Saturday, April 2, 2011

~ PolKa Dot Lagi ~

Ye lama korang tak nampak polkadot dari angah kan??hehehe...Nie sepatutnya n3 semalam...Tapi di postpone kan ke hari ini hehehe...Mengapam sana...mengapam sini....hehehee
Kuih nie ada org order lagi....Eh tak sangka lak jadi kegilaan lak ye...Dah rasa sekali nak lagi hehehe.....
Suka dia katanya comel2 lepas tue colorful ka tue..hehehe

Mulanya dia nak ambil 31/3 petang kat umah mak angah tapi angah bole set time 1 hari bulan lak..kah..kah..kah..wrong information da...hehehe tapi akhirnya berjaya gak angah buat tau..Balik jer kerja ari khamis ngan keadaan kelam kabut cepat2 la angah siapkan order from Nor (kwn adik)
Betul tak tipu nak tengok tak berapa banyak dia order??? Jom...
ermm sempat gak la angah ambil pic pagi tadi sebelum di serahkan kepada tuannya..hehehe...yg dalam plastik tue bole lak dia suruh asingkan 5 biji 2 bekas & 10 biji 2 bekas katanya nak kasi promote hahaha.. kelakar sungguh ayat dia.. Apa pun terima kasih la pada tuan yg membelinya yer... hehehe......

p/s: sapa2 yg nak order bole la kita bincang2 yer...tapi ingat tau rupa dia comel2 sangat..bole la roger2 kat FB angah yer...

13 Budak comei:

ZanaNordin said...

phewwittt
cun nyer polko dot angaahhh
kalerful gitewwwww

chokeLy said...

waa... nmpk cam sedap tu..
nyam3.. lapo ni lom bekfes ag..
hee..:)

toyolkiut said...

wah angah..
usahawan kuih lak ye..
pokadot lg..
best2..

Ellen said...

Rajinnya Angah..tak per dah rezeki kan...hehe

Adinda Amy Sensei said...

hai angah....apa khabar....sihat?
waahhh rajinnya angah....

kakchik@ella said...

Kakcik pun nak order tapi nak free. blh??? Hihihi ..

Sarah Syazwani said...

bila nk rs ni..bape angah jual?? kalo pos sini leh ke?? huhuhu

bunga said...

nak cikip..heheh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wargghhhhh mmg bersemangat lah ko sekarang ngan bisnes ko ni... good luck moga akan terusssss menerusssss rezeki melimpah ruah.....


dari minat menjadi duit sampingan.... respek kat ko....

MamaYatie said...

comey lote la polka dot ni..good start la tu angah...dah amik tempahan. chaiyokk!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cun nyer....nnt LM order bln 6 boleh?huhu

Mama Gee said...

camne kira tu angah? sebijik berapa? sajelah nk tau...kot2 termengidam ke...hik2

C.I.N.T.A said...

amboi business woman nampak.. xyah aa keje lagi dok umah wat apam je la

Related Posts with Thumbnails