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

Oh bunyi gitar
Irama twist
Tidak sabar
Si gadis manis
Dengar lagu rancak gembira
Hatinya rindu tergoda
Ingin dapat teman
Menari suka ria

Sungguh merdu
Lagu ini
Siapa mahu
Boleh menari
Pilih satu teman sendiri
Ataukah si hitam manis
Kalau sudi mari, kita menari twist

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

PANDAI KA TU NAK MAIN?

Related Posts with Thumbnails